tiistai 19. tammikuuta 2016

"Onnenavain" uuteen elämään.

Uusi vuosi on alkanut monen uuden asian parissa, ja olenkin päättänyt että vuosi 2016 on "Elinan vuosi". =)

Täydellisen fiiliksen ja startin vuoteen toi uutinen ystävältä joka paljasti suunnitelleensa erään korun Kalevala Korulle, ja että sitä on saatavilla eräästä omasta lempikaupastani; tadaaa..... Suomalaisesta Kirjakaupasta. =)

Olen pitänyt Kalevala Koruista jo vuosia, ja muistan pari kaulakorua saaneenikin esimerkiksi ylioppilaslahjaksi. Sen jälkeen korujen hankkiminen ja saaminen on jäänyt taka-alalle ja joulukuussa eksyin facobookin ryhmään, josta saa koruja second handina... Eli olin jotenkin moodissa kun sain tiedon, että koru jota olen katsellut onkin ystäväni suunnittelema!!

Ylioppilaslahjaksi saamani Euran sydän ja Kalevankarhu.

Tästä löydät Nelliinan tarinan suunnittelijan omasta näkökulmasta, mutta jos et jaksa klikkailla niin lyhykäisyydessään se menee jotakuinkin näin... Hän osallistui Kalevala Korun järjestämään My SAAGA-suunnittelukilpailuun viisi vuotta sitten ja yllätyksekseen hänen suunnittelemansa Onnenavain otettiin tuotantoon. Tuolloin koru tehtiin hopeisena (ja se on myynnissä helasarjassa edelleen), ja nyt joulun alla kun kirjakauppa oli ilmoittanut ottavansa korun myyntiin se tehtiin pronssisena. Helaa oli muokattu alkuperäisestä hieman, mutta avaimen osalta koru on täysin samanlainen kuin Niina on sen suunnitellut.

Minulla oli hyvä päivä töissä ja hymy oli herkässä...pieni tauko kun koitti keskelle päivää, otin suunnan saman tien kohti Koskikeskuksen Suomalaista ja vielä niitä oli! Kun koru otettiin myyntiin joulusesonkiin, on se nyt jo lähes loppuunmyyty..eli jos halajat omaasi, niin hop hop!! Hintakaan ei ollut maata kaatava, vain 32€.

Onnenavain.

Niinalle piti tietysti heti lähettää viestiä että koru on hankittu, ja sainkin vastauksena liudan sydämiä. Onhan se nyt hei hieno! Onnenavain...tuokoon se onnea Elinan vuoteen 2016.

Kiitos Niina upeasta korusta! <3

-Pikkukarhu


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti