sunnuntai 24. tammikuuta 2016

Norjalainen shampanjasuihku!

Niin se koitti päivä vuoden 2016 ensimmäiselle Teerenpeli Teaselle joka karkeloitiin teemalla Glittertribe. Päivään oli suunniteltu ennen Teerenpeliin siirtymistä hieman laittautumista sekä syömistä, hyvässä seurassa luonnollisesti. =)

Maiju aka Maeu Darling ja Jonna aka Curveliscious Jo-Jo saapuivat Pyynikille pynttäytymään iltapäivällä ja sain aivan ihanan kimpun tulppaaneja. Elämäni on viime aikoina ollut varsinaista vuoristorataa, viimeisin hurja pudotus tapahtui vasta loppuviikosta, joten kukkien saaminen ystäviltä tuntui sydämessä asti. Kiitos rakkaat <3. Kukkien saaminen on ihanaa.


Leopardikuosi ei petä koskaan.

Pus pus Jo-Jo!! 

Pyynikiltä siirryimme keskustaan Gastro Pub Ineziin jossa en ollutkaan koskaan aiemmin syönyt. Onneksi Jonna oli tehnyt meille pöytävarauksen, sillä kummasti paikka täyttyi vaikka kello olikin vasta neljä. Tapakset kolmelle leidille sai pöydän notkumaan lautasista ja kaikki olikin hyvää!! Tai itse petyin hieman bataattipalleroihin...taidan olla liian tykästynyt bataattiranskalaisiin. =D Kanan ystävänä otin luonnollisesti sambal chili-kanaa ja kylläpä se potkikin aikamoisesti! Yleensä suuhuni sopii hieman miedompi tulisuus, mutta kyllä muut herkut sopivasti tasoitti suussa tapahtuvan myrskyn. =)



Maistuisiko munkinomaiset tangot dipattuna kuumaan sulaan suklaaseen?

Inezistä kiiruhdimme Teerenpelin kellariin ja valloitimme luonnollisesti sen etupenkin pöydän, jotta näkisimme joka ikisen tasselin pyörityksen ja silmän vinkkauksen. Paikka ei pettänyt tälläkään kertaa...todellakaan.


Lavalla avujaan sheikkaamassa olivat itse ihanaakin ihanampi Olivia Rouge, toinen aivan ihana nainen Elisa Day, Miss Woop De Doo, Nancy Bites, sekä Ravishing Shangri-La Rubies-duon Cherry Dee ja Tin Ker Bell sekä yksin että yhdessä. Illan ulkomaisena esiintyjänä nähtiin norjalainen Miss Knock Out Noire.

Juontajana toimi jo blogistakin tutuksi tullut Lafayette Lestrange ja pick up tytsynä tällä kertaa oli Sabine Sheer.

Etupenkin pöytä osoittautui jälleen kerran parhaimmaksi paikaksi olla, sillä esimerkiksi Norjasta Tampereelle saapunut Miss Knock Out Noire oli yksi illan mahtavimmista esiintyjistä. Ja voi jösses sen naisen hymy!! Hän esitti kaksi numeroa joista ensimmäisen, banaaniaiheisen numeron, aikana hän kiehtoi puuhkansa ympärilleni ja meinasi moiskauttaa pusun suoraan huulille..olisi antanut tulla vain, olisin saanut vähän jotain äksöniä!! =D Samassa numerossa hän näytti miten banaanin syöminen voikaan yksinkertaisuudessaan olla niin mahdottoman seksikästä.. =P Toinen numero olikin hieman kosteampi, ja sen päätteeksi hän seisoi lasten kylpyammeessa ja kaatoi päälleen kuoharia.....wau...ja tietysti etrivin naiset saivat osansa tuosta kuplivasta kun se roiskahteli...Aivan mahtavaa!! =D




Toinen illan yllättäjistä, ainakin omalla kohdallani, oli Miss Woop De Doo jonka ihka ensimmäisen esiintymisen näin vasta viimevuonna. Tällä kerralla hän oli mukana itämaisella numerolla, joka kiehtoi minua kovin....kesken esityksen huomasin miettiväni että hitto mikä tää biisi on, ja kyllä se nainen vain osaa liikkua... Oli settien välissä pakko vetäistä hihasta ja ihan kertoa kuinka hienosti hän on kehittynyt esiintyjänä!!



Tin Ker Bellin kultainen numero sai aikaan hengen pidätystä kun hän ottikin helmansa viuhkoihksi ja voi että kun kangas, ja nainen, liikkuivat kauniisti! Duona Ravishing Shangri-La Rubies toivat lavalla perinteisempää viuhkatanssia pienellä humoristisella otteella..



Elisa Day kaipasi Tarzaniaan ja numero olikin aikamoinen. Noh, Gagan musiikin kun ottaa taustaksi niin mitään muuta ei voi olettaakaan. Pitkä punainen tukka hulmuten Elisa otti ja valtasi ainakin etupenkin tyttöjen sydämet uudella numerollaan..you go girl! Ja hyvää syntymäpäivää kaunokainen!! <3



Ja sitten tuo ihanainen Olivia Rouge.....hänen viidakkonumeronsa jaksaa ihastuttaa aina...hiljaiseksi vetää aina kun hän sheikkaa. <3


Pöytäseurueemme taisi olla illan äänekkäin..(sori Lafayette...ei vaan, tykkäsit kuitenkin!) ..ja väittäisin että myös kuumin. En selittele enempää, kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.. ;)

dem boobz..

Jonna oli hankkinut ihanan polaroidkameran, jolla kuvaa ystäviään ja kerää kaikki seinälleen kollaasiksi...kuvat ovat normaalia polaroidia hieman pienempiä ja voi niin söpöjä! Pääsimme Maijun ja Maikin kanssa poseeraamaan settien välillä lavalle asti ja kyllä siitä aidosti iloinen ja tunteikas kuva tulikin. Jonna on aika ihana kun meidät halusi mukaan kollaasiinsa.. <3


Pari lasia valkkaria ja shown jälkeen suunta oli suoraan kotiin...tänään oli kuitenkin salipäivä. =)

Seuraavan kerran Teerenpelissä tapahtuu 27.2. kun vuorossa on ihana dragilta, mutta sitä ennen burleskia pääsee näkemään jo pian, 5.2. Rokkibaari Bändärissä..tulkaahan kaikki!

Nyt kuppi kuumaa teetä ja vähän Emmerdalea.

-Pikkukarhu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti