torstai 3. syyskuuta 2015

Eivätkö legginsit olekaan housut??

Joka kevät tulee tuutin täydeltä otsikoita että älkää missään nimessä ihmiset käyttäkö legginsejä, niistä näkyy läpi ja ne on rumia jne jne jne. Mutta mitäs jos ne on merkkiä Black Milk Clothing? =)

BM on australialainen nettikauppa, joka on erikoistunut nimenomaan erilaisiin HIENOIHIN legginseihin, mutta ostettavaksi löytyy myös mekkoja, hameita, takkeja, uimapukuja, bodysuitteja....mitä kaikkea. Sieltä löytyy vaatetusta "normaaleilla" kuoseilla, mutta myös trademarkattuja tuoteperheitä, mainittakoon nyt esimerkiksi Harry Potter, Batman, Disney ja Game of Thrones.

Harry Potter - Kuoleman varjelukset teemana legginseissä, ja taustalla mikäs muu  kuin itse Harry.

Rakkaan ystävän häissä yhdessä lempihameistani.

Monet asiakkaani ovat kiinnittäneet huomionsa housuihini useamminkin kuin kerran, ja sen innoittamana ajattelinkin nyt avata omaa BM kokoelmaani teille.. Oma Black Milk-neitsyyteni meni noin vuosi sitten, kun aikani olin selaillut nettisivujen ihanuuksia ja yhdessä työkaverini kanssa teimme kimppatilauksen. Sitä ennen olin lähinnä ihaillut merkkiä ystävieni päällä ja olin tarpeeksi vakuuttunut ostaakseni ensimmäiset omat vaatekappaleet.

Ennen kuin tuo ensimmäinen paketti löysi tiensä Suomeen, ostin käytettynä ystävältä hienon Batman-malliston Jokeri-takin, joka olikin ollut hänelle hieman iso. Eli ensimmäinen vaatekappaleeni Black Milkiltä oli takki. Sen jälkeen on kokoelmaani kertynyt niin legginsejä, hameita, mekkoja, bodysuitteja ja yhdet legginsmäiset sukkahousutkin.

Jokeritakki.

Huvittavimpia kommentteja mitä olen ihmisiltä saanut on kuultu tietysti töiden lomassa. Eräs noin 7-vuotias poika lohkaisi juurikin sen mitä varmasti monet ajattelevat; "Miks sulla on pitkät kalsarit jalassa?" Hetken naureskeltuamme päästiin yhteisymmärrykseen että kyseessä ei olleet "tavalliset legginsit". Eräs mies kysyi "Onko nyt joku kirkollispyhä kun sulla on tommoset housut?". Kyseessä oli eräät aivan ehdottomat suosikkini, cathedral-legginsit. =) Sitten on Teitä muita ns "haikaloja" (keräilijät kutsuvat itseään Black Milk Sharkieiksi) jotka tulevat omissa hienoissa asuissaan penkkiin tai yllättyy positiivisesti ymmärtäessään että mitä päälläni on. Eräs Kanadalainen vaihto-opiskelija huudahti kerran kesken lauseen "Oh my god, are you wearing Black Milk?!) ja siitähän sitä juttua sitten riitti..

Viime keväänä napattu kuva yhdestä lempicombosta. 

Tässä yllänäkyvät legginsit hieman lähempää. Teemana Day of the Dead.

Ja se mikä on myös aivan mahtavaa kyseisessä merkissä, ja sen keräilijöissä, on se että jos jokin vaate ei istukaan tai on liian suuri tai pieni, sitä voi kaupata kirpputorilla. Enkä tarkoita mitä tahansa kulmakirppistä, vaan tietysti facebook-ryhmää, jossa Suomen haikalat tarjoavat ennen palautuksiaan niitä ensin muille halukkaille....tai jos haluaisin esimerkiksi jostain mahdottoman hullusta syystä tyhjentää varastoani niin voisin siellä myydä vaatteitani eteenpäin. Tälläkin hetkellä kokoelmastani on varmasti noin kaksi kolmasosaa ostettu vähän käytettyinä.

Jouluhörhönä ihmisenä yhdet sesongin lempipöksyni ovatkin joulukuusilegginsit. Viime joulun aikaan jo aiheutin hilpeyttä työkavereissani kun pöksyt olivat jalassa heti kun postiluukusta kolahtivat (olisikohan ollut marraskuun loppua) ja pidinköhän viimeisen kerran vielä loppiaisen tietämillä...Joulu on pop!! =D Ja yhdet talviaikaan ehdottomat ovat lumihiutalelegginsit, joissa on FLEECE"VUORI", kyllä, meitä vilukissojen toiveita on Australian auringon alla kuunneltu..=D ja moisia ihanuuksia onkin muutamalla kestosuosikkikuosilla saatavilla.

Joulukuusipöksyt.

Ja pitäähän sitä brittifanilla olla yhdet brittipöksytkin! =D

Materiaaliltaan vaatteet ovat laadukkaita, eikä valkoisestakaan näy läpi esimerkiksi mustat alusvaatteet. Kokeiltu on. =D

Näin. Legginsitkin voivat siis olla muutakin kuin läpinäkyvät kangasriekaleet jotka kuluvat kahdessa viikossa puhki. Käyttäkää ihmiset legginsejä jos ne ovat laadukkaita ja itse niitä haluatte käyttää..antaa muiden mielipiteiden säilyä nimenomaan muiden mielipiteinä..!

Laatua on saatavilla Black Milkin omalta sivustolta jota selatessa aika kuluu kuin siivillä ja palkkapäivän odotus taas puolestaan matelee.. ei muuta kuin surffailemaan ja liittymään facebookin Suomiryhmään!!

Ja tarkoituksella jaoin kanssanne kuvien kautta vain osan kokoelmastani. Loput tulette varmaan näkemään jossain vaiheessa erilaisissa asukokonaisuuskuvissa tai jos innostun tekemään pelkän kuvapostauksen joku kerta. Eli ei makeaa mahan täydeltä! Ja sitä se Black Milk juuri on...hunajaa..!!


Ja varoituksen sana. Black Milk on koukuttava.

-Pikkukarhu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti