keskiviikko 16. marraskuuta 2016

Koirani on ninja.

Aaposta en olekaan hetkeen kertonut että miten nuorella miehellä menee. Noh...niiden yksivuotissyntymäpäivien jälkeen hän astui murkkuiän ihanaan maailmaan ja hieman alkoi merkkailla ympäri asuntoa...verhoihin..tv-tason hyllylle (ne lautapelit vissiin tuoksuivat toooosi hyvälle)...ja JÄÄKAAPIN KULMAAN. Aaargh!!

Apu löytyi onneksi läheltä ja ostin ystäviltä heillä käyttämättömäksi jääneen aidan, jonka nyt joka päivä viritän kotiin ennen töihin lähtöä. Eli rajaan Aapon niin että hän pääsee eteiseen ja vessaan ja koppiinsa ja ruokakipoilleen. Ja merkkailu loppui siihen.


Silloin tällöin kuitenkin annan hänelle mahdollisuuden osoittaa henkisen kasvunsa ja jos olenkin poissa vain hetken..maksimissaan pari tuntia..olen jättänytkin aidan laittamatta. Ihan vain katsoakseni josko sitä olisi jotain opittu. Hohhoi....ei ainakaan vielä. =D

Aapo on oppinut avaamaan vaatekaappini liukuoven. Sieltä on kiva repiä mun neuleita ja säilytyslaatikoita pitkin lattiaa..ja sitten kun menen kotiin ja hän sen kaiken keskellä rennosti makoilee ja ihmettelee että miksi se mamma toruu kun olen tuon laatikon niin hienosti silpunnut tähän neuleen päälle ja vain nukun enkä oo edes pissinyt mihinkään!? =D

Noh....eräs henkisen kasvun todistamishetki oli taas tuossa kesällä. Lähdin salille ja ajattelin että josko tällä kertaa... Saavuin salilta ja odotin koiran tulevan vastaan rapsuteltavaksi niinkuin aina. Eipä tullut. Huutelin herraa nimeltä. Eipä tullut. Tulin huoneen puolelle ja katseellani koiraa etsin. Eipä näkynyt. Paniikki alkoi nousta ja niin alkoi äänensävynikin. Molemmat pedit, ei, vessa, ei, sängyn alla, ei, verhojen takana, ei....ja kun Aapo ei hauku eikä vingu eikä mitään niin ääntäkään ei mistään kuulunut. Paniikki oli jo niin kova että otin puhelun äidilleni että ei v***u mun koira on kadonnut!!! Äiti kyseli kovin kellä on avaimet mun kämppään...olisiko joku muka voinut käydä varastamassa mun koiran!?!?!? Kaksi avainta on muualla mutta kumpikaan heistä ei asuntoon mene minulle ilmoittamatta......PANIIKKI.

Siinä pyörin itkunsekaisin tuntein keskellä kämppää puhelin korvalla ja mietin että mitä hemmettiä....Sitten. Katse osui siihen vaatekaappiin. Ovi oli kiinni niinkuin olin sen jättänytkin. Vaisto kuitenkin sanoi että kurkkaa. Mitä sieltä löytyi?

Tadaa:


Siellä tää tyyppi nukkui autuaana mun neuleiden päällä. Nosti vielä päätään että mitä sä herätät.. ja mä olin kuitenkin aika kovaan ääneen huudellu koiran nimeä. Mutta se mikä tästä tekee erikoista on se, että se jätkä oli oikeasti sulkenut sen liukuoven. Ja oli siellä lämpöisessä, pehmeässä, pimeässä.

Äiti ihmetteli kun aloin vain nauramaan mutta helpottui kun Aapo löytyi. Hän oli jo avaimet kädessä ollut lähdössä Pyynikinharjulle etsimään pientä kadonnutta..mutta onneksi löytyi. Mutta enpä vieläkään luota kovinkaan usein jättää Aapoa ilman sitä aitausta kotiin. =D

Koirani on ninja. ^_^

-Pikkukarhu

Tampereen glamorööseimmät bileet.

No nyt!

Viime vuonna se näki ensimmäisen kerran päivänvalon..tai tarkemmin sanottuna illan valaistuksen, Tampere-talolla järjestettävä Burlesque Exposé-tapahtuma.

Kyseinen iloittelu oli viime vuonna niin onnistunut että eihän sitä ollut muuta vaihtoehtoa kuin jälleen näin pikkujoulukauden kulta-aikaan järjestää se uudelleen. Jos ei siis ole vielä yksiäkään pikkujouluja sovittuna niin nyt tulevana lauantaina kannattaa suunnata kohti Tampere-taloa, lippujakin kun nimittäin vielä on!! Jos haluat juhlistaa oikein vimpan päälle niin kannattaa ostaa buffet-lippu jolloin saat maittavaakin maittavamman illallisen iloittelujen katselujen lomassa..ja pelkkään iltalippuun verrattuna saatat nähdä parit pyörivät tasselit enemmän. ^_^


Tänä vuonna esiintyjäkaarti on aikasta tuota...miten sen nyt sanoisi..suoraan. USKOMATTOMAN MAHTAVA!! 30- ja 40-luvun glamourin hengessä lavalla nähdään sekä koti- että ulkomaisia esiintyjiä ja mikä on aika WAU niin kaikki numerothan esitetään jumaleissön Nokia Big Bandin säestämänä. Eli livemusiikin tahtiin ystävät hyvät, livemusiikin tahtiin. =)

Suomalaisista esiintyjistä lavalla sheikkaavat:

The Ravishing Shangri-La Rubies
Turrrbocherry
Tinker Bell
Lady Laverna
Vermillion Dames
Stella Polaire
Olivia Rouge

Ulkomailta paikalle liitää UPEAT naiset:

Vicky Butterfly, UK
Kitten de Ville, US
Natsumi Scarlett, NL


Että huhu! Jos vielä tässäkään vaiheessa ei ole lippuja hankittuna niin NYT.

Ja juontajana nähdään supliikki Ameriikan lady Taabe Guggenheim-Kennedy.

Taabe ja minä Teerenpelin lavalla.

Jos vieläkään ei ole lippuja...NYT NYT!!

Burleskiosuuden päätyttyä ei toki tarvitse heti kirmata ulos ovesta, vaan voi jäädä jammailemaan Mr Willy's Rock and Roll Experiencen tahtiin..=)

Niin ja miksi minä tästä nyt taas niin vouhotan..? No ensinnäkin yksi; burleskia, burleskia!! Kaksi; minä ja ihana Curvelicious JoJo ollaan pick up tyttöinä, eli meitäkin näkee lavalla!


Eli kuten kuvasta näkyy...classy ladies and all that! =D

Iltapuvut ja glittermekot siis nyt kaapeista esiin ja suunta lauantaina Tampere-talolle! Ja kun niin hienoiksi itsenne kuitenkin koristelette niin mikäs parempaa kuin myös ikuistaa se! Katri Kallio Photography on paikalla ottamassa juhlakansasta kuvia 10 eurolla, eli ei paljon mitään, ja kuvaajahan on aika mahtava eli priimaa kuvaa pukkaa!

18.30 aukeavat ovet show & buffet lipun omaaville
19.00 showtime
20.30 aukeavat ovet iltatilaisuuten lipun omaaville
21.00 showtime

Mitä ne piletit sitten maksaa?

(alkaen hinnat)
25€
-klo 21 alkava esitys
-pelkkä show-lippu, seisomapaikka salin takaosassa

40€
-klo 21 alkava show
-numeroimaton istumapaikka salin etuosassa

80€ Musiikkia & Makuja paketti
-klo 19 alkava esitys
-sisältää illallisbuffetin ja lipun koko illaksi

Viimeistään NYT pitäisi jo kiinnostaa sen verran että käyt nappaamassa liput kaupungin upeimpaan iltaan. =) Ja kun osa ei kuitenkaan jaksa lähteä metsästämään linkkiä lippuostoksille, niin olkaapa hyvät!!

Nähdäänhän lauantaina!? ^_^

-Pikkukarhu

tiistai 1. marraskuuta 2016

Halloween: Horror & Tease Show 2016

Oi oi mikä halloween!!!!! Mitä te teitte? Miten pukeuduitte??

Itsehän suunnistin vuotuiseen burleskitapahtumaan Horror & Tease Showhun. Ne on vuosi vuoden jälkeen semmoset kinkerit, että kun edellisistä on juuri ja juuri selviydytty...(eli tavallaan nyt kohta..ehkä) niin seuraavan vuoden asun suunnittelu alkaa jo! =D

Olin osallisena tapahtumassa pick up-tytön roolissa yhdessä Gloria Delicatessen kanssa ja olihan se taas niin hurjan kivaa. Me oltiin Glorian kanssa musikaalista the Rocky Horror Picture Show Magenta sekä Colombia. =)



Tänä vuonna muutaman vuoden tauon jälkeen juhlat karkeloitiin Klubilla Pakkahuoneen kyljessä ja voi pojat kun oli mahtavat pirskeet. =) Esiintyjinä oli Suomen parhaimmistoa Bettie Blackheartin ja the Holy Curvesin johdolla aina Addams Familystä tuttuun Cousin Itt:iin jonka lavalla helkkarin mahtavasti kanavoi Shanna O'Pulse. Ulkomaan ihmeinä nähtiin ihanasta Lontoosta saapunut Aurora Galore ja Ranskasta aivan ihana Soa De Muse.

Vermillion Damesit valmistautumassa iltaan.
Illan avasivat Tampereen oman ihanan tanssikoulu Razzmatazzin ZZ Crew-tanssiryhmä ja huh! Ei vain se että he olivat pukeutuneet helvatin pelottaviksi pelleiksi vaan että oli muuten aivan täydellinen illan aloitus. Noin niinkuin satalasissa heti. Asiallista. ^_^


Niin...kuten tekstissä mainitsin...CREEPY!
Ilman jännitystä ei illasta selvitty..eihän se olisi halloween muuten ehkä ollutkaan. =D Aurora riisui ensimmäisen numeronsa aikana ensimmäisessä setissä rintaliivinsä aika voimalla..tai hän heitti ne nätissä kaaressa suoraan pään yli taaksepäin kohti lavan takaseinää, kuului ääni jonka jälkeen pöllähti vain pöly, eikä liivit tulleetkaan alas lavalle.. Että hupsista. Ne lamputhan ei mistään viileimmästä päästä kuitenkaan ole niin siinä sitten kaikkien loppujen setin numeroiden aikana silmä tarkkana koitettiin katsella että mihin hittoon ne jäi kiinni. =D Ja koska roihahtaa ja missä. Setti kun päättyi niin teknikoiden kanssa koitettiin katsella että löytyisikö...eipä näkynyt. Sain kommentin että lavan kankaat on kyllä paloturvallisia...joo, mutta ne liivit ei ole! Ja Aurora oli pienimuotoisella halloween-kiertueella joten hänen piti vielä seuraavana päivänä päästä vetämään kaksi numeroa toisessa maassa! No...ei niitä settien välissä eikä aikana löydetty. =/ Esiintymiset kun oli kaikki ohi niin teknikoiden kanssa palattiin lavalle ja etsintä alkoi. Kysyin onko ne voineet lentää taustakankaan taakse niin joku neropatti siihen vastasikin että joo siellä on semmonen hylly, ne voi olla siellä päällä...ja tadaaa..sieltähän ne onneksi sitten löytyikin. Auroran hymy oli aika näkemisen arvoinen kun kultaiset ihanuudet kiikutin takaisin bäkkärille. =)

Katri Kallio Photography oli myös pystyttänyt kuvausnurkan jossa kansa sai käydä ikuistamassa oman juhlalookkinsa ja tottakai siellä piti itsekin pyörähtää...kun täytyyhän ne asetukset sun muut laittaa kohdilleen.. ;) Valmista tuotosta en vielä ole saanut mutta sneak peak olkaa hyvät! =)


Näihin karkeloihin oli ensimmäinen setti Tampere Burlesquen paitojakin saapunut myyntipöytää koristamaan, onneksi olin omani tilannut ennakkoon niin ei tarvinnut jäädä nuolemaan näppejään. =) Jos itseäsi alkoi kiinnostaa kyseinen paita..tai paidat..niin tulevista tapahtumista niitä on saatavilla. Seuraavan kerran burleskia Tampereella on nähtävillä Tampere-talon Burlesque Exposé-tapahtumassa 19.11. Siellä meikäharakka on taas pick up-tytön roolissa ihanaakin ihanamman Curvelicious JoJon kanssa! Mitähän siitäkin illasta vielä oikein tulee... =D Muuta kuin glitterherpes...taas. =D



Ihanaa myös että te ihmiset olette löytäneet burleskin ilon ja käytte paljon keikoilla. Ja nyt kun pikkujoulukausi alkaa täydellä tohinalla niin mitkäs bileet ne paremmat olisikaan!! Nähdään keikoilla!

-Pikkukarhu