perjantai 14. lokakuuta 2016

London calling!!

Pari vuotta siihen taas vierähti ennen kuin saan pakata laukun (vaikka aika tyhjäksi se lähtiessä pyritään jättämäänkin) ja suuntamaan nenuni kohti Lontoota! Ensi viikolla se päivä taas koittaa ja mikä vielä parempaa, nyt voin sanoa lähteväni niin sanotulle työmatkalle.

TIGI järjestää Academyllaan väri- ja leikkauskoulutuksen ja kun meillä keväällä töissä kyseltiin kuka haluaisi mahdollisesti lähteä niin....no...niin.. =D Tadaa!


Pari päivää kuluu varmasti kuin siivillä kun meille näytetään tusinan verran demotöitä ja päästään itsekin ainakin pari työtä toteuttamaan. Katsotaan kuinka peukalo keskellä kämmentä- olo siellä itse kullekin tulee. Mutta lähden ammentamaan oppia isoilta herroilta ja toivon varsinkin leikkaustekniikoihini saavani jotain lisää..ja jotain uutta. =)


Koulutusmatka on kolmipäiväinen, ja olen jotenkin ihan fiiliksissä siitä että saan matkustaa YKSIN. Saan majoittua hotellissa (joka on muuten varmasti aika pramea) YKSIN ja tehdä ja nähdä omia juttujani. Kolmannen päivän iltana (kun koulutus loppuu) saapuu ystäväni Mari Suomesta ja minä vaihdan hotellia...vietetään tyttöjen aikaa kaupungissa sitten vielä kolme päivää. =) Me ollaan molemmat niin loman tarpeessa ja molemmat odotetaan reissua erittäin paljon....en malttaisi odottaa keskiviikkoon...vaikka lähtö onkin turkasen aikaisin aamuyöllä täältä Tampereelta.


Tulette varmasti saamaan raporttia sekä tukkajutuista että itse lomaosuudesta...nyt vaan ensin täytyy käydä kokemassa kaikki. =)

-Pikkukarhu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti