maanantai 10. lokakuuta 2016

Mistä on tämä syksy tehty? ...tasseleista, irtoripsistä, glitteristä ja ihanista ihmisistä ja tapahtumista.

Heipskukkuu!

Taas on muka ehtinyt viikot ja kuukaudet kulua enkä ole ehtinyt tähän kirjoitteluun keskittyä, mutta nyt taas uusi yritys. =)

Burleskihommat on kivasti vienyt aikaa tässä kesällä ja syksyllä, en tosin itse ole ollut veivaamassa vaan lähinnä juuri tuona pick up tyttönä hääräillyt. Tulevana viikonloppuna tosin on aika pakata taikasauva ja taikajuomapullo mukaan ja suunnata kohti Hämeenlinnaa ja siellä järjestettävää Misty Venetian Masquerade-tapahtumaa. Sokos Hotel Vaakunaan kokoontuu aimo kattaus erilaisia suomalaisia esiintyjiä ja taiteilijoita mutta joukkoa sulostuttaa myös ulkomaan ihme Natsumi Scarlett.


Jos on kansalla tiedossa että matka tulee viikonloppuna kulkemaan Hämeenlinnan lähistöllä (tai kannattaahan tuota lähteä vaikka ihan varta vastenkin) niin ottakaa ihmeessä suunta kohti Vaakunaa!! Ja hei liputkin on jo myynnissä!

Mitäs muuta burleskirintamalla on tiedossa lähiaikoina?


Kaupungin parhaat Halloweenbileet on ainakin luvassa lauantaina 29.10. ja VOI POJAT niistä tulee taas mahtavaakin mahtavammat. Uskallan jo nyt luvata! =D Horror & Tease Show ei ole pettänyt minään vuonna ja onkin yksi omia vuoden kohokohtia..ihan jo senkin takia että saa pukeutua..ja mikäs sen mahtavampaa!! Nytkin on jo tämän vuoden asun suunnittelu ja valmistus ollut hyvän tovin työn alla...tosin tänä vuonna toimin yhdessä Gloria Delicatessen kanssa pick up tyttöinä joten siihen asuun vähän pitääkin panostaa..=)

Vilahdus omasta Halloween-asustani =)

Tähänkin tapahtumaan ne lippulappuset on jo myynnissä ja bileethän järkätään tänä vuonna Pakkahuoneen Klubilla joten nyt kun mahtuu niin tulkaahan sankoin joukoin juhlimaan!!!! Esiintyjälistalla on sitten meinaan sellaisia nimiä että oksat pois ja pinoon ja nopeesti kaikki risuntekotyövälineet nurkkaan ja vauhdilla Klubille!! OIKEASTI!

Halukkaat voivat myös ikuistaa oman kauhistuttavan itsensä (ja sen upeaakin upeamman asunsa) Katri Kallio Photographyn kuvauspisteellä kymmenen euron käteismaksua vastaan saa den sähköpostiinsa itsestään upean kuvan! Uskallan sanoa upean koska onhan Katri kuvannut minunkin mahtavat Hermione-kuvani. =)

Sitten koittaakin jo marraskuu ja vuorossa on ainakin Pirkanmaan glamorööseimmät pikkujoulukarkelot kuin Burlesque Exposé sellaisessa pienessä pytingissä kuin Tampere-talo. Viime vuonnahan nuo karkelot järjestettiin ensimmäistä kertaa ja kun nyt sattui käymään niin että tapahtuma oli loppuunmyyty niin miksikäs ei sitä järjestettäisi myös uudestaan! Myös näissä juhlallisuuksissa olen pick up tyttönä yhdessä rakkaan ja ihanan Curvelicious Jo-Jon kanssa, joten touhua riittää!!


Ja nämäkin liput on jo myynnissä!!! Kyllä meitä....teitä......kaikkia! burleskin ystäviä nyt hellitään! Ottakaa mukaan ystävä, oma muru, äiti, isä...vaikka kaikki, ja lähtekääpä mukaan johonkin tapahtumaan...vielä parempi jos tulette kaikkiin!! =D

En nyt kerro vielä omista tulevista esiintymisistä sen enempää, päivittelen niistä pikku infoja sitten hieman myöhemmin...lähempänä...mutta vielä tänä vuonna teillä on mahdollista nähdä mitä uutta...ja vanhaa....sitä on herätelty täällä Pyynikillä eloon. =)

Nähdään keikoilla!

-Pikkukarhu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti