maanantai 14. syyskuuta 2015

Kaupungin kuumin kampaamo!

No nyt!

Rakas Rastamme oli viime viikon ovet kiinni ja paperit ikkunoissa ettei vain liian uteliaat pääsisi kurkkimaan sisään että mitä kummaa siellä tapahtuu... No pikku pikku remontti!! Tai no, iso työhän siinä on ollut....

Kaikki kampaamossa asioineet varmasti muistavat puisen laminaatin lattiassa ja sen hienon elokuvatapetilla verhotun seinän pesupaikkojen ja takahuoneen välillä. Tai sen mustan seinän ikkunoita vastapäätä olevalla seinällä. Noh, ne kaikki ovat nyt poissa. Niinkuin sanotaan "out with the old, in with the new"..ja kyllä, niin on HIENOA nyt!!



Lattia on saanut uuden pinnan ja se väliseinä, noh, sitä ei enää ole ja meillä on hieno avokeittiö. Ja kaapistotkin ovat saaneet tilalleen uudet hienot mattamustat tasot jne. Lasten nurkkauskin on kokenut make overin ja siellä saa nyt kokkailla mitä sielu sietää. =)




Meikkauspistekin on nyt arvoisensa. Valot vielä puuttuvat, mutta nyt kelpaa laittaa punaa huuleen. =)


Nämä kuvat nyt vain antavat pienen osviitan siitä kaikesta hienoudesta mitä paikan päällä näkee ja vielä voi niin haistaakin sen uuden tuoksun, joten jos kuljet kulmilla tai kaipaat hiuksiin syysuutta, niin tervetuloa käymään!!

On se hieno.

Että ei muuta kuin tukkatohtorille!!

-Pikkukarhu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti