sunnuntai 27. syyskuuta 2015

Arvonnan voittaja on.....

...Kati Metsäsalo!

Aamun ensimmäinen asiakkaani toimi onnettarena ja arpaonni suosi tällä kertaa Katia. =) Voittajalle on ilmoitettu ja maanantai-aamu alkoi selvästi positiivisessa mielessä. =)

Kiitos kaikille osallistujille, ja olkaahan kuulolla sillä seuraava arvonta saattaa olla lähempänä kuin luulettekaan.. ;)

-Pikkukarhu

Burlesque Exposé!!!!

Voi pojat ja tytöt ja kaikki siltä väliltä!! Nyt on sen sortin herkkua luvassa pikkujoulukaudelle että oksat pois!!

Lauantaina 28.11. on Tampere-talon historiassa tapahtuma, jollaista se ei ole koskaan nähnyt. Kaksi näytöstä Suomen parasta burleskia, unohtamatta upeaa ulkomaan lisää, ja kaikki tämä kauneus illallisen kanssa tai ilman. Illan aikana katsojat saavat kokea aidon big bandin tuomaa tunnelmaa sekä esimerkiksi akrobatiaa....


Aivan mahtava idea pikkujouluille tai jos muuten vain olet kiinnostunut burleskista ja haluat kokea jotain ennen kokematonta. *peukku*

Ystäväni Olivia Rougen, joka on tuottamassa illan mahtavuuksia yhdessä Tampere-talon kanssa, lisäksi lavalla nähdään Bettie Blackheart, Miss Acrolicious, Stella Polaire, Holy Curves! ja aina New Yorkista saakka; Medianoche!!

Illan juontaa Tampereen oma Lafayette Lestrange ja levyjä pyörittää Teerenpelistäkin tuttu Dj Jirci.

Klo 18 Illallisbuffet ja show
Klo 20 ovet avoinna iltatilaisuuteen saapuville
Klo 21 Show

Liput alkaen 35€(klo 21 alkavaan showhun)
Musiikkia ja makuja -paketti alkaen 80€ (sisältää illallisbuffetin sekä lipun koko illaksi)

Minut löytää illan aikana fanituotepöydän takaa kaupittelemasta esimerkiksi Olivia Rouge-paitoja jos joku haluaa tulla moikkaamaan, ja muistakaahan varata ekstraa jotta voitte hankkia itsellenne mahtavaakin mahtavamman muiston illasta (paidan, kangasmerkin, fanikuvan........)

Että nyt ei muuta kuin ne 30-40-luvun iltapuvut esiin sieltä kaapeista ja kutrit kiharalle!! Nähdään Tampere-talossa!!

-Pikkukarhu

keskiviikko 23. syyskuuta 2015

Turbo-Onni kävi kyläilemässä

Huhuh!

Ei oikein muuten voi aloittaa viikonlopun purkua. =D

Saimme lauantaiksi vieraaksemme ystäväpariskunnan kleinspitz-rotuisen Onni-herran joka olikin sitten semmoinen energiapommi että huhuh!! =D


Pojat tapasivat toisensa ensimmäisen kerran jo viikkoa aiemmin, jolloin nuuskuteltiin ja merkkailtiin ehkä vähän vääriäkin paikkoja...puolin ja toisin....mutta nyt lauantaina kaikki meni sen(kin) tiimoilta oikeinkin hyvin.

Töiden jälkeen olin ajatellut ottavani pienoiset päiväunet, mutta arvatkaapa otinko. =D No en ottanut. Onni se paineli ympäri asuntoa milloin mikäkin lelu suussa..ja haki leikittäjää... =D Aapokin pedistään katseli että ota nyt herra pienet päiväunet kun hänkin...mutta eeeeeeei....

Eli kukaan kun ei sitten nukkunut niin asetuttiin me herran kanssa sohvalle katsomaan elokuvaa. Eipä siitäkään meinannut mitään tulla kun lelu toisensa perään tuotiin sohvalle "heitä, heitä!!". Välillä pojat ryntäilivät peräkanaa ja leikkivät keskenään, mutta niinä hetkinä kun makoilivat ei hirvittävän lähelle toista uskallettu.. Ja välillä kun Onni koitti kovin saada herraa heittelemään leluja koitti Aapo tulla mukaan, mutta lopulta meni itsekseen petiinsä leikkimään.



Lopulta Onnikin väsähti, hetkeksi, ja Aapo katsoikin että "nytkö se nukahti?". Tai ainakin minun mielestäni Aapon ilme kysyy  niin.. =D


Kyllä sitä monet naurut sai päivän ja illan aikana kun poitsuja seuraili. Ulkona käytiin aina koko konkkaronkka ja siellä missä toinen merkkaili, oli toisenkin käytävä. Vähän pidemmälläkin kävelyllä pojat jaksoivat leikkiä..ja heti jatkaa kun kotiin päästiin. =)

Mutta on se kiva kun on koirakavereita. Sekä Aapolle että meille ihmisillekin. =) Ei ainakaan tarvitse jännittää että Aapo olisi esimerkiksi liian mustasukkainen omista leluistaan tai meidän rapsutuksista. Eli varmasti jatkossakin otamme vastaan hoitokoiria... Duracell-Onnin ja muitakin kavereita.

Uni maittoi päivän jäljiltä meille kaikille, mutta varsinkin Aapolle ja huokaukset olivat syviä. Jäikö poitsulla kenties vähän ikäväkin kaveria...?

-Pikkukarhu

torstai 17. syyskuuta 2015

Kiitos, lukijat!

Nyt on hurjaa!!

Puoli vuotta blogin aloittamisesta on kulunut ja neljän tuhannen lukijan rajapyykki on saavutettu (kiitos kiitos kiitos!!!) ja on aika uuden arvonnan. Mutta mitä arpoa?! =P

Sen pitää olla kuitenkin jotain mikä liittyy minuun. Kiinnostukseni kohde, joka toivottavasti kiinnostaa joitain muitankin kuin vain minua.

Lahjakortti Suomalaiseen Kirjakauppaan. Kyllä!! =D Summa ei ole kolminumeroinen, mutta sillä saa jo ERITTÄIN hyvän alun jollekin mahdollisesti halutulle elämäkerralle, värityskirjalle, pääsykoekirjalle, askartelutarvikkeille tai esimerkiksi äänikirjalle. =)


Lahjakortin arvo on 20€.

Osallistu kommentoimalla mitä hankkisit lahjakortilla. Voittaja julkaistaan sunnuntaina 27.9.

Onnea arvontaan!!

-Pikkukarhu

keskiviikko 16. syyskuuta 2015

Brittifanin koriste-esineet ja muut tilpehöörit..

Aiemmin esittelin miltä näyttää brittifanin kotona noin yleisesti; mattoa ja sohvatyynyä ja vilttejä jne...Nyt ajattelin että onhan tuota pikkuesinettä ja härpäkettäkin jos jonkinmoista, että miksen esittelisi myös niitä. =D

Eli isompien linjojen väleistä ja joukosta..ja yläpuoleltakin, löytyy kaikkea pientä, joka kertoo rakkaudestani Englantia kohtaan.

Ensinnäkin parit taulut. Vielä ei ole tullut hankituksi sitä IKEAn isoa bussitaulua (vielä), mutta pari taulua löytyy jo! Molemmissa jostain syystä aiheena puhelinkopit (ja tuon yhtäläisyyden hoksasin tässä juuri näpytellessäni!). Ensimmäinen, eteisessä vastaan tuleva, taulu (palapeli) oli kesälomalahja herraselta parin vuoden takaa ja sitä yhdessä keskellä lattiaa askarreltiin. Harmaat kohdat hetkittäin tuottivat myös harmaita hiuksia, mutta hienosti saatiin kasaan ja seinälle asti! Toinen taulu on uudempi hankinta noin kuukauden takaa, kun shoppailimme sunnuntaitylsyyteemme niinkin hohdokkaassa liikkeessä kuin Löytötavaratalo. Löytöhän tuo olikin, kun oli ainoa kappale...hieman jopa reissussa rähjääntynyt, mutta ei haittaa! Se koristaa tällä hetkellä sängyn päädyn pöytää. Pääseeköhän koskaan seinälle saakka, se jää nähtäväksi.



Sitten näitä purnukoita ja laatikoita alkaa löytyä kirjahyllystä myös. Suurin osa on hamstrattu Marks & Spencerilta kun ovat alun perin keksilaatikoita, mutta kyllähän ne uuden käyttöelämän saavat tyhjennyttyään!! Ja onhan ne nyt hei punaisessa kirjahyllyssä niin vaan komian näkösiä, eikö vaan?! =D Joukosta löytyy myös syntymäpäivälahjaksi saamani snapsilasit, jotka edelleen ovat laatikossaan, ja tuo kesätorilta löytynyt hieno teepannu.





Ylähyllyltä löytyy myös sympaattinen kylpyankkani (ammettahan ei siis tosiaan ole..joskus johonkin hotelliin voisi tietysti ottaa kylpylelut mukaan =D ), jonka olen jostain tilpehöörikaupasta saanut herralta jollain sukulaisreissulla....tyyliin ABCn yhteydessä olevastä "krääsäkaupasta" mutta se on yksi suosikkejani! Ja jos joku tietää mistä saisin kuningatar Elisabeth-ankan niin saa kertoa sitten ja kiireen vilkkaa! =D


Katsetta kun siirtää kirjahyllyssä alemmas, löytyy alimmalta hyllyltä Aapon lelulaatikko, joka itseasiassa oli myös osa syntymäpäivälahjaani. Alkuunhan herra ei ylettynyt edes nuuskimaan laatikon sisältöä kun oli niin pikkuinen, mutta nyt on laatikko jo tuttu juttu. Jos siivotessa lelut on siirretty lattialta laatikkoon, osaa hän nyt jo ihan itse käydä valikoimassa sieltä mieluisammat päältä. =)


Ja teestä kun puhuttiin, löytyy neidin "teenurkkauksesta" Lontoosta ostettu teepussilautanen (ihana) ja taustalla ystävältä saatu metallikortti. Kortissa on myös niin kannustava teksti takana, että aina kun epäilen itseäni tai unelmiani, kurkkaan kortin taakse samalla kun keitän teetä. Kiitos kortista kaimalleni Elinalle. <3


Siinähän niitä sitten oli. Katsotaan mitä seuraavaksi hyllyihin kerääntyy...tai seinälle......ja esimerkiksi mitään kylpyhuonerekvisiittaahan minulla ei vielä ole..(tuota ankkaa lukuun ottamatta) ...hmmmm..... ;) *..avaa eBayn*

-Pikkukarhu


maanantai 14. syyskuuta 2015

Kaupungin kuumin kampaamo!

No nyt!

Rakas Rastamme oli viime viikon ovet kiinni ja paperit ikkunoissa ettei vain liian uteliaat pääsisi kurkkimaan sisään että mitä kummaa siellä tapahtuu... No pikku pikku remontti!! Tai no, iso työhän siinä on ollut....

Kaikki kampaamossa asioineet varmasti muistavat puisen laminaatin lattiassa ja sen hienon elokuvatapetilla verhotun seinän pesupaikkojen ja takahuoneen välillä. Tai sen mustan seinän ikkunoita vastapäätä olevalla seinällä. Noh, ne kaikki ovat nyt poissa. Niinkuin sanotaan "out with the old, in with the new"..ja kyllä, niin on HIENOA nyt!!



Lattia on saanut uuden pinnan ja se väliseinä, noh, sitä ei enää ole ja meillä on hieno avokeittiö. Ja kaapistotkin ovat saaneet tilalleen uudet hienot mattamustat tasot jne. Lasten nurkkauskin on kokenut make overin ja siellä saa nyt kokkailla mitä sielu sietää. =)




Meikkauspistekin on nyt arvoisensa. Valot vielä puuttuvat, mutta nyt kelpaa laittaa punaa huuleen. =)


Nämä kuvat nyt vain antavat pienen osviitan siitä kaikesta hienoudesta mitä paikan päällä näkee ja vielä voi niin haistaakin sen uuden tuoksun, joten jos kuljet kulmilla tai kaipaat hiuksiin syysuutta, niin tervetuloa käymään!!

On se hieno.

Että ei muuta kuin tukkatohtorille!!

-Pikkukarhu

Yksisarvisherkkuja ja ponipyykkinaru?

Lauantaina oli pitkästä aikaa tarjolla live roller derbyä Tampere Areenalla, kun SM Cup jatkui turnauksella, jossa selviteltiin ketkä pääsevät marraskuun loppuotteluturnaukseen mukaan. Jännää!!


Tampereen liigassa on tänä vuonna ollut teemana Yksisarvisen vuosi, vähän niinkuin kiinalainen horoskooppi ja tsemppieläin. Se onkin toiminut hyvin ja jokaisessa TRDn pelaamassa ottelussa yksisarviset ovat olleet jollain tapaa esillä. Tällä kertaa oli koko Areena koristeltu yksisarvisin ja jopa kahvilassa oli tarjolla yksisarvisherkkuja!! Mahtavaa tytöt! =D (Ja pojat!)



Päivän ensimmäinen ottelu käytiin Helsinki Roller Derbyn ja Kouvola Rock N Rollers-joukkueen välillä joka päättyi lukemiin HRD 304 - KRnR 37. Tuota ottelua en itse kouluhommien vuoksi ehtinyt katsomaan, mutta suunnistin paikalle hyvissä ajoin ennen päivän toista, erittäin jänskättävää, Tampere Roller Derbyn matsia Kallio Rolling Rainbowta vastaan.

Katsomosta löytyi ihania ystäviäni, äänekkäitä derbyharrastajia itsekin, ja mehän saatiinkin kova mekkala aikaiseksi jo ensimmäisen erän alkumetreiltä! Ja hei Eevalla oli noin makee yksisarvispaita päällä!!!! Ja itseasiassa, on niin hieno että merkkihän on ihan hirveän vaikea arvata... ;) (BlackMilk Clothing tadaaaa) =D


Ensimmäinen erä alkoikin Tampereen plikkojen vahvalla näytöllä että derbyn peluu taidetaan Nääsvillessä, mutta erätauolle kuitenkin mentiin Kallion johtaessa olisiko ollut huimalla 15 pisteellä. Eli derbymaailmassa ei ero eikä mikään, yksi kaksiminuuttinen riittäisi tuon eron kiristämiseen umpeen. Mutta toinen erä jotenkin sitten vain karkasi Kalliolle...Ensimmäisen erän jäähyt saatiin aika hyvin kuriin eikä siellä niin kovin käynyt boksissa väkeä, mutta Kallio veti kuitenkin pidemmän korren. Ottelu päättyi TRD 128 - KRR 200. Kurkku tuntui käheältä vaikken edes huutanut niin paljoa kuin naapurit. Hymyilin kyllä paljon, sillä ystäviä on aina niin ihana nähdä. =)




Tappiosta huolimatta Tampere Roller Derby on mukana marraskuussa Helsingissä käytävässä kutkuttavassa SM-finaaliturnauksessa jossa neljän kärki ottelee lopullisista sijotuksista. Toivottavasti itsekin pääsisin mukaan kannustamaan!

Voin vinkata täälläkin, kun tarkemmat tiedot tuosta kyseisestä turnauksesta tulee tietoon, sillä jos yhtään sieltä lukijoista löytyy kynnelle kykeneviä ja vähänkään kiinnostuneita niin juuri tuona viikonloppuna se kannattaa suunnitella road trip Helsingin suuntaan. Silloin oikeasti on nähtävillä Suomen parasta derbyä!

-Pikkukarhu

torstai 10. syyskuuta 2015

Onnistuneet yllätysjuhlat!

Viime lauantaina pitkästä aikaa sain vähän miettiä taas että mitäs sitä laittaisi päälle....teki tukkaakin mieli kihartaa..ei siitä tullut muuta kuin ärräpäitä (kyllä, kampaajillakin on huonoja hiuspäiviä) ja päätin kiukuspäissäni sitten vain suoristaa tukkani.

Suuntana oli ystäväni Monan miehen yllätyskolmekymppisjuhlat, ja voi sitä iloa kun asia oikeasti pysyi herralta pimennossa ja oli aidosti yllätys! Pauli on oikeasti täyttänyt 30 jo alkukeväästä, mutta heillä sattui perheessä sellainen pieni asia kuin lapsi kahta viikkoa ennen virallista päivää, on juhlat ymmärrettävästi siirtyneet näin hieman myöhemmäksi.

Treffasin pari aika mehukasta neitiä (Maiju ja Mirjami) keskustorilla kun nappasimme yhdessä bussin kohti kaikille entuudestaan tuntematonta päämäärää..löysimme lopulta jopa perille(!) ja ilta sai arvoisensa alun. Pauli kun on semmoisia pelimiehiä (ja tarkoitan nyt sarjassamme Super Mario jne) niin keksimme laittaa stereoista soimaan Megamanin tunnarin..ja olimme hipihiljaa kun Pauli lopulta saapui tilaan ihmetyksen ilme kasvoillaan. =D Kommentti oli; OHO.


Ihmettely jatkui kun hän kuljeksi ympäri tilaa eikä tajunnut edes kuinka hieno kakkukin oli hänelle järjestetty!! Tuon kakun on muuten pyöräyttänyt astetta taitavampi leipurirouva Venja D.Sign ja lopulta kun päivänsankari kakun luokse pääsi, oli kommentti jälleen; OHO. =D Ja ai että, kakku oli turkoosi myös sisältä!! Ja oli ihanan piristävää maistaa jotain muuta kuin perus mansikkameininkiä, sillä kakussa maistui herkullinen persikka..Peukku. =) Mutta siis vink vink, jos tarvitsette mielikuvituksellisen ja onnistuneen kakun, ottakaa ihmeessä yhteys Venja D.Signiin!! (Ja samaisen leipurineron käsistä oli myös Monan vauvakutsuilla nähty istukkakakku!)



Apetta oli niin makeaan kuin suolaiseenkin nälkään noin muutenkin paljon tarjolla, eikä päässyt herkut loppumaan kesken! Mitä myöhäisemmäksi kello kulki, sitä enemmän sipsit sun muut kävivät kaupaksi. Yllättäen. =D Illan kuitenkin kruunasi varmasti kaikkien mielestä keittiön kupeeseen rakennettu tikibaari, jossa ihan aito baarimikko teki juhlakansalle ihan oikeita drinkkejä pientä vaivan palkkaa vastaan...tuo idea pitää kyllä röyhkeästi varastaa joihinkin tuleviin kinkereihin. =P




Pauli sai lahjana juhlakansan yhdessä kokoaman tautointilahjakortin ja summa kipusikin useampaan sataseen! Arvaatte varmaan mikä oli sankarin kommentti kun huomasi summan? Kyllä; OHO. =D


Illan viimeisellä bussilla piti kuitenkin suunnistaa kohti kotia ja pientä nelijalkaista ystävääni Aapoa, joka jo kaikki neljä tassua ristissä odotteli...nälissäänkin reppana. Kehtasinkin olla niin pitkään poissa =D Noh, kiltisti tuli viereen kuitenkin nukkumaan.

Ja olinkin tosiaan väsynyt. Kesän aikana ainoastaan kaksi vapaapäivää ei vissiinkään riitä ns lomaksi (?) ja se on alkanut näkyä...Maijukin tokaisi minut aiemmin päivällä nähdessään "näytät uupuneelta". Nyt kuitenkin on se ns "loma" tässä käynnissä, kun Rasta on kuluvan viikon suljettuna ansaitsemansa pintaremontin vuoksi. Mitä minä teen lomalla? Nukun ja opiskelen. =D Opiskelujutuistakin voin kertoa sitten myöhemmin. Nyt aion ansioituneesti nostaa jalat sohvalle ja...arvaatteko? Emmerdale. =)

Onnea vielä Pauli ja ihanaa kun aidosti näki että arvostit kaikkea mitä sait ja koit. Ja kiitos Monalle ja apujoukoille hienoista karkeloista! Loppuillan meno on pimennossa, mutta uskon että tikibaari on ainakin asiaankuuluvasti tyhjennetty. =)

Seuraavia, joitain, karkeloita odotellessa!

-Pikkukarhu

torstai 3. syyskuuta 2015

Eivätkö legginsit olekaan housut??

Joka kevät tulee tuutin täydeltä otsikoita että älkää missään nimessä ihmiset käyttäkö legginsejä, niistä näkyy läpi ja ne on rumia jne jne jne. Mutta mitäs jos ne on merkkiä Black Milk Clothing? =)

BM on australialainen nettikauppa, joka on erikoistunut nimenomaan erilaisiin HIENOIHIN legginseihin, mutta ostettavaksi löytyy myös mekkoja, hameita, takkeja, uimapukuja, bodysuitteja....mitä kaikkea. Sieltä löytyy vaatetusta "normaaleilla" kuoseilla, mutta myös trademarkattuja tuoteperheitä, mainittakoon nyt esimerkiksi Harry Potter, Batman, Disney ja Game of Thrones.

Harry Potter - Kuoleman varjelukset teemana legginseissä, ja taustalla mikäs muu  kuin itse Harry.

Rakkaan ystävän häissä yhdessä lempihameistani.

Monet asiakkaani ovat kiinnittäneet huomionsa housuihini useamminkin kuin kerran, ja sen innoittamana ajattelinkin nyt avata omaa BM kokoelmaani teille.. Oma Black Milk-neitsyyteni meni noin vuosi sitten, kun aikani olin selaillut nettisivujen ihanuuksia ja yhdessä työkaverini kanssa teimme kimppatilauksen. Sitä ennen olin lähinnä ihaillut merkkiä ystävieni päällä ja olin tarpeeksi vakuuttunut ostaakseni ensimmäiset omat vaatekappaleet.

Ennen kuin tuo ensimmäinen paketti löysi tiensä Suomeen, ostin käytettynä ystävältä hienon Batman-malliston Jokeri-takin, joka olikin ollut hänelle hieman iso. Eli ensimmäinen vaatekappaleeni Black Milkiltä oli takki. Sen jälkeen on kokoelmaani kertynyt niin legginsejä, hameita, mekkoja, bodysuitteja ja yhdet legginsmäiset sukkahousutkin.

Jokeritakki.

Huvittavimpia kommentteja mitä olen ihmisiltä saanut on kuultu tietysti töiden lomassa. Eräs noin 7-vuotias poika lohkaisi juurikin sen mitä varmasti monet ajattelevat; "Miks sulla on pitkät kalsarit jalassa?" Hetken naureskeltuamme päästiin yhteisymmärrykseen että kyseessä ei olleet "tavalliset legginsit". Eräs mies kysyi "Onko nyt joku kirkollispyhä kun sulla on tommoset housut?". Kyseessä oli eräät aivan ehdottomat suosikkini, cathedral-legginsit. =) Sitten on Teitä muita ns "haikaloja" (keräilijät kutsuvat itseään Black Milk Sharkieiksi) jotka tulevat omissa hienoissa asuissaan penkkiin tai yllättyy positiivisesti ymmärtäessään että mitä päälläni on. Eräs Kanadalainen vaihto-opiskelija huudahti kerran kesken lauseen "Oh my god, are you wearing Black Milk?!) ja siitähän sitä juttua sitten riitti..

Viime keväänä napattu kuva yhdestä lempicombosta. 

Tässä yllänäkyvät legginsit hieman lähempää. Teemana Day of the Dead.

Ja se mikä on myös aivan mahtavaa kyseisessä merkissä, ja sen keräilijöissä, on se että jos jokin vaate ei istukaan tai on liian suuri tai pieni, sitä voi kaupata kirpputorilla. Enkä tarkoita mitä tahansa kulmakirppistä, vaan tietysti facebook-ryhmää, jossa Suomen haikalat tarjoavat ennen palautuksiaan niitä ensin muille halukkaille....tai jos haluaisin esimerkiksi jostain mahdottoman hullusta syystä tyhjentää varastoani niin voisin siellä myydä vaatteitani eteenpäin. Tälläkin hetkellä kokoelmastani on varmasti noin kaksi kolmasosaa ostettu vähän käytettyinä.

Jouluhörhönä ihmisenä yhdet sesongin lempipöksyni ovatkin joulukuusilegginsit. Viime joulun aikaan jo aiheutin hilpeyttä työkavereissani kun pöksyt olivat jalassa heti kun postiluukusta kolahtivat (olisikohan ollut marraskuun loppua) ja pidinköhän viimeisen kerran vielä loppiaisen tietämillä...Joulu on pop!! =D Ja yhdet talviaikaan ehdottomat ovat lumihiutalelegginsit, joissa on FLEECE"VUORI", kyllä, meitä vilukissojen toiveita on Australian auringon alla kuunneltu..=D ja moisia ihanuuksia onkin muutamalla kestosuosikkikuosilla saatavilla.

Joulukuusipöksyt.

Ja pitäähän sitä brittifanilla olla yhdet brittipöksytkin! =D

Materiaaliltaan vaatteet ovat laadukkaita, eikä valkoisestakaan näy läpi esimerkiksi mustat alusvaatteet. Kokeiltu on. =D

Näin. Legginsitkin voivat siis olla muutakin kuin läpinäkyvät kangasriekaleet jotka kuluvat kahdessa viikossa puhki. Käyttäkää ihmiset legginsejä jos ne ovat laadukkaita ja itse niitä haluatte käyttää..antaa muiden mielipiteiden säilyä nimenomaan muiden mielipiteinä..!

Laatua on saatavilla Black Milkin omalta sivustolta jota selatessa aika kuluu kuin siivillä ja palkkapäivän odotus taas puolestaan matelee.. ei muuta kuin surffailemaan ja liittymään facebookin Suomiryhmään!!

Ja tarkoituksella jaoin kanssanne kuvien kautta vain osan kokoelmastani. Loput tulette varmaan näkemään jossain vaiheessa erilaisissa asukokonaisuuskuvissa tai jos innostun tekemään pelkän kuvapostauksen joku kerta. Eli ei makeaa mahan täydeltä! Ja sitä se Black Milk juuri on...hunajaa..!!


Ja varoituksen sana. Black Milk on koukuttava.

-Pikkukarhu