keskiviikko 27. toukokuuta 2015

Pentukerhon vauhtihirmu.

Maanantaina oli jännä ilta kun minä ja ystäväni Maiju otettiin Aapo kainaloon ja lähdettiin kaupunkiliikenteellä seikkailemaan Pirkkalaan kohti Veskassa sijaitsevaa eläintarvikeliike Muppetia. Muppet on aika mahtavan iso liike josta löytyy vaikka ja mitä, ja he järjestävätkin viikottain pentukerhoja alle 6 kuukauden ikäisille pennuille. Aapo kun on painoltaan niin pieni niin me sovelluimme "mini-Muppe"-ryhmään joka on tarkoitettu alle 3 kiloisille pennuille. Jos Sulla on pentu, joka kaipaa toisiin koiriin sosiaalistamista ja hyvät leikit niin tutustu Muppetin nettisivuihin ja seuraa pentutreffien ilmottautumisohjeita!

Ryhmään otetaan kerralla kahdeksan pentua ja maanantaina aitaus olikin täynnä. Pari arempaa yksilöä seurasi muita alkuun aitauksen reunuksella, mutta Aapon kun laskin irti niin..no..lähti! :D Herra ei paljoa arkaillut. Kaikki käytiin haistelemassa, ne aratkin tyypit, ja sitten juostiin ympäri kehää kuin viimeistä päivää. Ihan jopa läähätystä oli pienillä hengähdystauoilla havaittavissa. ^__^


Samoille treffeille oli saapunut myös Aapon velipoika Pesonen. Kyllä pojat toisiaan haistelivat ja taisivat vähän temmeltääkin. :) Kati (Aapon kasvattaja) oli paikalla heidän uusimman perheenjäsenensä kanssa (pieni suloinen tyttövauva) ja sainkin nähdä kuinka varmoin ottein koiran kynnet kuuluu leikata. Jos se alkaisi sujua nyt täällä kotonakin vähän paremmin.

Ostin myös Aapolle ensimmäisen shampoon: I <3 Pet Head. Kyseinen merkki on hämännyt monia antaen ymmärtää että tuotteilla olisi jotain tekemistä TIGIn kanssa, mutta asia ei ole niin. Purkit ja purnukat vain on tehty hyvin vastaavannäköisiksi TIGIn Bed Head-tuoteperheen kanssa. Tuoksuineen päivineen. :) Näiden eläimille tarkoitettujen tuotteiden valmistaja on The Company of Animals Ltd joka on, tadaa, brittiläinen firma. Katsotaan mitä pikkumies tuumaa appelsiinin tuoksuisesta pentushampoosta, ja mikä onkaan sitten seuraavan shampoon tuoksu, se jääköön nähtäväksi.



Päivä oli kaunis ja sopivan lämmin. Maijun kanssa oltiin sovittu että treffit kun loppuu niin käydään kesän ekoilla kioskijäätelöillä Veskan ulkopuolella olevalla jäätelökioskilla. Luukulla myyjätyttö kyseli saako Aapokin lipaisut jäätelöstäni mutta sanoin että ei kun omani ei ole laktoositonta. Tähän neiti tuumasi että no mitäs jos antaisi pikkulusikkaan vähän kioskin laktoositonta, niin maistuisiko. Veikkasin että maistuu, ja kun neiti niin oli mukava ja tarjosi poitsulle tämän elämän ensimmäisen jäätelönautinnon niin otimme tarjouksen vastaan. Ja, no, kuvasta näette reaktion. :D Kyllä se koko lusikka tyhjeni ja sen jälkeen olisi mun tuutistakin kelvannut maistiainen!


Kyllä se kesä sieltä tulee! Taidetaan jossain kohtaa lähteä kyläilemään maallekin, siellä on herralla paljon nurmilääniä juostavana...kun kerran näyttää tuo kirmailu olevan noin kivaa. :D

-Pikkukarhu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti