sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Teerenpeli Tenderfeet - Newcomer's Night

Lauantaina sain taas ihanan kampauksen työkaverini Sirun käsien kautta ja suunta olikin illalla kohti Tampereen Teerenpeliä, jossa ystäväni, burleskitaiteilija Olivia Rouge, on emännöinyt burleski-iltamia jo pitkän tovin. Tällä kertaa oli luvassa ns Teerenpeli Tenderfeet, eli joka ikinen lavalla nähty numero oli esiintyjille ihka ensimmäinen kerta burleskilavalla, ainakin itse esiintyjän roolissa siis. :)


(Tuon mahtavan julisteen on tehnyt Tuuli Juntunen. Aika taitava mimmi, tuo pupunen on mitä upeampi kerta toisensa jälkeen!)


Oma roolini oli olla toinen illan pick up-tytöistä (lavalla kanssani hyöri neiti nimeltä Cousin Harlot) ja se on kyllä se homma mitä tykkään tehdä. Eli olen se henkilö joka tarvittaessa vie ennen numeroa esiintyjän lavalla olonsa aikana tarvitseman rekvisiitan paikoilleen ja luonnollisesti esityksen jälkeen käy keräämässä sekä rekvisiitan että ne lavalle jääneet vaatekappaleet takaisin talteen. Eli saan sen hetkeni lavalla, mutten heittele omia vaatekappaleitani pitkin nurkkia.. :D (been there, done that ja edelleen viihdyn pick upin roolissani)

Takahuoneessa oli erittäin jännittynyt ja hermostunut ilmapiiri ennen settien alkua. Lakka pöllysi ja meikkisiveltimet viuhuivat. Oli ilo huomata miten jokaisen esiintyjän roolihenkilö syntyi vaihe vaiheelta ja vielä suurempi ilo oli seurata kuinka he nauttivat lavalla olostaan. Oloa lavalla helpotti varmasti mahtava yleisö joka huusi epäilemättä äänensä käheiksi kannustaessaan ensikertalaisia. :)






Esitykset olivat erittäin monipuolisia ja kekseliäitä kotiäitien ahdingosta aina animeen/mangaan saakka. Omat ehdottomat suosikkini olivat Mayhem Mamacitas-duon iloinen ja vauhdikas barbienumero, Elisa Dayn seksikäs Gorillanumero sekä Sabine Sheerin pizzan kotiinkuljetus (miksi meillä käyneet pizzakuskit ei ole koskaan näyttäneet noin hyviltä?) Kuten illan juontaja Stella Polairekin sanoi, ei ole ensikertalaiset ennen näyttäneet noin konkareilta kaikki, niin hyvin ne kaikki veti esityksensä!! Ja varmasti kaikkia illan aikana lavalla olleista tullaan näkemään siellä myös uudestaan, joten pitäkää nimet muistissa!!









Kotiin päästyäni olin tyttöjen puolesta iloinen ja onnellinen, itse erittäin väsynyt ja uni tulikin aika helposti. En malta odottaa seuraavaa Teerenpeli Teasea, joka järjestetään kesäkuussa ja siitä kerronkin sitten lisää myöhemmin.

Tässä kohden täytyy kyllä todeta, että ai kuinka rakastankaan näitä kaikkia tyttöjä/naisia/esiintyjiä jotka selkeästi tekevät burleskia täydestä sydämestään ja on kunnia saada olla enemmän tai vähemmän mukana heidän kokemuksissaan. Kiitos. <3

-Pikkukarhu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti