maanantai 16. maaliskuuta 2015

Vauvakutsut. Erilaset sellaiset..

Hyvä ystäväni Mona odottaa esikoistaan ja alkaa olla lähellä laskettua aikaansa. Me ystävät osasimme aavistaa, että hän kirosi jo osittain ääneenkin että "eikö ne nyt hitto saa järjestettyä mulle vauvakutsuja, ite en ala kyllä.." ja tämä korvan takana järjestimme yllätysvauvakutsut. Monan mies hankki Monan pois kotoa ja me piileskellen missäkin nurkkien takana odotimme että herra ilmoittaa reitin olevan selvä jotta me pääsemme koristelemaan asuntoa ja laittamaan herkkuja esille. Ilmoituksen tultua kadulla näkyi monta tuttua autoa letkassa ja kellohelmoja viilettämässä kohti Monan kotia.

Normaaleita vauvakutsuja emme halunneet tehdä, sillä ei tuleva äitikään ole sellainen "perinteinen" äiti. Tai miten se nyt sitten kategorioidaan ylipäätään, perinteinen äiti, mutta kohteliaisuutena tämän sanon. Lapsi tulee elämääm huumorin, rakkauden, erilaisten konsolipelien sekä glitterin ja leopardikuosin keskellä. Unohtamatta jo nyt vauvan pinnasängyn ja vaunujen vallanneita kissoja. Ja tuota huumoripuolta halusimme tuoda esiin, joka on yleensä juuri niin mautonta kuin voi kuvitella, mutta se siitä tekeekin niin hyvää. :) Pelasimme esimerkiksi "Sperma paikoilleen"-peliä joka oli hyvin vahvasti aasille häntä-tyylinen leikki.


Teemana oli 50-luvun kotirouvat, joten vaatetus oli myös sen mukainen ja nyyttärihengessä vietetty iltapäivä myös näkyi tarjoilussa (dallaspullaa, vaahtokarkkeja, suolaista piirakkaa jne). Mona oli iloinen ja innoissaan kun löysi meidät olohuoneestaan ja hymy taisi pysyä kasvoilla koko iltapäivän ajan. Välillä toki naurettiin oikein räkänauruakin, mutta se kuuluu tietysti aiheeseen. :D


Kakku oli ehkä kuitenkin päivän kohokohta, sillä se oli jo kauheudessaan ihan älyttömän hieno; istukka. Kyllä, istukka. Napanuora vielä kiinni ja kaikki. :D


Toivottavasti Mona sai vierailustamme voimaa loppuodotukseen ja löytää lahjoittamallamme lahjakortilla jotain tärkeää (tai ei niin tärkeää) tulokkaalle. Meillä vierailla oli hirmuisen ihana päivä, ja aurinkokin kun helli niin se kruunasi koko sunnuntain!

-Pikkukarhu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti