sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

Teerenpelillinen herkkuja..

Lauantaina oli taas aika sytyttää Teerenpelin kellarin lavalle valot ja ihailla upeasta kattauksesta nakubalettia  kun Teerenpeli Tease valtasi verkkokalvot teemalla Delicatessen.


Ilmassa oli jopa hieman juhlan tuntua kun toukokuussa Teerenpeli Tease täytti jo 3 vuotta!! Ohessa kollaasi kaikista Teasen julisteista (paitsi siitä aivan ensimmäisestä 26.5.2012 järjestetystä). Ja voi että kun ne onkin hienoja, on se Tuuli Juntunen vaan niin taitava!


Oli ihana taas pitkästä aikaa oikein tälläytyä ja Aapolla olikin seurattavaa kun mamma seilasi ympäri kämppää etsien milloin huulipunaa ja milloin tyllialushametta (sillä olisi poikakin halunnut leikkiä). Tottakai piti ottaa myös friendsie sekä Aapon, että tyttöjen kanssa! :D Jeffrey Campbellin kengät pääsivät ensimmäistä kertaa ulkoilemaan sitten kolmekymppisteni, enkä horjahtanut kertaakaan! (Onneksi en reenannut jalkoja loppuviikosta, kävely olisi voinut olla vähintään mielenkiintoista.) Mutta olo kaikessa väriloistossa oli mielestäni varsin oivallinen teemaa ajatellen. :)






Iltaani ihastuttivat samassa eturivin pöydässä istuvat Curvelicious Jo-Jo sekä ihana Maiju. Oli niin nättiä tyttöä että aijjai.. :D Ja ai että kun tuolla Teerenpelissä on aivan uskomattoman hyvät toastiet.. Ja nachot.. Ja näytti muutkin annokset hyviltä. Itse vain olen "jämähtänyt" kanasulamiin valkosipulikastikkeella. NAM! (Ja herra kiitteli kun pääsin kotiin.."oot sit syöny taas sitä valkosipulia.." Sori!! ^__^


Esiintyjiä oli laidasta laitaan aloittelijoista jo kokeneisiin konkareihin ja muutama numero eritoten jäi mieleeni. Ensinnäkin Bettie Blackheartin papukaijanumero, jossa hänellä oli avustajanaan mekaaninen papukaija. Pöytäseurueemme oli ainakin aivan innoissaan linnusta joka räpytteli silmiään, taivutteli päätään ja liikutteli siipiään. :) Ruotsista Tampereelle saapunut Lady Francescca oli ihanan pirteä nainen ja numeronsa jossa sisäköltä lähti vähän pölyhuiskan kanssa homma käsistä, oli erittäin viihdyttävä! :D Omalla kohdallani kuitenkin illan ehdoton suosikki oli Lady Lavernan Marie Antoinette-henkinen kuppikakun syöminen ja sokerihumalan aiheuttama vaatteiden riisuminen. :) Voi johtua siitä että tykkään hirmuisesti tälläytyä ja hänellä oli aivan mahtava peruukki ja se asu!!!! Tykkäsin!!! Tietenkin puhelimeni zippasi juuri ennen Lavernan esiintymisvuoroa, enkä saanut hänestä kuvia, mutta lupaan näyttää niitä teille kunhan illan viralliset kuvat julkaistaan!!! LUPAAN!

Bettie Blackheart

Lady Francescca

Lady Francescca

Kaikki hyvä loppuu kuitenkin aikanaan, mutta onneksi seuraava Tease on luvassa jo 29.8.!! Pistäkäähän kalenteriin jos kiinnostaa, tämäkin tapahtuma oli taas loppuunmyyty ennakkoon!! Teerenpelistä bussille suunnatessani terassin reunalta sain kuulla taas oikein nerokkaan iskurepliikin joka sai vastaukseksi jopa tuhahduksen; "Kerkeisitkö tulla suuteleen mua?" Öö.. Mistä te noita houkuttelevia lauseita miehet keksitte? :D

Sunnuntaina tarkoitukseni oli suunnata Tallipihalle Suvi-Vintageen (ja sääkin oli niin komea!) mutta kuntosali vei voiton.. Pitkästä aikaa mentiin tuon herran kanssa yhdessä ja olipa se oikein mukavaa kun kävelimme vielä sinne ja kotiin.

Hyvä viikonloppu. Näitä lisää kiitos. :)

-Pikkukarhu

tiistai 23. kesäkuuta 2015

Täältä Becee viikonlopulle ohjelmaa!!

Jos tulevana lauantaina on tekemisen puutetta niin nyt tamperelaisia hemmotellaan (ja miksei lähitienoon väkeäkin)!! Tiedossa on kolme aivan mahtavaa tapahtumaa ja ihan harmittaa kun ei itsekään pääse kaikkiin... =/

Aloitetaan mahtavalla urheilulajilla roller derbyllä. Tampere Areenalla on mahdollisuus päästä näkemään valtakunnan mahtavien nousevien tiimien taistoa turnauksen merkeissä, kun Tampere Roller Derbyn Tampere Howlin' Rolls kohtaa Kallio Rolling Rainbow'n Kinapori Fistfunkersit sekä Helsinki Roller Derbyn C-kasetti Porvoo Roller Derbyn P-Town Brawlersit. Ovet aukeaa kansalle klo 12.45 ja ensimmäinen jami vihelletään käyntiin klo 13.15. Liput 5€ ovelta (käteisellä).

Ja kunnon derbykahinoilla on aina jatkot, tänä lauantaina ne jammaillaan Mixeissä klo 22 eteenpäin ja vitosella pääsee sinnekin sisään! :)


Vintagen ystäviä hemmotellaan Tallipihalla Suvi-Vintagen merkeissä sekä lauantaina että sunnuntaina. Paikalla menneiden aikojen hengessä on kauppiaita ja esimerkiksi muotinäytös esittelee 1940-1950-lukujen elokuvien naisia muuttuvissa elämäntilanteissa. Lauantaina paikalla on veteraanikilpamoottoripyöräkerhon vanhoja pyöriä ja sunnuntaina on huutokauppa, paljon siis on kaikkea!!


Suvi-Vintagen viralliset jatkot juhlitaan nakubaletin merkeissä Teerenpelissä, kun "pitkästä aikaa" on aika Teerenpeli Teasen jonka teema on tänä viikonloppuna Delicatessen.

Esiintymässä ovat:
Lady Francescca, SWE
Bettie Blackheart
Lady Laverna
Lucy & Vivian
Lady Ironhide
Ansa Ikoni
Lempi LaBamba

Illan juontaa Lafayette Lestrange ja pick uppina toimii Lady Misty May. Liput 12€ ja niitä on jo saatavilla ennakkoon Teerenpelistä. Ja jos vanhat merkit paikkansa pitää niin nopeat syö hitaat, eli mahdottoman montaa lippua ei jää ovelle lauantai-illaksi myyntiin eli hop hop jos mielit päästä paikalle! Showtime on kello 19, ovet aukeavat klo 18.


Itse aion suunnata Teerenpeliin ja toivottavasti etupöytään istumaan, sillä tällä kertaa en itse ole tosiaan pick uppina. Saan siis nauttia arvon taiteilijoiden itsensäilmaisusta ihan olan takaa, jes!

Ja sunnuntaina saatan käydä Tallipihalla jos ilmat sallii, joten alkuviikosta kannattaa olla langoilla kun päivitän viikonlopun sattumista.. :)

Menkää ja viihtykää!! :)

-Pikkukarhu

perjantai 19. kesäkuuta 2015

Rentoa juhannusta!!

Hyvää juhannusta! Täällä otetaan rennosti ja opiskellaan...kyllä, opiskellaan... Ja välillä toki otetaan hieman rennommin; teetä, päiväunet, teetonkka ja Netflix. :)


Viettäkäähän hyvä juhannus, älkääkä hukkuko! Edes vesisateeseen...!! :D

-Pikkukarhu

sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Koirien täyteinen sunnuntai.


Nyt kun Aapolla on rokotukset kunnossa, saadaan me kunnolla alkaa tavata muita koiria. Ajattelimme aloittaa kertaheitolla oikein kunnolla ja lähteä kyläilemään ystävämme Outin luokse Nokialle. Outi työskentelee Dogroomissa Kalevan Mustissa ja Mirrissä sekä on villakoirakasvattaja, ja kotonaan hänellä vipeltää kahdeksan omaa villakoiraa. :D

Sade hakkasi Aapon kuljetusboksin seinämiä kun reissasimme ensin Kalevaan josta lähdettiin Outin kyydissä käymään Messukylässä siruttamassa viisi villakoiran pentua. Ovella meitä oli vastassa koira-armeija eikä sieltä lattialta meinannut päästä nousemaan laisinkaan kun kaikki isot ja pienet halusivat päästä syliin. :) Koskaan aiemmin en ole sirutusta todistanut, mutta onneksi näytti olevan operaatio joka oli ohi nopeasti ja aiheutti vain hetkellisen kivun kun neula lävisti pennun ihon. Outi on siruttanut myös Aapon ja osasi kertoa että sirusta joka meidän pikkuherralla on pystyy lukemaan myös esimerkiksi pojan ruumiinlämmön.. Kyllä nykyteknologia on sitten ihmeellistä! Nyt melkein pitää keksiä joku jolta saa sirulukijan tarvittaessa lainaan ettei tarvi uhrata omaa kuumemittaria (koiriltahan lämpö mitataan peräaukosta)...

7-viikkoiset villakoiran pennut yhdessä kasassa.

Nokialle päästyämme sade taukosi hetkeksi ja päästimme autossa mukana olleet Outin neljä villakoiraa sekä Aapon takapihalle juoksentelemaan. Aapo sai tutustua tiluksiin ensin yksistään ja hienosti tekikin pisut nurmikolle (sori, oon esimerkiksi facebookista koittanut pitää nää "meidän poika pissasi tänään ulos"-henkiset päivitykset poissa mutta täällä voin nyt TÄMÄN KERRAN paljastaa kuinka ylpeä olin). :D

Ensin tosiaan neljä vanhempaa villakoiraa pääsivät Aapon kanssa ulos ja herranjestas kun Outi päästi sisältä loppuköörin ulos oli meno aika mahtava. Hänellä oli hoidossa myös siskonsa kaksi villakoiraa, joten koiria olikin yhtäkkiä Aapo mukaan lukien yksitoista nurmikolla ja terassilla. Aapo oli oikein reipas eikä ollut missään vaiheessa suuresti peloissaan vaikka muut koirat olivatkin häntä isompia. Häntä pysyi pystyssä ja heiluikin kovin, korvien asennosta pystyi välillä päättelemään millä mielellä herra oli.


Sisällä porukka jaksoi leikkiä paljonkin ja yksitellen villakoirat alkoivat väsähtää. Arvatkaapa kuka oli "the last man standing".. ^__^

Hienosti meni tämä päivä ja mamma on ylpeä pikku Aaposta. Vierailun päätteeksi Outi keksi että otetaan porukasta kaverikuva, ja taas sain olla ylpeä että Aapo pysyi hienosti paikallaan vaikka katsekontakti kameraan on vielä hakusessa. :D Mutta aika vakuuttava porukka vai mitä?!

Kuva: Outi Helin


Nyt Aapo vetää sikeitä vaatekasassa ja näkee erittäin liikkuvia unia kun potkii minua mennessään..juoksee varmaan mielessään vieläkin Outin asuntoa ympäri kymmenen villakoiraa perässään.. :D Päivän tavoite siis saavutettu (väsytys), katsotaan mitä hurjaa ensi viikko tuo tullessaan!

-Pikkukarhu

maanantai 8. kesäkuuta 2015

Hemmottelua luvassa!

Blogini on ollut olemassa vasta kolmisen kuukautta ja kahden tuhannen kävijän rajapyykki on jo mennyt rikki. Aivan uskomattoman huikeata ja kiitos siitä Teille ihanat lukijat, jotka olette käyneet tutustumassa päiväkirjan sivuihin. :)


Tuon maagisen tuhatluvun kunniaksi järjestänkin nyt arvonnan! Kommentoi tähän julkaisuun omalla nimelläsi ja sähköpostiosoitteellasi ja olet mukana hemmotteluhoidon sekä hoidon yhteydessä tehtävän hiustenleikkuun arvonnassa. Operaatiot luonnollisesti suorittaa Pikkukarhu itse Kehräsaaressa Parturi-kampaamo Rastassa. :) Arvonta suoritetaan 15.6. ja lahjakortti on voimassa elokuun loppuun asti (eli hoidetaan esimerkiksi auringon vaurioittamat kutrit taas edustuskuntoon syksyn töitä/koulua/mitä vain varten). ^__^


Ja nyt kun kävijöitäkin on ollut tuhatpäin, olen avannut blogille myös oman facebook-sivun Sitä kautta uusimmat postaukset leviävät sosiaalisessa mediassa takuuvarmasti ja tavoittaa monia lukijoita joita kiinnostaa blogissani mahdollisesti joku tietty aihe. Eipä tarvitse monilla foorumeilla enää erikseen vinkata että nyt olisi aihetta x ja y kun kaikki löytyy yhden sivun takaa. :) Ja kun jossain kohden facebook-sivu saavuttaa mukavan tykkäysmäärän, saattaa jotain uuttakin arvontaa olla luvassa, joten rohkeasti tykkäämään!!

Nyt ei muuta kuin kommentoimaan ja onnea arvontaan!

-Pikkukarhu