sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Mä oon kolmekymppinen..!!

Kolmekymppisteni virallinen päivämäärä kun osui perjantaille 13. päivä niin olihan se nyt ihan pakko juhlia virallisena päivänä. Olin vuokrannut Hämeenkadulta Henry's Pubin mahtavia ysäribileitä varten ja olinkin erittäin positiivisesti yllättynyt siitä, miten juhlakansa oli panostanut illan pukuteemaan. Itselläni oli päällä kolme eri mustaa vaatetta BlackMilk Clothingilta (kerron kyseisestä merkistä enemmän myöhemmin) ja asun kruunasi Jeffrey Cambellin upeat niittikorkkarit.. Yleisesti ajatellen sellainen hyvin Clueless-henkinen asukokonaisuus. :) Tukka ja meikkikin oli oikein viimeisen päälle "hirveä" ysärisöherrys, ja kiitos niistä ihana työtoverini S. ;) Noita piuhoja otsalla aloin jo illan mittaan pyöritellä kuin silloin ennen vanhaan tottumuksesta ja mietittiinkin tyttöjen kanssa miksi nuo olivat edes muodissa? "Kehystää kivasti kasvoja" Ei. :D




Ohjelmaakin oli järjestetty ja nauruhermoja kutkutti stand up koomikko Olli Siiki. Ystäväni olivat lähettäneet hänelle hieman juttuja minusta ja olikin kiva kuulla kuinka "järkyttynyt" Olli oli esimerkiksi addiktiostani prinssi Harryyn. :D Illan aikana kaikki saivat myös, teemabileissä tapana kun on, äänestää mielestään parasta asua. Näissä karkeloissa voiton, ja ysäridrinkki Elviksen, vei ystäväni Janita mahtavan karvatakkinsa kanssa. :D Ja Janitalla oli myös pikkureppu jossa oli hitto vieköön YleX:n Matti Airaksisen nimmari!



Lahjatkin saivat sankarin oikein ihmetyksen valtaan, sillä ne olivat just eikä melkein saajansa näköisiä. :) Brittifaniuteni on laajasti tiedossa ja lahjoissakin se näkyi; sain Englantilaista toffeeta, ENGLANTIVILLASUKAT!!!, Britti-shottilasit ja Union Jack-säilytyslaatikon kaikille aarteilleni. Teen suurkuluttaja sai tietysti myös teetä ja uuden, mahtavan ja suuren tee"mukin", eli siis tonkan. :) Ehkä ne isoimmat lahjat olivat pari lahjakorttia Belowzero Tattooseen Jessille (Brittisleeve taitaa saada pian jatkoa) ja voi herranjestas se lahjakortti jonka sain roller derby tytöiltä ja pojilta! Kortissa luki että sen voi käyttää yhteen kolmesta vaihtoehdosta, ja ne olivat Belowzero Tattoo, Wikko Skates tai Minna Parikka. Hei tosi helppo valinta!? Ei tosiaan.. Tässä on pikku neidille pohdittavaa.





Kiitos tuhannesti ja miljoonasti vielä kaikille synttäreitä kanssani juhlineille ja myös muille onnitelleille. Oon niin kiitollinen, että saan kerta toisensa jälkeen huomata kuinka mulla on ihania ystäviä. Kiitos että olette olemassa.

-Pikkukarhu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti