tiistai 28. heinäkuuta 2015

Ihanat naiset teellä.

Kuten aiemmista jutuista on tullut ilmi, olen hamstrannut teeastiaston ja teepannuja milloin kirppareilta, milloin markkinoilta jne. Ystävät ovat tasaisesti kyselleet koska ne teekutsut sitten on kun kippoja ja kuppejakin alkaa kertyä.


Sunnuntaina satoi vettä. Täydellinen päivä istua sisällä ja juoda teetä....ja syödä herkkuja. Kolme ystävääni Minna, Maiju ja Marja saivat kunnian olla leipomuksien koekaniineina (tein kaikki tarjottavat vasta ensimmäistä kertaa, ja pöydässä tulikin puhetta miksi aina pitääkin tehdä jotain ihan uutta eikä tietenkään voi esimerkiksi testikakkua jne tehdä vaan suoraan pöytään :D ) ja kolme kannuako me sitä teetäkin hörpittiin. :)

Kivaa oli häärätä keittiössä ja kokkailla pitkästä aikaa ja Aapo seurasi tarkkana vieressä mitä kummaa tapahtuu tai tippuisiko lattialle jotain syömäkelpoista. Vatkaimen kun laittoi päälle niin poika säntäsi kuljetuskoppaansa turvaan ja tuijotti sieltä että mikä sitä ääntä oikein pitää. :)

Leivoin mansikka-vadelmatartaletteja sekä suklaisen earl grey kuivakakun makeina herkkuina ja suolaisina perinteisiä kurkkuteeleipiä sekä kylmäsavulohileipiä. Tarjolla oli myös Marks & Spenceriltä haettuja keksejä sekä suklaanappeja. Herkkua pöydän täydeltä. :) Vaikutti siltä että hääräilyt onnistui, sillä tyttöjen kotiin lähtiessä jäljelle jäi kuivakakusta noin kolmasosa. :D Toki tytöt saivat kotiin viemisiäkin ettei kaikkea sentään kerralla syöty!


Aapo sai Minnalta (ja Minnan chihulta Ramonalta joka ei nyt ollut mukana) tuliaisena herkkuluun, joka oli isoin luu tähän mennessä mikä poitsulla on ollut, mutta luiden ystävänä ei muita tunnuttu edes huomaavan kun leipätikulta näyttävä luu oli niiiin hyvää..:) Toki hetken päästä piti päästä vuorotellen kaikkien syliin ja lopullinen väsähtäminen tapahtui minun ja Minnan helmojen väliin sohvalle. Toki Minnan antama ihana masurapsutus auttoi unten maille. <3



Teen herkuista erillisen reseptipäivityksen, ettei tämä ihan karkaa mittansa puolesta käsistä..mutta saattepahan nuolla hetken huulianne ja mietiskellä kuinka hyviä herkut mahtoivat olla ennen kuin pääsette testaamaan! :D Ja suosittelen todellakin testaamaan!


Sain ihanista tytöistä kimppakuvankin, kun olivat pukeutuneet "siisteihin pyhävaatteisiin" niinkuin iltapäiväteelle nyt yleensä kuuluukin. :) Ja Aapo tietysti mukana menossa. ^__^ Joskus haluaisin vielä järjestää teemateekutsut hullun hatuntekijän teekutsuteemalla, mutta ensin pitää kartuttaa kuppivalikoimaa monipuolisemmaksi..eli silmät auki kirppiksillä!!

Kiitos neideille vielä kun tulitte, ja lupaan järjestää vielä monet kutsut! Tytöt kun lähti ja kysyin tulisivatko kenties uudestaankin joskus niin yhdestä suusta kuului "jooo!". Tämän palautteen innoittamana pitää rimaakin siis nostaa seuraavaa kertaa varten. :)

Nyt suuntaan kirjoittelemaan teille niitä reseptejä...nauttikaa nyt vielä vain kuvista. :)

-Pikkukarhu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti