torstai 14. heinäkuuta 2016

Horny Hermione

Joulukuun alun päivä...ilta... Minä paketoin kavereilleni itse tehtyä toffeeta paketteihin kun päässä alkaa soida kappale, ja näen mitä lavalla tapahtuu. Välittömästi viesti Olivialle "mieti jos ois tämmönen burleskinumero!!!" ....noin kymmenen minuutin kuluttua sain vastausviestin; "DO IT". =D Pari minuuttia myöhemmin...tuossa ajassa ehdin jo meittiä että no pitäisikö...tulee uusi viesti; "huhtikuussa on nörtti-ilta, kato että se on sillon valmis".. Ok Ok..mitenkäs tässä nyt näin kävi...hittolainen.. JOOOO. Päätös paluustani burleskilavoille oli tehty.

Alitajuntani oli selkästi tehnyt asian eteen töitä, koska tiesin alusta asti millaisen numeron haluan, mitä vaatteita.....mitä ja missä. Samalla viikolla oli jo tilattu Rohkelikon kouluasu ja taikasauva...biisit oli kaikki tiedossa melkeinpä päätöstä seuranneena päivänä. Kaikki vain loksahti kohdilleen!



Eli kyllä, Harry Potter fanin oli saatava tehdä Harry Potter numero. Ja mikä parasta, tiesin että hahmon on oltava Hermione....yhtä kirjatoukka kuin minäkin. Joten tottakai se kirjakin oli saatava mukaan numeroon. Ihana Maikki auttoi asun kanssa muokaten ja luoden siihen osia.. tilasin Englannista (ylläri) 2000 strassia joita askartelin harvase ilta niin sauvaan kuin alusvaatteisiin ja pastieseihinkin...ja ne pirulaiset meinasivat loppua kesken!!

Harjoitus tekee mestarin.....?

Esiintymispäivä läheni ja oloni numeron suhteen tuntui hyvältä...eli selkeästi oli aika oikeasti astua taas lavalle esiintyjän roolissa. Edellinen kertahan oli vuonna 2012 enkä tuon esityksen jälkeen ollut tekemisistäni yhtään varma eikä fiilis ollut kohdillaan...selkeästi tarvitsin nämä vuodet jotta löysin itsestäni sen todellisen esiintyjän luonteen.


It's showtime!!

Huhtikuisena lauantai-iltana loppuunmyytyyn Teerenpeliin saapui paljon kannatusjoukkoja; työkavereita, derbykavereita, asiakaskavereita, burleskikavereita ja ihan vaan kavereita......tunnelma oli katossa ja olin lavalle menosta 2/3 innoissani ja 1/3 paska jäykkänä....kuulemma noin päin sen pitääkin mennä. =) Lafayette kuulutti minut lavalle ja täytyy nyt myöntää että se meteli oli niin kova että kun numeroni alussa kävelin yleisön välistä lavalle, en yksinkertaisesti  kuullut koko musiikkia ollenkaan. =D Oletin vain että joo kai se on alkanut ja mitä lähemmäs lavaa pääsin niin aloin tunnistaa tuttuja säveliä. Itse lavalla se musiikki tulee niin ihanan kovalla (kyllä, olen sisäisesti edelleen sellainen jumputi jumputi teini...mielelläni) että se tekemisen fiilis on aikasta mahtavaa...ja minä päätin että nyt vaan bailataan..ja niinhän minä teinkin! =)



Kuva: Eetu Keränen

Kuva: Eetu Keränen

Kuva: Eetu Keränen

Esityksen jälkeen kun pääsin takahuoneeseen koko kroppa tärisi ja fiilis oli huikea...muistan vain hokeneeni ääneen "niin siistiä, niin siistiä" ja kollega joka siellä valmistautui omaan numeroonsa kommentoi (suora lainaus) "vittu mikä meteli!" =D Seuraavan takahuoneeseen ryntäsivät Olivia ja Stella ja molemmat antoivat vedosta hyvän palautteen...fiilikseni oli siis oikeasti välittynyt myös yleisöön! Ystäviäni kun vihdoin pääsin näkemään yleisön joukkoon niin se ihmisten innostus oli niin käsin kosketeltavaa että kyllä siinä pyöri päässä että pitäisikö sitä vaan tehdä tätä enemmän....

Esityksen jälkeen fiilis oli huikea!

Nyt kun tiedän haluavani esiintyä Hermionen, ja muiden numeroideni, kanssa enemmänkin oli luonnollista ottaa kunnon promokuvat. Kuvia tullaan käyttämään markkinoinnissa ja mainostuksessa ja toki niitä (vielä vähäisiä) fanejakaan ei ole unohdettu..eli tulevissa tapahtumissa saattaa merch-pöydiltä löytyä kuvia kotiin hankittavaksikin. =)

Kuvat otti Katri Kallio Photography joka onkin aika velho kameran kanssa...hehe...tajusitteko...velho... =D En voi olla muuta kuin tyytyväinen lopputuloksiin ja varmasti nakitan Katrin kuvaamaan seuraavatkin promot... vai mitä olette mieltä, eikö ole mahtavaa jälkeä!?







Vuonna 2012 nähty "Gold Digger" tullaan vielä näkemään uutena versiona ja vielä tänä vuonna nähdään brittifanin brittinumero "The Crown Jewels". En malta odottaa!! Hermionen kanssa käydään vähän muissa kaupungeissa ja levitetään burleskin ilosanomaa....kyllä tästä nyt aikasta vakava harrastus tuli. Muutenkin kuin pick uppauksen merkeissä siis. =)

Nähdäänhän keikoilla!!?!

-Pikkukarhu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti