tiistai 7. huhtikuuta 2015

Miehiä kahdeksalla rullalla.

Pääsiäisen vapaat on nyt herkuteltu ja liikuttu (tai jotkut meistä on ollut kuumeessa) ja nautittu läheisistä. Mitä kummaa sitä tekisi siis tulevana viikonloppuna kun muutama työpäivä arjen keskellä on taas ohi? Pirkkalassa olisi tarjolla roller derbyä!!

Mikä lauantain pelistä tekee vieläkin mahtavamman, on se että kyseessä on MIESTEN peli. Miehet eivät ole pelanneet yhtäkään virallista derbypeliä Suomessa, joten päivä tulee olemaan historiallinen! Miesten maajoukkue on niittänyt kunniaa MM-turnauksessa ja Tampereen tiimi on vieraillut kyllä omana kokonaisuutenaan myöskin ulkomailla, mutta nyt! Pirkkala, oletko valmis?! :D

Mitä kummaa on roller derby?


Kaksi neljäntoista hengen joukkuetta kohtaavat toisensa ovaalilla radalla, jolla molemmista joukkueista on viisi pelaajaa kerrallaan. Jammerit (tähtihatut) luistelevat kierroksen toisensa perään ohitellen vastustajia saaden jokaisesta ohitetusta vastustajasta pisteen. Pivotit (raitahatut) ovat niin sanottuja pelinrakentajia, joihin muut pelaajat, blockerit, turvaavat tarpeen tullen taktiikoissa jne.

Yksi peli kestää tunnin, jonka kaksi puolen tunnin erää on jaettu maksimissaan kahden minuutin mittaisiin jaksoihin. Noiden lyhyiden jaksojen välillä kentälliset radalla vaihtuvat.

Kuulostaako vaikealta? Kiinnostavalta? Heräsikö kysymyksiä? Tule lauantaina 11.4. Pirkkalan Vapaa-ajankeskukseen (Koulutie 9) ja varmasti saat kaikkiin kysymyksiisi vastauksia, ja näet mielettömän ottelun!


Tampere Rollin' Bros kohtaavat Gothenburg Salty Seamen-joukkueen klo 17.00, mutta ovet aukeavat jo 16.30. Ja hei liput on vain 5€ joten lauantai-illan viihde on edullisempaa kuin koskaan!

Tulkaa oikein sankoin joukoin, kyllä sinne mahtuu!! :D


-Pikkukarhu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti