perjantai 28. lokakuuta 2016

Lontoo osa 2: Vältinkö shoppailun? En tietenkään!

Eihän Lontoon kaltaiseen paikkaan yksinkertaisesti vain voi mennä ellei vähän shoppaile. =) Tai ainakaan meikälikka ei voi!! =D ...ja mikä nyt on kellekin vähän.. ^_^

Kun saavuin kaupunkiin keskiviikkoaamuna oli tuo kyseinen päivä kaikille koulutettaville aikaa saapua majoituspaikkaan, joten sehän tarkoitti minun kohdallani kaupungille lähtöä. Oli jotenkin aivan uskomattoman ihanaa kulkea metrolla yksin (viimeksi mukana oli ollut ex-kihlattuni) ja hymyilin, tahattomasti, vastapuolen ikkunaan heijastuvalle kuvajaiselleni "olen täällä".


Pyörähdin muutamassa kaupassa mutten ostanut mitään (uskomatonta mutta totta!! =D ) kun ajattelin että mennään Marin kanssa sitten yhdessä lauantaina kunhan neiti kaupunkiin ensin saapuisi. Hamley'sin (7-kerroksisen älyttömän suuren lelukaupan) kohdalla kuitenkin koin ahaa-elämyksen ja kurvasin sisään. Niin monet kerrat on tämä Karhuherra Paddington-fani käynyt Lontoossa hankkimatta itselleen omaa nallea, joten nyt tiesin mitä hakea. Paddington olikin tuolta päivältä ainoa mitä mukaani tarttui. Tai no......tuosta samaisesta kaupasta jäi mukaan eräs paketti, jonka joulupukki pyysi minua hankkimaan kun jo tässä vaiheessa tietää olevansa kovin kovin kiireinen lähempänä joulua eikä itse ehdi hakemaan kyseistä nuoren miehen alun lahjaa..eikä tontutkaan...lupasin pitää paketin tallessa jouluun asti. =)



Perjantai-iltana tallustelin sitten Victorian rautatieasemalle kuin kunnon Karhu konsanaan odottelemaan Maria joka saapui Suomesta viettämään seurakseni pitkän viikonlopun. Perjantai-ilta me oltiin ihan hissuksiin ja käytiin Piccadillyllä syömässä Jamie Oliverin Dinerissa. Nam.

Lauantai oli pyhitetty shoppailupäiväksi. Aamu alkoi matkalla Kings Crossille ja kohti Harry Potter-kauppaa. Se olikin kolminkertaistunut kooltaan sitten viime näkemän! =D Laiturille 9 3/4 puoliksi kadonneiden kärryjen luona olikin hurja jono jo aamupäivällä, joten tyydyimme kuvailemaan itsemme vain siitä sivusta. Sisällä tehtiinkin pari kierrosta ja jotain pientä luonnollisesti mukaan tarttuikin.=)




Joskus kun on tilaa, pitää hankkia tämä juliste jossa on koko Harry Potter ja viisasten kivi-kertomus.


Oxford Streetille päästyämme suuntana oli heti Niketown josta ostin uudet salihousut joita olin keskiviikkona jo käynyt vähän kuolaamassa...Sieltä viipotimme pääkohteeseen; Primarkiin. Se on kyllä hämmentävä kauppa...kaikki hinnat kun lähtee punnasta ylöspäin eikä kalleimmatkaan montaa kymppiä maksa. Tällä kertaa kallein tuotteeni maksoi 28 puntaa ja sen lisäksi vain kaksi vaatetta maksoi yli 10 puntaa...muuten mentiin pienillä hinnoilla..ja reilu kaksi tuntia siellä menikin ennen kuin kassalle päädyttiin. =D



Onhan se rihkamaa mutta niin kaunis! Ja mukailee Dianan sormusta, joten en voinut jättää ostamatta.

Sunnuntaina käytiin iltapäivällä ihan vain "pikaisesti" Victoria's Secretillä ja Piccadillyllä sijaitsevassa Lilywhites urheiluliikkeessä. Kun ostin kerran uudet kultaiset salihousut niin tottakai sitä piti uudet tossutkin saada! =D Nyt vaan sitten odottelen innolla joulukuuta, että pääsen taas kunnolla reenaamaan!!


Siinä se mitä shoppaillen saatiin aikaiseksi...toki lentokentältä ostin matkalukemiseksi vielä Bridget Jones's Baby-kirjan. Kovakantisena! Eihän sitä voinut jättää ostamatta. =P Mulla on joku juttu että kirjan pitää olla kovakantinen..kirjafriikki mikä kirjafriikki...kin. =D

Vähän jännitti kotiin tullessa meneekö matkalaukun paino yli 20 kilon. Arveltiin Marin kanssa että 16-18kg ehkä, niin eikös ruutuun lävähtänyt 17kg. =D Vielä ois siis jotain pientä voinut...... noh, ensi kerralla sitten! =)

-Pikkukarhu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti