keskiviikko 23. syyskuuta 2015

Turbo-Onni kävi kyläilemässä

Huhuh!

Ei oikein muuten voi aloittaa viikonlopun purkua. =D

Saimme lauantaiksi vieraaksemme ystäväpariskunnan kleinspitz-rotuisen Onni-herran joka olikin sitten semmoinen energiapommi että huhuh!! =D


Pojat tapasivat toisensa ensimmäisen kerran jo viikkoa aiemmin, jolloin nuuskuteltiin ja merkkailtiin ehkä vähän vääriäkin paikkoja...puolin ja toisin....mutta nyt lauantaina kaikki meni sen(kin) tiimoilta oikeinkin hyvin.

Töiden jälkeen olin ajatellut ottavani pienoiset päiväunet, mutta arvatkaapa otinko. =D No en ottanut. Onni se paineli ympäri asuntoa milloin mikäkin lelu suussa..ja haki leikittäjää... =D Aapokin pedistään katseli että ota nyt herra pienet päiväunet kun hänkin...mutta eeeeeeei....

Eli kukaan kun ei sitten nukkunut niin asetuttiin me herran kanssa sohvalle katsomaan elokuvaa. Eipä siitäkään meinannut mitään tulla kun lelu toisensa perään tuotiin sohvalle "heitä, heitä!!". Välillä pojat ryntäilivät peräkanaa ja leikkivät keskenään, mutta niinä hetkinä kun makoilivat ei hirvittävän lähelle toista uskallettu.. Ja välillä kun Onni koitti kovin saada herraa heittelemään leluja koitti Aapo tulla mukaan, mutta lopulta meni itsekseen petiinsä leikkimään.



Lopulta Onnikin väsähti, hetkeksi, ja Aapo katsoikin että "nytkö se nukahti?". Tai ainakin minun mielestäni Aapon ilme kysyy  niin.. =D


Kyllä sitä monet naurut sai päivän ja illan aikana kun poitsuja seuraili. Ulkona käytiin aina koko konkkaronkka ja siellä missä toinen merkkaili, oli toisenkin käytävä. Vähän pidemmälläkin kävelyllä pojat jaksoivat leikkiä..ja heti jatkaa kun kotiin päästiin. =)

Mutta on se kiva kun on koirakavereita. Sekä Aapolle että meille ihmisillekin. =) Ei ainakaan tarvitse jännittää että Aapo olisi esimerkiksi liian mustasukkainen omista leluistaan tai meidän rapsutuksista. Eli varmasti jatkossakin otamme vastaan hoitokoiria... Duracell-Onnin ja muitakin kavereita.

Uni maittoi päivän jäljiltä meille kaikille, mutta varsinkin Aapolle ja huokaukset olivat syviä. Jäikö poitsulla kenties vähän ikäväkin kaveria...?

-Pikkukarhu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti