keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

SEC, se ainoa faniclubi johon olen koskaan kuulunut.

Muistan jo pikkutyttönä istuneeni TV:n edessä ja katselleeni Emmerdalea. En muista ikääni, mutta muistan että sitä sarjaa seurattiin ja ahkerasti. :) Sitten tapahtui esimerkiksi lukio ja kirjat veivät enemmän aikaani ja kylän tapahtumat jäivät taka-alalle. Muutama vuosi sitten aloin jälleen seurata sarjaa ja nyt ei mene päivääkään etteikö jaksot mene vähintään boksin syövereihin talteen jos olen yli kuuden esimerkiksi töissä. :D



Olin tietoinen että Suomessa on sarjalle vannoutuneille olemassa faniclubi, mutten ottanut asiasta tuolloin sen enempää selvää. Clubin olemassaolo takaraivossani selailin Instagramin ihmeellistä maailmaa viime vuonna ja (tietysti kun seuraan siellä Emmerdalea) huomasin eräässä kuvassa suuren joukon ihmisiä. Kuvateksti paljasti joukon olevan Suomen faniryhmä ja minua alkoi hihityttää. Onko clubin kautta mahdollista päästä muka ihan tuonne?? Waaau.. :D Samantien googletin miten ryhmään pääsee jäseneksi ja mitä muuta mukavaa sen jäsenenä pääsisi kokemaan.

Herra kun tuli kotiin ja hänelle aloin selittämään into piukeena ja suu vaahdossa kyseisestä clubista hän vain nauroi ja pyöritteli päätään. Lause mikä sieltä tuli oli ehkä oivaltavin minun Emmerdale-faniurallani; "Siis miten voi olla mahdollista, että sä olet tiennyt tosta clubista, muttet ole vielä jäsen?!" Niinpä. Hyvä kysymys. Mutta samana päivänä tuo asia korjattiin ja sain ajatella olevani virallisesti faniclubin jäsen, ja se olikin ensimmäinen jäsenyyteni mihinkään viralliseen faniclubiin koskaan, jännää!!

Mitä kaikkea faniclubissa sitten tapahtuu? Silloin tällöin organisoidaan erilaisia kokoontumisia/tapahtumia joissa saatetaan kilpailla tietovisan parissa (yleensä palkinnotkin ovat hyvin Emmerdale-henkisiä) tai muistellaan koko porukalle esimerkiksi edellistä faniviikonloppua ja sen tapahtumia kuvien merkeissä ja tietysti yhdessä olemista (syömistä ja ehkä joskus vähän juomistakin, kuuluhan se olut vahvasti brittikulttuuriin) ja sarjan tapahtumista puhumista ja niiden pohtimista.

Clubilla on myös oma lehti, joka ilmestyy 3-4 kertaa vuodessa, ja sen tekijät ovat kaikki clubin jäseniä ja onkin ollut mukavaa päästä osalliseksi sen tekemistä jo ihan oman "clubiurani" alusta alkaen. :) Toivottavasti porukka ei kyllästy juttuihini, jotta saisin vielä monta kertaa olla mukana sen teossa!


Clubin vuoden kruunaa aina se Englannissa järjestettävä faniviikonloppu (tänä vuonna lokakuun alkupuolella), ja se on sellainen reissu johon monet clubin jäsenet haluaisivat mukaan. ITV kun sen järjestää niin kaikki halukkaat eivät aina pääse mukaan kun isompi taho määrittää osallistujamäärän, ja nyt onkin jännät paikat pääsenkö itse tänä syksynä reissuun! Siellä olisi kuulemma ehkä illallisteemana Oscarit, joten olisi mahtava päästä tälläytymään oikein viimeisen päälle pin up- henkeen! Faniviikonlopussa pääsisi tapaamaan osaa näyttelijöistä sekä studioille.. Muusta mahtavasta, vielä pimennossa olevasta ohjelmasta, ei minulla ainakaan vielä ole tietoa.. Jos nyt ensin varmistuisi onko mukana osallostujalistassa vai ei!! :D

Suomen Emmerdale Clubilla on facebookissa suljettu ryhmä, johon jäsenmaksun maksettuaan pääsee myös mukaan ja ai että kun on mukava että on olemassa sivusto, jossa voi aiheen tiimoilta, ja vähän ohikin, höpötellä saman henkisten ihmisten kanssa! Ja uskokaa tai älkää, sarjan fanit eivät tosiaan kaikki ole mummoja..ikähaarukka Suomen faneilla on aika laaja. Sitä ne Englannissakin usein ihmettelevät miten sarja onkin täällä niin laajasti tykätty, eikä vain eläkeläisten juttu.

Kiinnostuitko? Haluaisitko ehkä itse mukaan tähän mahtavaan clubiin?

SEC:n jäsenmaksu on 18€/vuosi (ei siis ollenkaan paha!) ja sen voit suorittaa tilille
FI39 5780 5520 0009 30 (OKO) / Suomen Emmerdale Club
Laita viestikenttään nimesi (jos et itse ole maksajana) ja osoitteesi.

Näin yksinkertaista!

Maksettuasi jäsenmaksun voit käydä laittamassa liittymispyynnön facebookryhmään ja siitä se sitten lähtee!

Tervetuloa mukaan!!



Ja työkaverit, mä tiedän että teitä jo tämä postaus huvittaa, mutta kiitos että jaksatte mun Emmerdalehöpinöitä myös töissä. Joskus on asiakkaiden(kin) kanssa kiva aiheesta turista. :)

-Pikkukarhu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti