keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

TIGIn koulutuksesta työintoa kevääseen..

Eilen oli mahdottoman tuulinen ja hieman sateinen tiistai-ilta Tampereen keskustassa. Hiekoitushiekkavuorien läpi kuljin Sacndic Cityyn jossa meitä parturi-kampaamo Rastan, sekä muiden kampaamoiden, väkeä odottivat aina niin iloiset TIGIn, Fudgen ja Framesin kouluttajat.

Agendassa oli tutustua kevään tuleviin hiustrendeihin ja ai että kun siellä oli juurikin sellaisia juttuja joita niin tykkään tehdä!! Ensinnäkin violetit(!!!) niin puuterimaisina kuin kunnon violetteinakin ovat in ja ne otsatukat.. Perfektionisti kun yleensä viilaa ja viilaa niin nyt jännittääkin miten luonnistuu niihin saada ylipitkä grunge-henkisyys ja sellainen "itseleikatun" näköinen fiilis.. Otsikset saa kesällä olla myös aika lyhyitä, mutta nimenomaan myös "saksittuja". Väreissä toimii myös kuparin eri sävyt, ja niitähän tykkään tehdä. Ja tietysti punaisia (niistä ei tosin puhuttu mitään mutta punapääasiakkaat, ei huolta, en pakota teitä vaihtamaan kupariin!).

Mutta sitten se hurjin juttu. Vetyperoksidiblondit luokkaa uusi Kim Kardashian. In. Kuka on eka ja tulee? Käy sekä miehille että naisille! Kuulemma. :D Ei vaan, on päitä joille se sopii oikeasti hyvin, sitä ei käy kieltäminen. Mutta katsotaan koska ensimmäinen uskaltautuu isompaan muutokseen.

Leikkauksissa ollaan siirtymässä voimakkaampiin linjoihin, ja on jo huomattukin kuinka pitkähiuksiset ovat rohkaistuneet ja pätkäisseet omat kutrinsa lyhyemmiksi. "Se" mitta on leukalinjan ja olkapään välillä..ylipitkä polkka. Myös lyhyet mallit pitävät pintansa ja niitä yhdistellään päästä riippuen hyvin unisex-tyyliin. On tiukkoja linjoja mutta myös pehmeyttä.




Pitkähiuksisien ei kaikkien kuitenkaan tarvitse kyyneleet silmissä olla luopumassa mitastaan, vaan pitkätkin on ihan ok. Varsinkin keskijakauksella. :D Viimeistelyissä suositaan edelleen letityksiä, mutta ne ovat jo muutenkin arkipäiväistyneet. Myös kiharaa tehdään edelleen, mutta tiukoista prinsessapilvistä ollaan tultu vähän hillityympään malliin, eli hyvin loivaan, melkein jopa latvasta suoraan, kiharaan. Luonnollisuutta, luonnollisuutta!!

Ja lopuksi jos hieman myös miehistä, jotka ovat nykypäivänä entistä tietoisempia hiusmalleistaan ja käyttävät enemmän tuotteita. Kevään ja kesän miesten juttu on surffimeininki. Viime vuonna kun innoittajana oli 50-luku ja Mad men, nykyään saa mallia katsoa esimerkiksi Levi's-mainoksista. Puristeltua, laineikasta. Unohtamatta kuitenkaan sliipattuja ja hyvin parturoituja malleja.




Ja pakko oli kuvata Jenna-mallin kengät kun olivat niin mukavasti ysäriteemaiset..(miksi ysäri kiehtoo tällä hetkellä meikäläistä niin kovin niin se paljastuu ehkä viikonlopun jälkeen ;D ) Ja voi mahtavuutta tuo kouluttaja Mikko Vainion paita!! LOL!! Jos jotakuta kiinnostaa niin paidan merkki on Weekday, ja Mikko on vaan ihan superhyvä kouluttaja, paidasta riippumatta!

Nyt vaan Tekin kaikki kevättukasta haaveilevat ei muuta kuin suunta kohti Kehräsaarta ja Rastaa!!

-Pikkukarhu


2 kommenttia: