perjantai 8. heinäkuuta 2016

Pick up tytön kevät

Noniin. Aika alkaa kertomaan mitä kaikkea hassutuksia sitä onkaan tässä kevään ja alkukesän aikana tullut touhuttua. =)

Aloitetaan kaikkia varmasti kiinnostavasta burleskimaailmasta, jossa onkin tapahtunut. Ainakin omalta osin.

Pick up tyttönä tuli toimittua aika monessakin tapahtumassa. Vuosi alkoi tuosta drag-illasta josta olenkin jo Teille kertonut, mutta jatkui maaliskuussa Teerenpeli Teasen Ghetto-illassa. Tuo ilta oli muutenkin hieman normaalista poikkeava, sillä ystäväni ja bloggaaja Nelliina seurasi minua kuin hai laivaa ja kirjoitti omaan blogiinsa jutun millaista on harrastaa pick uppausta. Rouva on sitten niin ihanan mahtava kuvaaja että olen innoissani joka ikisestä kuvasta jotka hän minusta illan aikana nappasi...salaa, ja ei niin salaa. =)

Kuva: Niina Tapojärvi

Kuva: Niina Tapojärvi

Kuva: Niina Tapojärvi

Kyseisen blogijutun voit lukea TÄSTÄ.

Tämän tapahtuman jälkeen oli tuossa blogijutussakin mainittu ja ainakin omalla kohdalla kovin odotettu huhtikuun Freaks & Geeks-ilta, jolloin itse kiipesin lauteille vetäisemään oman numeron monen vuoden esiintymistauon jälkeen....mutta kerron tuosta teille vielä erikseen.

Toukokuussa oli vuorossa hieman erilainen burleski-ilta kun lavalle kiivettiinkin Ilonassa, ensimmäistä kertaa. Tuolla hääräsin taas pick up tyttönä ja ilta oli samanlainen, mutta silti niiiiiin erilainen verrattuna yhteenkään Teerenpelin iltaan. Ensinnäkin, Ilona valot päällä (ei sillä että joka viikonloppu olisin siellä ollut aiemminkaan tanssahtelemassa..oikeasti) olikin yllättävän pieni! Ja oli outoa kaikissa valoissa seistä lavalla ja katsella kohti tanssilattiaa ja tiskiä kun oli tottunut aina tuijottelemaan sieltä sinne toiseen suuntaan. =)

Kuva: Katri Kallio Photography

Ilta oli onnistunut ja ihmisiäkin oli paikalle löytänyt mukava määrä. En epäile etteikö mahdollisesti burleskia nähtäisi Ilonassa jatkossakin....never say never.. ;)

Kesätauon jälkeen on jo Teerenpelin kellari herännyt eloon nyt heinäkuun toisena päivänä, mutta tuolloin en itse päässyt paikalle ollenkaan kun rakas ystäväni juhli läksiäisiään samana viikonloppuna. Tottakai sitä mentiin viettämään aikaa tärkeän ihmisen kanssa joka muuttaa jumaleissön MALTALLE.

Elokuussa 20. päivä on aika suunnata jälleen Teerenpelin kellariin ja suosittelenkin saapumaan sankoin joukoin paikalle, sillä tuolloin lauteilla nähdään melkoisen paljon burleskineitsyitä. Eli esiintyjiä jotka kiipeävät lavalle sen ensimmäisen tai ehkä toisen tai vasta kolmannen kerran. Newcomer's Night, en malta odottaa. Siellä taas häärään pick uppina ja koitan jakaa esiintyjien jännityksen ja stressin. =)



Nähdään siellä!?

-Pikkukarhu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti