torstai 10. syyskuuta 2015

Onnistuneet yllätysjuhlat!

Viime lauantaina pitkästä aikaa sain vähän miettiä taas että mitäs sitä laittaisi päälle....teki tukkaakin mieli kihartaa..ei siitä tullut muuta kuin ärräpäitä (kyllä, kampaajillakin on huonoja hiuspäiviä) ja päätin kiukuspäissäni sitten vain suoristaa tukkani.

Suuntana oli ystäväni Monan miehen yllätyskolmekymppisjuhlat, ja voi sitä iloa kun asia oikeasti pysyi herralta pimennossa ja oli aidosti yllätys! Pauli on oikeasti täyttänyt 30 jo alkukeväästä, mutta heillä sattui perheessä sellainen pieni asia kuin lapsi kahta viikkoa ennen virallista päivää, on juhlat ymmärrettävästi siirtyneet näin hieman myöhemmäksi.

Treffasin pari aika mehukasta neitiä (Maiju ja Mirjami) keskustorilla kun nappasimme yhdessä bussin kohti kaikille entuudestaan tuntematonta päämäärää..löysimme lopulta jopa perille(!) ja ilta sai arvoisensa alun. Pauli kun on semmoisia pelimiehiä (ja tarkoitan nyt sarjassamme Super Mario jne) niin keksimme laittaa stereoista soimaan Megamanin tunnarin..ja olimme hipihiljaa kun Pauli lopulta saapui tilaan ihmetyksen ilme kasvoillaan. =D Kommentti oli; OHO.


Ihmettely jatkui kun hän kuljeksi ympäri tilaa eikä tajunnut edes kuinka hieno kakkukin oli hänelle järjestetty!! Tuon kakun on muuten pyöräyttänyt astetta taitavampi leipurirouva Venja D.Sign ja lopulta kun päivänsankari kakun luokse pääsi, oli kommentti jälleen; OHO. =D Ja ai että, kakku oli turkoosi myös sisältä!! Ja oli ihanan piristävää maistaa jotain muuta kuin perus mansikkameininkiä, sillä kakussa maistui herkullinen persikka..Peukku. =) Mutta siis vink vink, jos tarvitsette mielikuvituksellisen ja onnistuneen kakun, ottakaa ihmeessä yhteys Venja D.Signiin!! (Ja samaisen leipurineron käsistä oli myös Monan vauvakutsuilla nähty istukkakakku!)



Apetta oli niin makeaan kuin suolaiseenkin nälkään noin muutenkin paljon tarjolla, eikä päässyt herkut loppumaan kesken! Mitä myöhäisemmäksi kello kulki, sitä enemmän sipsit sun muut kävivät kaupaksi. Yllättäen. =D Illan kuitenkin kruunasi varmasti kaikkien mielestä keittiön kupeeseen rakennettu tikibaari, jossa ihan aito baarimikko teki juhlakansalle ihan oikeita drinkkejä pientä vaivan palkkaa vastaan...tuo idea pitää kyllä röyhkeästi varastaa joihinkin tuleviin kinkereihin. =P




Pauli sai lahjana juhlakansan yhdessä kokoaman tautointilahjakortin ja summa kipusikin useampaan sataseen! Arvaatte varmaan mikä oli sankarin kommentti kun huomasi summan? Kyllä; OHO. =D


Illan viimeisellä bussilla piti kuitenkin suunnistaa kohti kotia ja pientä nelijalkaista ystävääni Aapoa, joka jo kaikki neljä tassua ristissä odotteli...nälissäänkin reppana. Kehtasinkin olla niin pitkään poissa =D Noh, kiltisti tuli viereen kuitenkin nukkumaan.

Ja olinkin tosiaan väsynyt. Kesän aikana ainoastaan kaksi vapaapäivää ei vissiinkään riitä ns lomaksi (?) ja se on alkanut näkyä...Maijukin tokaisi minut aiemmin päivällä nähdessään "näytät uupuneelta". Nyt kuitenkin on se ns "loma" tässä käynnissä, kun Rasta on kuluvan viikon suljettuna ansaitsemansa pintaremontin vuoksi. Mitä minä teen lomalla? Nukun ja opiskelen. =D Opiskelujutuistakin voin kertoa sitten myöhemmin. Nyt aion ansioituneesti nostaa jalat sohvalle ja...arvaatteko? Emmerdale. =)

Onnea vielä Pauli ja ihanaa kun aidosti näki että arvostit kaikkea mitä sait ja koit. Ja kiitos Monalle ja apujoukoille hienoista karkeloista! Loppuillan meno on pimennossa, mutta uskon että tikibaari on ainakin asiaankuuluvasti tyhjennetty. =)

Seuraavia, joitain, karkeloita odotellessa!

-Pikkukarhu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti