maanantai 14. syyskuuta 2015

Yksisarvisherkkuja ja ponipyykkinaru?

Lauantaina oli pitkästä aikaa tarjolla live roller derbyä Tampere Areenalla, kun SM Cup jatkui turnauksella, jossa selviteltiin ketkä pääsevät marraskuun loppuotteluturnaukseen mukaan. Jännää!!


Tampereen liigassa on tänä vuonna ollut teemana Yksisarvisen vuosi, vähän niinkuin kiinalainen horoskooppi ja tsemppieläin. Se onkin toiminut hyvin ja jokaisessa TRDn pelaamassa ottelussa yksisarviset ovat olleet jollain tapaa esillä. Tällä kertaa oli koko Areena koristeltu yksisarvisin ja jopa kahvilassa oli tarjolla yksisarvisherkkuja!! Mahtavaa tytöt! =D (Ja pojat!)



Päivän ensimmäinen ottelu käytiin Helsinki Roller Derbyn ja Kouvola Rock N Rollers-joukkueen välillä joka päättyi lukemiin HRD 304 - KRnR 37. Tuota ottelua en itse kouluhommien vuoksi ehtinyt katsomaan, mutta suunnistin paikalle hyvissä ajoin ennen päivän toista, erittäin jänskättävää, Tampere Roller Derbyn matsia Kallio Rolling Rainbowta vastaan.

Katsomosta löytyi ihania ystäviäni, äänekkäitä derbyharrastajia itsekin, ja mehän saatiinkin kova mekkala aikaiseksi jo ensimmäisen erän alkumetreiltä! Ja hei Eevalla oli noin makee yksisarvispaita päällä!!!! Ja itseasiassa, on niin hieno että merkkihän on ihan hirveän vaikea arvata... ;) (BlackMilk Clothing tadaaaa) =D


Ensimmäinen erä alkoikin Tampereen plikkojen vahvalla näytöllä että derbyn peluu taidetaan Nääsvillessä, mutta erätauolle kuitenkin mentiin Kallion johtaessa olisiko ollut huimalla 15 pisteellä. Eli derbymaailmassa ei ero eikä mikään, yksi kaksiminuuttinen riittäisi tuon eron kiristämiseen umpeen. Mutta toinen erä jotenkin sitten vain karkasi Kalliolle...Ensimmäisen erän jäähyt saatiin aika hyvin kuriin eikä siellä niin kovin käynyt boksissa väkeä, mutta Kallio veti kuitenkin pidemmän korren. Ottelu päättyi TRD 128 - KRR 200. Kurkku tuntui käheältä vaikken edes huutanut niin paljoa kuin naapurit. Hymyilin kyllä paljon, sillä ystäviä on aina niin ihana nähdä. =)




Tappiosta huolimatta Tampere Roller Derby on mukana marraskuussa Helsingissä käytävässä kutkuttavassa SM-finaaliturnauksessa jossa neljän kärki ottelee lopullisista sijotuksista. Toivottavasti itsekin pääsisin mukaan kannustamaan!

Voin vinkata täälläkin, kun tarkemmat tiedot tuosta kyseisestä turnauksesta tulee tietoon, sillä jos yhtään sieltä lukijoista löytyy kynnelle kykeneviä ja vähänkään kiinnostuneita niin juuri tuona viikonloppuna se kannattaa suunnitella road trip Helsingin suuntaan. Silloin oikeasti on nähtävillä Suomen parasta derbyä!

-Pikkukarhu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti