sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

Teerenpelillinen herkkuja..

Lauantaina oli taas aika sytyttää Teerenpelin kellarin lavalle valot ja ihailla upeasta kattauksesta nakubalettia  kun Teerenpeli Tease valtasi verkkokalvot teemalla Delicatessen.


Ilmassa oli jopa hieman juhlan tuntua kun toukokuussa Teerenpeli Tease täytti jo 3 vuotta!! Ohessa kollaasi kaikista Teasen julisteista (paitsi siitä aivan ensimmäisestä 26.5.2012 järjestetystä). Ja voi että kun ne onkin hienoja, on se Tuuli Juntunen vaan niin taitava!


Oli ihana taas pitkästä aikaa oikein tälläytyä ja Aapolla olikin seurattavaa kun mamma seilasi ympäri kämppää etsien milloin huulipunaa ja milloin tyllialushametta (sillä olisi poikakin halunnut leikkiä). Tottakai piti ottaa myös friendsie sekä Aapon, että tyttöjen kanssa! :D Jeffrey Campbellin kengät pääsivät ensimmäistä kertaa ulkoilemaan sitten kolmekymppisteni, enkä horjahtanut kertaakaan! (Onneksi en reenannut jalkoja loppuviikosta, kävely olisi voinut olla vähintään mielenkiintoista.) Mutta olo kaikessa väriloistossa oli mielestäni varsin oivallinen teemaa ajatellen. :)






Iltaani ihastuttivat samassa eturivin pöydässä istuvat Curvelicious Jo-Jo sekä ihana Maiju. Oli niin nättiä tyttöä että aijjai.. :D Ja ai että kun tuolla Teerenpelissä on aivan uskomattoman hyvät toastiet.. Ja nachot.. Ja näytti muutkin annokset hyviltä. Itse vain olen "jämähtänyt" kanasulamiin valkosipulikastikkeella. NAM! (Ja herra kiitteli kun pääsin kotiin.."oot sit syöny taas sitä valkosipulia.." Sori!! ^__^


Esiintyjiä oli laidasta laitaan aloittelijoista jo kokeneisiin konkareihin ja muutama numero eritoten jäi mieleeni. Ensinnäkin Bettie Blackheartin papukaijanumero, jossa hänellä oli avustajanaan mekaaninen papukaija. Pöytäseurueemme oli ainakin aivan innoissaan linnusta joka räpytteli silmiään, taivutteli päätään ja liikutteli siipiään. :) Ruotsista Tampereelle saapunut Lady Francescca oli ihanan pirteä nainen ja numeronsa jossa sisäköltä lähti vähän pölyhuiskan kanssa homma käsistä, oli erittäin viihdyttävä! :D Omalla kohdallani kuitenkin illan ehdoton suosikki oli Lady Lavernan Marie Antoinette-henkinen kuppikakun syöminen ja sokerihumalan aiheuttama vaatteiden riisuminen. :) Voi johtua siitä että tykkään hirmuisesti tälläytyä ja hänellä oli aivan mahtava peruukki ja se asu!!!! Tykkäsin!!! Tietenkin puhelimeni zippasi juuri ennen Lavernan esiintymisvuoroa, enkä saanut hänestä kuvia, mutta lupaan näyttää niitä teille kunhan illan viralliset kuvat julkaistaan!!! LUPAAN!

Bettie Blackheart

Lady Francescca

Lady Francescca

Kaikki hyvä loppuu kuitenkin aikanaan, mutta onneksi seuraava Tease on luvassa jo 29.8.!! Pistäkäähän kalenteriin jos kiinnostaa, tämäkin tapahtuma oli taas loppuunmyyty ennakkoon!! Teerenpelistä bussille suunnatessani terassin reunalta sain kuulla taas oikein nerokkaan iskurepliikin joka sai vastaukseksi jopa tuhahduksen; "Kerkeisitkö tulla suuteleen mua?" Öö.. Mistä te noita houkuttelevia lauseita miehet keksitte? :D

Sunnuntaina tarkoitukseni oli suunnata Tallipihalle Suvi-Vintageen (ja sääkin oli niin komea!) mutta kuntosali vei voiton.. Pitkästä aikaa mentiin tuon herran kanssa yhdessä ja olipa se oikein mukavaa kun kävelimme vielä sinne ja kotiin.

Hyvä viikonloppu. Näitä lisää kiitos. :)

-Pikkukarhu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti