tiistai 14. heinäkuuta 2015

Meidän linssilude!

Nyt on ihan pakko hehkuttaa uusinta hankintaani, Sony Xperia Z3:sta. Kolme vuotta leikin I Phonen kanssa, ja nyt tuntui että oli aika hankkia vaihtelun vuoksi jokin toinen merkki, ja korviini oli kantautunut sieltä sun täältä pelkkää positiivista tuosta Sonyn luurista, joten kokeiluunhan se lähti. Plus herra sai mun vanhasta itselleen uuden, ja surkeasti sellaista tarvitsikin. :D

Sony on kooltaan vähän isompi kuin mitä I Phone 5 oli, mutta kutoseen verrattuna en osaa sanoa. Näppäimistö pelaa samalla tavalla, mutta opettelua vaati kun yhtäkkiä ne olikin laajemmalla alueella. Ja voi sitä typojen määrää!! ^__^

Yksi, ja suurin, syy Sonyn hankintaan oli sen kehuttu kamera. Puhelin kun on pölyn- ja vedenkestävä, voi sillä kuvata esim n. 30min yhtäjaksoisesti makeassa vedessä vaikka pinnan alla. Ei sovellu siis meriveteen, eli eksoottiset kalat Bora Boralla kannattaa kuvata jollain muulla. Mutta pointtina siis, että voit laittaa puhelimen vaikka vesilasiin eikä menisi muka miksikään. En silti kokeile. :D Puhelimessa on 20 megapikselin kamera ja ai että mitä kaikkia hienoja efektikeinoja jo suoraan kameran valikossa!

Puhelin on vielä sen verran uusi, etten ole ehtinyt ihan tuhottomasti noita kuvia vielä ottaa, mutta nekin kuvat mitä olen ottanut, on yllättäen Aaposta. :D Meidän linssilude. Ja onkin kuvauksellinen kaveri! Parista kuvasta olen jo suunnitellut canvastaulun kehitystä, mutta se saa hetken vielä odottaa...kuvaillaan sillä välin vielä lisää!!

Tässä kolme suosikkikuvaani pikkuherrasta otettuna uudella Sonylla. Ihan mieletön tarkkuus ja nuo efektit. Vielä ainakin annan luurille 9+ (en ole varmaankaan vielä löytänyt sen kaikkia hienouksia...)

Tämän hetkinen lempikuvani, ja taulusuunnitelmissa. Tausta on blurrattu automaattisesti,
eikä sitä ole säädelty mihinkään suuntaan. 

Tässä tausta on blurrattu automaattisesti. Hieman säädin sitä pienemmälle, ja moinen
säätömahdollisuus onkin iso plussa!

Tässä kuvassa ei mitään efektiä, pelkkä normi kuva. Aapolla ihanan nautinnollinen ilme...noh,
saahan hän nukkua sentään Black Milkien kanssa. :)

-Pikkukarhu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti