perjantai 5. elokuuta 2016

Tatuointien täyteinen loma

Ai että.... Loma.

Se alkoi viime viikon puolivälissä...noin...ja siksi olenkin taasen ollut hieman hiljaisempi. Olen koittanut olla lomalla. =D Tosin päädyin heti lauantaina 30. päivä työhommiin, burleski sellaisiin, Hämeenlinnan Verkatehtaalla järjestettävälle Unique Art Tattoo Festivalille.

Ihanainen Olivia Rouge kysäisi olisinko halunnut lähteä mukaan pick up tytöksi ja noin kun tiesin olevani tuolloin lomalla niin mikä jottei... Tosin heti kun aloin käydä läpi vaatekaappiani että mitäköhän kivaa sitä laittaisi päälleen...kävikin ilmi että KAIKKI mekot mitä sieltä löytyi olikin erään painonpudotukseksikin kutsutun asian vuoksi jääneet isoiksi..sain siis hyvän syyn tilata parikin uutta mekkoa. Win Win!!

Swing-mekko Lindy Bopilta.

Kynämekko Pin Up Girl Clothingilta.

Road trip kohti Hämeenlinnaa alkoikin jo aamupäivällä Olivian ja osan Vermillion Dames-ryhmän neitokaisten kanssa...nauru raikasi jo tuolloin ja lupaili päivästä tulevan oikeinkin mainion. =) Oli oikein ihana päästä taas osaksi takahuonekuhinoita ja kihartimia ja irtoripsiä...


Ihan mahdottoman paljoa en ehtinyt itse messujen puolella hiippailla, mutta tottakai sitä musteriippuvaisena piti käydä apajia vähän katselemassa ja omia lemppareita löytyikin joukosta...siis Disney. Ei lisättävää. Ja kauhumeininkiä ja legendaarisia hahmoja..toimii!


Jenkeistä paikalle saapuneen Todd Grantin taidonnäytteitä.

Todd Grantin kätten jälkeä.

Messuilla palkittiin parhaat työt, ja täytyy myöntää etten ole hienompia "pokaaleita" hetkeen missään nähnytkään! =) ..kyllä, ne on lamppuja!


Mutta itse rimpsuärsytys saikin kansan mukavasti liikkeelle...muutamat kasvot huomasin jotka odottivat ja katsoivat jokaisen setin klo neljästä sinne noin kahdeksaan asti ja vielä illalla Suisto-klubin puolellakin ennen yhtätoista...osa varmasti näki moista ihanuutta vasta ensimmäisen kerran mutta joukossa oli muutama kasvo joka tiesi mitä tuleman pitää. Hienosti otettiin esitykset vastaan ja hienosti kaikki kyllä vetivätkin! Jokaisen esiintyjän oli helppo hymyillä oman vedon jälkeen, niin oli hienoja...jo taas se omakin jalka olisi halunnut päästä lavalle sheikkaamaan eikä vain keräilemään muiden riisumia rimpsuja...mutta eiköhän se kärsivällisyys palkita vielä tämän vuoden puolella useampaankin otteeseen... ;)

Miss Magpie <3


Olivia Rouge <3

Nana Violet valmistautuu sekä Vermillion Damesien esitykseen että myös omaan mahtavaan sooloonsa.

Osa Vermillion Dameseista ryhmänumeron jälkeen. =)

Ihanaa oli tavata uusia ihania leidejä ja jo ennestään tuttuja ja kaivattuja kasvoja.. Sain illan mittaan kommentin että olen nauranut paljon ja mitä pidemmäksi päivä vierähti (kokonaisuudessaan reilu 12h) sitä hullummaksi naurut muuttui....ennen viimeistä settiä Suistolla olin jo aika väsynyt, mutta onneksi ihanat Olivia ja Miss Magpie osasivat viihdyttää... On se ihana tuntea moisia naisia ja saada olla osallisena heidän matkallaan burleskimaailmassa.. Tunnen suurta rakkautta ja iloa ollessani näiden naisten kanssa tekemisissä....lucky me. Ja katsokaa nyt..onhan ne nyt ihan mahtavia!


Ennen viimeistä settiä...ei väsyttänyt, ei ollenkaan..

Miksi tästä mukavasta lauantaista kesti kirjoittaa näinkin pitkään?? No koska halusin sisällyttää samaan postaukseen oman uuden "kärsimykseni" jonka koin tänään perjantaina...uusi kuva brittihihaan...hiukan jo houkutti messuilla että kuvaa kuvaa, uutta kuvaa...mutta maltoin onneksi odotella omaan jo sovittuun aikaani asti ja pääsin jälleen ihanan Jessin hellään käsittelyyn.


Brittihihani sai siis jatkoa ja minusta olikin jo alkanut tuntua että käsi vaatimalla vaati jotain lähelle olkapäätä jotta näyttäisi "kokonaisemmalta".. Nyt oli siis vuorossa Big Ben ja Peter Pan. Ja voi että kun siitä tulikin hieno!! Belowzeroon mennessäni olin hieman äkäisellä tuulella, mutta Jessi on niin mahtava persoona että pian sitä jo taas kikateltiin ja naurettiin milloin millekin turhanpäiväiselle. =D Uutta projektiakin jo taidettiin vähän suunnitella ja sopia... vinkkinä jo edellä mainitsemani Disney..=P


Alkuviikosta bongasin instagramista myös Belowzerossa lävistyksiä tekevän Annin sivuilta ihanan lävistyskuvan ja aloin saman tien miettiä myös sellaisen ottamista.... "sehän onnistuisi hienosti samalla kun käyn hakemassa sen tatskan"...ja niinhän siinä sitten kävikin että käsi kelmussa istuin myös lävistäjän penkkiin. Normaalisti putiikissa nuo lävistykset tosiaan tekee Anni, mutta nyt paikalla olikin Helsingistä paikalle saapuneet scar.fi. Lassi piti huolen kehonmuokkauksista ja Riina lävistyksistä..ja vaikka olin ajatellut että Annihan sen tekee niin mikäs siinä, Riinan hellässä huomassakin oli hyvä olla. Ja mitäpä sitä perfektionisti ei arvostaisi kuin tarkkaa asettelua.. Pisteet Riinalle =)

Lävistys on nimeltään "Daith" ja se tuli korvan "sisäpuolelle". Sen väitetään olevan suuri apu esimerkiksi migreenistä kärsiville...itsehän en historiassa kovin moissesta vitsauksesta ole kärsinyt, mutta viimeisen vuoden aikana olen kahdesti saanut kokea sen kauheuden. Joten jos tästä korusta on siihenkin apu niin kiitos ja tervetuloa.


Lävistyksen ottamista jännitin enemmän kuin tatuoinnin ottamista...tiedä sitten mistähän moinenkin mahtaa johtua...mutta asiaa ei tietysti auttanut että Jessi vielä vähän pelotteli että kidutuspenkkiin oot menossa..=D Rutina sieltä korvasta vähän kuului, mutta aika nopeastihan tuo oli ohi.. ja tyytyväinen olen. =)

Nyt kelpaa ottaa Aapo kainaloon ja keittää kello viiden teet vaikka kello onkin jo enemmän..(huomasitteko että Big Benin viisarit näyttävät sopivasti juuri teeajan?!) ..ja aloittaa Netflix-maratooni.

Mukavaa viikonloppua!

-Pikkukarhu