sunnuntai 16. lokakuuta 2016

Reilu kolme minuuttia Hämeenlinnan Vaakunan lavalla

Huhhuh, mikä lauantai!

Iltapäivällä suunnattiin ihanan Olivian kanssa auton nokka kohti Hämeenlinnaa ja Lady Misty Mayn järjestämää Misty Venetian Masquerade-burleskitapahtumaa. Tarkoituksena oli siis veivata lavalla ihan itsekin, eikä vain ihailla muiden taidokkaita esityksiä.


Minulta tapahtumaan mukana matkusti Hermione, jonka olin viimeksi esittänyt huhtikuussa. Fiilis ennen esitystä oli jotakuinkin samanmoinen kuin tuolloin keväälläkin...suurin osa innostusta ja pienen pieni ripaus jännitystä. Ennen lähtöä vielä reenailin numeroa kotona, koska eihän siitä olisi tullut ilman reeniä taas yhtään mitään, mutta olipahan hauskaa! Suht samanmoisena oma veto pysyi kevään esitykseen verrattuna, mitä nyt yleisöä ei ihan niin lähelle päässyt kuin Teerenpelissä, mutta kontaktin kansaan sai kyllä erinomaisesti!


Oma esiintymisvuoro 5 minuutin päässä. 

Positiivista palautettakin sain, ja eräskin rouva oikein koputti olkapäähän kertoen että näki numeron myös keväällä ja piti siitä edelleen kovin paljon. Onhan se hirmuisen mukava tunne kun tullaan moista sanomaan. =)

Ja hienosti yleisö olikin ihan alusta saakka mukana!! Ja illan ihana juontaja Velma Jackpot osasi koukuttaa ja rentouttaa katsojat ilman minkäänlaista ongelmaa, mutta sehän nyt ei tietenkään ollut mikään yllätys. =D

Olivialla itsellään kävi sellainen pienen pieni hupsis kun hän valmistautui omaan esiintymisvuoroonsa...hän huomasi unohtaneensa numeroonsa kuuluvan päälimekon kotiin Tampereelle. Onneksi kollega Veda DeCadenza oli tuonut muassaan iltaa varten Olivian numeron väreihin sopivan iltapuvun ja niin se muuttui Olivian esiintymisasuksi suoraan Vedan yltä. Hädässä ystävä tunnetaan. Ja tässä näemme kuinka tärkeää improvisaatio taidemuodossamme on ja kuinka mahtavia ja vahvoja esiintyjät on kun suunnitelmat muuttuvat silmänräpäyksessä. Hienosti..korjaan mahtavan hienosti, Olivia numeron vei läpi eikä sitä että mekko olikin täysin eri normaalisti numeroon kuuluvan osan sijasta, huomannut kuin ne jotka asiasta tiesivät ja hekin nostivat rouvalle hattua upeasta vedosta.

Odotimme omaa vuoroamme pienessä lasten nurkkauksessa verhojen takana piilossa.
Pitihän paikasta ottaa ilo irti! =)

Illan ulkomaan ihmeenä paikalla oli ihana Natsumi Scarlett. Hänet olen tavannut jo muutama vuosi sitten Teerenpelissä ollessani pick up tyttönä (ylläri pylläri) ja kun kävelimme sisään niin hän huudahtikin "Hei, minä muistan sinut!". =) Hän myös hihkui kun huomasi minun pukeutuvan Harry Potter-teemaisesti ja näkikin esiintymiseni jälkeenpäin videolta. Oli ihana huomata että hänkin Potter-fanina nautti numerosta niinkuin minäkin...saattoi hän myös antaa positiivisen palautteen takapuolestani, hehe.. =D

Natsumi <3 Olivia <3 Betty

Itse näin Natsumilta vain hänen toisen illan numeroista, jossa teemana oli Marie Antoinette ja se vaan häikäisee minut joka kerta kun sen näen..tulielementteineen päivineen. Jos joskus saatte mahdollisuuden mennä katsomaan Natsumia, niin suosittelen erittäin suuresti. Siinä on semmoinen mimmi että oksat pois. Ja köh köh....hänethän nähdään Tampereella marraskuussa järjestettävässä Burlesque Exposéssa Tampere-talolla!

Ilta kun saatiin päätökseen niin me Tampereelle matkaajat lähdettiin aika pikaisesti kohti kotia. Heippoja sanoessamme Natsumi halasi minua ja kysyi "Hermione, olenko nyt lähempänä Harrya?" =D Ihana. Vastasin tietysti; Kyllä. =P Pakkohan se oli sitten pysähtyä terveelliselle yöpalalle mitä monet showtytöt ja -pojat harrastavat...erittäin terveellistä...heseä ja pizzaa ja mitä kaikkea sitä insta aamulla paljasti kenenkin syöneen... =D #showgirldiet Meidän kohdalla osui ja upposi tällä kertaa se hese. =D

Nukkumaan pääsi väsyneenä mutta onnellisena, ja nyt kun kaikki jännitys ja odotus on lauennut yrittää se flunssan paholainen viedä voiton. Koitan silti tehdä kaikkeni jotta en sairastaisi ensi viikon reissussa. =/ Saa siis lähettä parantavia ajatuksia tähän suuntaan, kiitos!

Suuri kiitos Lady Misty Maylle illan onnistuneesta järjestämisestä, oli mukava huomata kuinka innoissaan Hämeenlinnassakin ollaan burleskista!

Lady Misty May juuri ennen Biker Lady-numeroaan.

Seuraavan kerran burleskia onkin nähtävissä halloweenina 29.10. Pakkahuoneen Klubilla ja jos Teillä ei vielä niitä lippusia ole niin hop hop hankkimaan ennakkoon, niitä bileitä ETTE halua missata.
ETTE.



Siellä nähdään!

-Pikkukarhu

1 kommentti:

  1. 😂 Tosi hyvin kirjoitettu, hauskat kuvat! Iso kiitos Betty, hienoa että pääsitte Hämeenlinnaan Misty iltaan esiintymään.

    VastaaPoista