keskiviikko 16. marraskuuta 2016

Tampereen glamorööseimmät bileet.

No nyt!

Viime vuonna se näki ensimmäisen kerran päivänvalon..tai tarkemmin sanottuna illan valaistuksen, Tampere-talolla järjestettävä Burlesque Exposé-tapahtuma.

Kyseinen iloittelu oli viime vuonna niin onnistunut että eihän sitä ollut muuta vaihtoehtoa kuin jälleen näin pikkujoulukauden kulta-aikaan järjestää se uudelleen. Jos ei siis ole vielä yksiäkään pikkujouluja sovittuna niin nyt tulevana lauantaina kannattaa suunnata kohti Tampere-taloa, lippujakin kun nimittäin vielä on!! Jos haluat juhlistaa oikein vimpan päälle niin kannattaa ostaa buffet-lippu jolloin saat maittavaakin maittavamman illallisen iloittelujen katselujen lomassa..ja pelkkään iltalippuun verrattuna saatat nähdä parit pyörivät tasselit enemmän. ^_^


Tänä vuonna esiintyjäkaarti on aikasta tuota...miten sen nyt sanoisi..suoraan. USKOMATTOMAN MAHTAVA!! 30- ja 40-luvun glamourin hengessä lavalla nähdään sekä koti- että ulkomaisia esiintyjiä ja mikä on aika WAU niin kaikki numerothan esitetään jumaleissön Nokia Big Bandin säestämänä. Eli livemusiikin tahtiin ystävät hyvät, livemusiikin tahtiin. =)

Suomalaisista esiintyjistä lavalla sheikkaavat:

The Ravishing Shangri-La Rubies
Turrrbocherry
Tinker Bell
Lady Laverna
Vermillion Dames
Stella Polaire
Olivia Rouge

Ulkomailta paikalle liitää UPEAT naiset:

Vicky Butterfly, UK
Kitten de Ville, US
Natsumi Scarlett, NL


Että huhu! Jos vielä tässäkään vaiheessa ei ole lippuja hankittuna niin NYT.

Ja juontajana nähdään supliikki Ameriikan lady Taabe Guggenheim-Kennedy.

Taabe ja minä Teerenpelin lavalla.

Jos vieläkään ei ole lippuja...NYT NYT!!

Burleskiosuuden päätyttyä ei toki tarvitse heti kirmata ulos ovesta, vaan voi jäädä jammailemaan Mr Willy's Rock and Roll Experiencen tahtiin..=)

Niin ja miksi minä tästä nyt taas niin vouhotan..? No ensinnäkin yksi; burleskia, burleskia!! Kaksi; minä ja ihana Curvelicious JoJo ollaan pick up tyttöinä, eli meitäkin näkee lavalla!


Eli kuten kuvasta näkyy...classy ladies and all that! =D

Iltapuvut ja glittermekot siis nyt kaapeista esiin ja suunta lauantaina Tampere-talolle! Ja kun niin hienoiksi itsenne kuitenkin koristelette niin mikäs parempaa kuin myös ikuistaa se! Katri Kallio Photography on paikalla ottamassa juhlakansasta kuvia 10 eurolla, eli ei paljon mitään, ja kuvaajahan on aika mahtava eli priimaa kuvaa pukkaa!

18.30 aukeavat ovet show & buffet lipun omaaville
19.00 showtime
20.30 aukeavat ovet iltatilaisuuten lipun omaaville
21.00 showtime

Mitä ne piletit sitten maksaa?

(alkaen hinnat)
25€
-klo 21 alkava esitys
-pelkkä show-lippu, seisomapaikka salin takaosassa

40€
-klo 21 alkava show
-numeroimaton istumapaikka salin etuosassa

80€ Musiikkia & Makuja paketti
-klo 19 alkava esitys
-sisältää illallisbuffetin ja lipun koko illaksi

Viimeistään NYT pitäisi jo kiinnostaa sen verran että käyt nappaamassa liput kaupungin upeimpaan iltaan. =) Ja kun osa ei kuitenkaan jaksa lähteä metsästämään linkkiä lippuostoksille, niin olkaapa hyvät!!

Nähdäänhän lauantaina!? ^_^

-Pikkukarhu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti