perjantai 7. elokuuta 2015

Mitä Aapolle kuuluu?

Nyt on ollut tapahtumaa jos jonkinlaista ja Aapo Aapeli NAapoleon (NAapoleon-nimen Aapo sai ystävältäni Marialta kun onhan hän pieni suuri mies =D ) on saanut kokea vaikka ja mitä!

Käytiin pitkästä aikaa vähän pentukerhoilemassa, ja veljensä Pesosen kanssa pojat laittoivatkin aika shown pystyyn. Nuoremmat ja pienemmät koirat oleilivat mieluummin aitauksen reuna-alueilla kun nämä kaksi sankaria sekoilivat keskellä. =) Läähätyken määrästä päätellen kaikkensa antoivat ja ystäväni Minnan syli oli hyvä paikka nukahtaa kotimatkalla bussissa. =)


Samalla reissulla punnittiin veljekset ja molemmat pyöräyttivät vaakaan lukemat 1,8kg!! On se aika pötkäle jo! =D Ja voi että!!!! Löysin samalla Muppetista (liike Pirkkalassa jossa kerhoa järjestetään) Aapolle syksyn kylmiin iltoihin neulepaidan!! BRITTINEULEPAIDAN!! Tarkoituksena oli että ystäväni joka on tehnyt minulle ne mahtavat brittisukat olisi kutonut Aapolle paidan mutta nyt ei tarvitsekaan kun niin komea luomus löytyi kaupasta. =) Herra vaan ei alkuun ollut kovin vakuuttunut nutusta kun se päälle vedettiin ja ilme kertoi enemmän kuin tuhat sanaa "ota. tämä. pois.". =D Seuraavana aamuna kun koitettiin uudemman kerran oli tulokset jo vähän paremmat..jopa muutama askel uskallettiin paita päällä ottaa. Eli kyllä se siihen tottuu. Tai pakkohan se on, muuten tulee vilu.


Toinen hankinta oli herralle aktivointilelu, muistipeli, jonka ajattelin viihdyttävän poikaa edes hetken kun lähden esimerkiksi töihin tai muualle... pohja on kovaa puuta johon on koverrettu koloja jotka on puolestaan peitetty muovisilla luilla. Aapon pitää saada nostettua luut pois jotta löytää alta herkun. Noin 10 minuuttia siihen menikin että homman idea oli selvillä. Alkuun tosin muoviluut kannettiin yksitellen petiin ja ihmeteltiin että eikö se ollutkaan tämä mikä tuoksui niin hyvältä, ja kun palattiin takaisin puualustalle niin tadaa! sieltä ne herkut löytyikin. =) Ja nyt kun muutaman kerran jälkeen pelin lattialle laskee ei siinä kauaa mene kun kaikki herkut on löydettynä. Jotain vaativampaa siis seuraavalla kerralla. =D Jossain kohtaa tämä muistipeli saattaa lähteä kiertoon esimerkiksi ystäväni Minnan chihulle, Ramonalle...katsotaan. =)


Mustissa ja Mirrissäkin pyörähdin pikaisesti hakemassa Aapolle lisää napsuja, ettei lopu ruoka kesken, ja samalla tietysti piti ostaa vähän herkkuja. Nyt on testattu esimerkiksi kuivatut poron korvat ja nyt tuolla pedissä herra natustaa härkää. Oikeat koiranpäivät!

Autoilemaankin me päästiin pitkästä aikaa kun Marja lähti meidän kanssa käymään Äetsässä vanhempieni luona katsastamassa marjapuskat ja raparperikasvuston. Voi sitä ilon määrää kun laskin Aapon autosta vapaana ulos (tontin ympäri menee aita heidän oman koiransa vuoksi joten uskalsin) ja tämä ymmärsi ettei nyt ollakaan hihnan päässä....Rallia vedettiin ja paljon. Se on niin söpö kun se juoksee normaalisti mutta yhtäkkiä pitää suorittaa gasellimainen loikka ja sitten taas jatkaa normaalia juoksua. =D



Paljon on tapahtumaa siis mahtunut pienen koiran elämään. 18. päivä pentue täyttääkin jo puoli vuotta ja tuntuu että se noin neljä kuukautta kun Aapo on elämäämme ihastuttanut olisi ihan hurahtanut ohi mahdottoman nopeasti.....ja onkin. Päivääkään en vaihtaisi pois. On se niin rakas pikku mamman muru. <3

-Pikkukarhu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti