perjantai 9. joulukuuta 2016

Kimaltava pikkujoulukausi!

Huhhuh sanon minä. Viikonloppu jos toinenkin on tässä nyt vierähtänyt ihana burleskin parissa ja siksipä ajattelinkin vähän niputtaa niitä yhteen postaukseen enkä tykittää kaikkia erikseen. =)

Marraskuussa rimpsuärsytyksen merkeissä kokoonnuttiin Tampere-taloon ja huhuh mikä ilta se olikaan! Perjantaina jo suurin osa esiintyjistä ja me pick up tytöt keräännyttiin kuuntelemaan Nokia Big Bandin kappaleita ja katsottiin miten kenenkin esiintyjän numero istuu musiikkiin.

Lauantaina menimme talolle jo hyvissä ajoin ja hyvä niin, sillä tekemistä oli paljon ja läpimenot lavalla veikin pari tuntia...siinä kun ei silloin muuta touhuta ehdi kuin seurata ja kirjoittaa faktoja ylös..kuka tarvii mitä ja mihin ja milloin ja ja ja... Tästä syystä meikki ja tukka oli jo lähes kunnossa ennen talolle menoa. Kanttiinin pöperöt masuihin, vaatteiden vaihto ja punaa huuleen. Sit mentiin.



Koko ilta oli aika haipakkaa ja kaiken jälkeen tunsi taas kyllä tehneensäkin jotain...korkokengät jäi tauoilla hetkeksi nurkkaan että taas pystyi seuraavan setin vetämään läpi.

Aivan älyttömän hienoja esityksiä oli koko ilta täynnä...mahtavia, upeita...omat suosikkini olivat esimerkiksi Vicky Butterflyn viimeinen led-valoilla kyllästetty numero sekä Lady Lavernan sukupuolirooleilla leikittelevä ja kutkuttava (kirjaimellisesti) iloittelu. Illan juonsi Taabe Guggenheim-Kennedy eikä hänen hersyvä suloääneensä ja laulunsa ja hauskat juttunsa taaskaan jättäneet ketään kylmäksi.

Hauskaa oli sekä lavalla että takahuoneessa. Ihanaa että Tampereella on nämä tapahtumat laajentuneetkin, ja itse ainakin toivon että Tampere-talolla juhlittaisiin burleskin parissa ensi vuonnakin! =)

Koko katras. Kuva: Eetu Keränen

Paikalla kameransa kanssa oli ihana Katri Kallio Photography
joka kuvasi kaikki halukkaat glamourhengessä.

Talon karkeloista muutama viikko eteenpäin ja oli aika kiivetä itse pitkästä aikaa lavalle. Matkasimme Tampereelta kahden autollisen voimin erääseen Pirkanmaan metropoliin (Ikaalisiin) jossa paikallinen baari oli järjestänyt Show & Dinner-henkisen pikkujouluillan. Jokainen pöytä olikin täynnä ja uteliaat burleskineitsyet (suurin osa ei ollut ikinä nähnyt burleskia) silmä tarkkana seurasivat mitä lavalla tapahtui.

Tuolla toin takaisin päivänvaloon Kullankaivaja-numeroni, joka oli minun iiiihka ensimmäinen burleskinumeroni silloin vuonna 2012. Kyseinen veto oli saanut uuden musiikin ja vaatetuskin oli hieman muuttunut....pieniä juttuja jätetty siis pois ja pientä joukkoon lisätty.

Melkein valmis lavalle. =)

Kyseinen numero on repertuaarini ehdottomasti rauhallisin numero, ja sen vedosta jäi hyvä fiilis..mutta silti jäin kaipaamaan railakkaampaa menoa..noin itse siis näin jälkikäteen ajatellen..mutta kyllä sitä kiva veivata oli! ^_^

Nyt huomenna olisi sitten taas aika nauttia naiskauneudesta kun Tampereen Teerenpelissä koittaa aika vuoden viimeiselle Teerenpeli Teaselle. Itse pääsen myös esittämään ihka uuden numeroni, jota odotankin jo ihan into piukeena.. =D Lippuja on käsittääkseni edelleen saatavilla 15 euron hintaan suoraan Teerenpelistä, tulkaahan kaikki joukolla katsomaan ja ihastumaan! Ja kannustamaan! Illan ulkomaan ihme tulee Briteistä...eli ainakin näin brittifanille on paljon herkkua tarjolla... ;)


Lauantaina nähtävän numeron valmistuksesta ja vaiheista kerron teille sitten enemmän kun kaikki viikonlopun hulinat on ohi. Lupaan.

-Pikkukarhu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti