sunnuntai 10. tammikuuta 2016

Mahtava vuoden ensimmäinen tapahtumaviikonloppu!

Noniin arvon kansalaiset. =D Nyt on vuosi 2016 rykäisty käyntiin oikein urakalla, ja vaikka väsy tässä nyt hieman menneen viikonlopun jäljiltä painaakin, niin täytyyhän tapahuneesta kertoa Teillekin. =)

Ensinnäkin perjantaina oli mahtavaakin mahtavampi Bändäri Rockin' Revue vol 1. burlesque-tapahtuma Tampereen Rokkibaari Bändärissä. Ja oi kun väkeä olikin tuohon lajinsa ensimmäiseen burleski-iltaan mukavasti saapunut paikalle. Ideana tapahtumassa on että ne "perinteisemmät" glitterit ja höyhenpuuhkat on jätetty back stagelle, ja lavalla nähdään enemmän sitä rokimpaa meininkiä...unohtamatta ihania drag-esiintyjiä!


Illan aikana esiintyivät Bettie Blackheart, Lola Vanilla, Olivia Rouge sekä Holy Curves!. Itsehän en yhtään numeroa nähnyt (!!) sillä olin paikalla kirstun vartijana ja myin oven pielessä innokkaille katsojille sisäänpääsylippuja. Toki kun suurimman osan esityksistä olin entuudestaan nähnyt, niin kyllä niitä biisejä tuli jortsuteltua siinä penkillä ja fiilisteltyä mukana. =D

Minä ja Pussy C'outure.

Ilta oli erittäin hauska ja mukava, tutustuin uusiin ihmisiin ja jo tutut ihmiset yllättivät seurallaan vielä burleskihässäkän jo loputtua, ja sitä tulikin sitten vielä jäätyä istumaan iltaa muutamaksi tunniksi shown oltua ohi. Jossain kohden havahduin että tosiaan, kaikki muut ovat lähteneet ja kävin keräilemässä bäkkäriltä sitten enää ne omat tavarat. =) Ja kotiin kun kävelin aamuyöstä, niin reidet olivat kyllä sitten ihan kohtalaisesti jäässä!

Mutta jos harmittaa, ettet päässyt näihin karkeloihin mukaan, ei hätää! Perjantaina 5.2. Bändärissä pamahtaa seuraavan kerran, sinne siis!

Lauantaiaamuna oli kuitenkin kello taas soittamassa, sillä Aapo piti viedä Maijulle hoitoon ja itse suunnata Nurmijärvelle Suomen Emmerdale Cubin pikkujouluihin; Kuusenkaatajaisiin. Kuten olen aiemmin kertonut, olen jäsenenä ollut nyt kohta parisen vuotta ja tämä oli ensimmäinen kerta kun osallistuin clubin tapaamiseen.

Junalla puksutin Riihimäelle ja sieltä kimppakyydillä kahden muun clubilaisen kanssa Perttulaan tapaamaan muita Englantiin ja sarjaan hurahtaneita. Väkeä olikin kokoontunut yhteen melkein viidenkymmenen henkilön verran, ja tunnelma oli tiivis. Kylmä, mutta tiivis. Tila jossa juhlimme, on normaalisti kylmänä, ja nyt kun ulkona on paukkuneet pakkaset, ei tilan lämpöasteet lämmityksestä huolimatta olleet ihan sisätioihin verrattavissa. Mutta kivaa oli!




Jokaiseen clubitapahtumaan kuuluu esimerkiksi tietovisa, ja vieraat oltiinkin etukäteen jaettu ryhmiin, ja minun ryhmäni oli nimeltään Marlon. Kilpailun tuoksinnassa emme henkilöitä koskeviin kysymyksiin laittaneet vastauksiimme kuin etunimet, ja niistähän meitä sitten rokotettiin kun olisi koko nimet tarvinnut olla. Eli hävisimme ykköspaikan neljällä hikisellä pisteellä. Vaadimme revanssia. Palkinnoksi saimme valita mieleisemme asian  pöydältä, johon oli kerätty kaikkea fanikorteista ja dvd-elokuvista lähtien aina avaimenperiin saakka. Itse valitsin Emmerdale-mukin, ja katsotaan uskallanko sitä käyttöön ottaakaan. Vai tuleeko siitä sellainen "kun katson Emmeä juon vain tästä mukista"-muki. =D


Tietovisasta voittamani muki sekä paketista paljastuneet maukkaat yllätykset.

Ja jokaisissa pikkujouluissa käy luonnollisesti myös joulupukki, niin näissäkin karkeloissa. Jokainen kävi istumassa (hieman humalaisen) pukin polvella ja saivat oman pienen pukettinsa. Omastani paljastui yllättäen teefriikille teetä ja brittiläistä toffeeta. Kelepaa. =) Pukki ja muori ihastuttivat juhlijoita myös esiintymällä ja laulelemalla muutaman joululaulun.

Ehdin kimppakyydilläni taas takaisin Riihimäeltä lähtevään junaan ja olin takaisin Tampereella puolen yön aikoihin. Kävelin vielä hakemaan Aapon hoidosta ja vauhdilla kotiin. Tai niin vauhdilla kun jäisillä pökkelöjaloilla pystyi kulkemaan. Aapo kulki koko matkan kainalossa kun mittari oli painunut jo melkein -20 asteen paikkeille. Tuplapeitto oli sitten koko yön päällä ja tärinä kun laski niin taisi unikin saapua.

Nyt on olo "väsynyt, mutta onnellinen". Seuraavaa burleskitapahtumaa ei tarvitsekaan odotella tuonne helmikuulle saakka, vaan jo parin viikon päästä olisi perinteinen Teerenpelin kellari täynnä kimallusta kun teemalla Glittertribe pyöräytetään karkelot tältä vuodelta käyntiin myös siellä.

Nyt viltin alle lämmittelemään, teekupponen käteen ja romanttinen elokuva pyörimään!

-Pikkukarhu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti