tiistai 23. kesäkuuta 2015

Täältä Becee viikonlopulle ohjelmaa!!

Jos tulevana lauantaina on tekemisen puutetta niin nyt tamperelaisia hemmotellaan (ja miksei lähitienoon väkeäkin)!! Tiedossa on kolme aivan mahtavaa tapahtumaa ja ihan harmittaa kun ei itsekään pääse kaikkiin... =/

Aloitetaan mahtavalla urheilulajilla roller derbyllä. Tampere Areenalla on mahdollisuus päästä näkemään valtakunnan mahtavien nousevien tiimien taistoa turnauksen merkeissä, kun Tampere Roller Derbyn Tampere Howlin' Rolls kohtaa Kallio Rolling Rainbow'n Kinapori Fistfunkersit sekä Helsinki Roller Derbyn C-kasetti Porvoo Roller Derbyn P-Town Brawlersit. Ovet aukeaa kansalle klo 12.45 ja ensimmäinen jami vihelletään käyntiin klo 13.15. Liput 5€ ovelta (käteisellä).

Ja kunnon derbykahinoilla on aina jatkot, tänä lauantaina ne jammaillaan Mixeissä klo 22 eteenpäin ja vitosella pääsee sinnekin sisään! :)


Vintagen ystäviä hemmotellaan Tallipihalla Suvi-Vintagen merkeissä sekä lauantaina että sunnuntaina. Paikalla menneiden aikojen hengessä on kauppiaita ja esimerkiksi muotinäytös esittelee 1940-1950-lukujen elokuvien naisia muuttuvissa elämäntilanteissa. Lauantaina paikalla on veteraanikilpamoottoripyöräkerhon vanhoja pyöriä ja sunnuntaina on huutokauppa, paljon siis on kaikkea!!


Suvi-Vintagen viralliset jatkot juhlitaan nakubaletin merkeissä Teerenpelissä, kun "pitkästä aikaa" on aika Teerenpeli Teasen jonka teema on tänä viikonloppuna Delicatessen.

Esiintymässä ovat:
Lady Francescca, SWE
Bettie Blackheart
Lady Laverna
Lucy & Vivian
Lady Ironhide
Ansa Ikoni
Lempi LaBamba

Illan juontaa Lafayette Lestrange ja pick uppina toimii Lady Misty May. Liput 12€ ja niitä on jo saatavilla ennakkoon Teerenpelistä. Ja jos vanhat merkit paikkansa pitää niin nopeat syö hitaat, eli mahdottoman montaa lippua ei jää ovelle lauantai-illaksi myyntiin eli hop hop jos mielit päästä paikalle! Showtime on kello 19, ovet aukeavat klo 18.


Itse aion suunnata Teerenpeliin ja toivottavasti etupöytään istumaan, sillä tällä kertaa en itse ole tosiaan pick uppina. Saan siis nauttia arvon taiteilijoiden itsensäilmaisusta ihan olan takaa, jes!

Ja sunnuntaina saatan käydä Tallipihalla jos ilmat sallii, joten alkuviikosta kannattaa olla langoilla kun päivitän viikonlopun sattumista.. :)

Menkää ja viihtykää!! :)

-Pikkukarhu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti