perjantai 24. heinäkuuta 2015

Raksalta tukkatohtorille

Kun blogini saavutti kaksituhatta kävijää, järjestin arvonnan jossa palkintona oli hoito ja hiustenleikkaus. Voiton vei kaimani Elina, joka saapuikin eräänä kauniina lauantaipäivänä lunastamaan voittonsa.

Hän kirjoittaa blogia nimeltään "Kulti ylitin budjetin" joka käsittelee talon rakennusta mitä erilaisemmilta  kanteilta...aina perustuksista sisustuksen suunnitteluun asti, unohtamatta koiransa Taran osallisuutta rakennusprojektiin. Pieni hetki itselle maalailun keskellä teki varmasti terää, ja sitä maalia löytyi tosiaan sieltä tukastakin. ^__^

Lähtökohtana oli ylikasvanut a-linjainen (eteenpäin pitenevä) polkka ja sitä oli tarkoitus herätellä vähän sähäkämmäksi. Ensin tehtiin kuitenkin Framesin Morphosis tehohoito piristämään veltostunutta kuontaloa.


Framesin Morphosis Re-Structure hoitomenetelmä soveltuu erinomaisesti hiuksille, jotka takkuuntuvat, ovat kemiallisesti vaurioituneet, veltot tai esimerkiksi sameat. Tai kaikkia näitä. Kyseinen hoito rakennepaikkaa vauriokohtia, antaa hiukselle takaisin sen kiillon, pehmeyden ja helpottaa selvitystä. Ei tarvitse miettiä myöskään sitä, soveltuuko hoito juuri Sinulle jos hiuksesi ovat luonnostaan karheat tai esimerkiksi afro, sen voi tehdä hiukseen kuin hiukseen. :)

Hoidon kesto on kokonaisuudessaan noin 30 minuuttia ja sen ensimmäisessä vaiheessa hius puhdistetaan ja valmistetaan vastaanottamaan toisen vaiheen rakennepaikkaava teho. Pesu hoitaa päänahkaa ja jopa hiustuppia. Toisessa vaiheessa hiukseen laitetaan geelimäinen voide joka lämpöä apunaan käyttäen paikkaa hiusta syvältä sisältä käsin ja vahvistaa sen rakennetta välittömästi. Kolmannen vaiheen tehtävä on palauttaa hiuskuitujen luonnollinen elastisuus silottaen ja sulkien hiuskuituja jättäen toisen vaiheen hyvät ominaisuudet hiukseen. Tämä edesauttaa säilyttämään hiuksen hyvässä kunnossa pidempään.

Aika rok rok sanoisin.

Elinan hiukset vasemmalla ennen käsittelyä ja oikealla hoidon ja leikkuun jälkeen.

Monet ovat kyseisestä hoidosta kovin pitäneet, ja myönnän itsekin että toimii. :) Elina oli lopputulokseen oikeinkin tyytyväinen ja huomasi eron heti esimerkiksi hiuksen pehmeydessä ja yleisessä kunnossa. Mallin freesaus leikkaamalla teki vielä tietysti oman osansa ja rouva oli hyvinkin tyytyväinen lähtiessään. Kelpasi lähteä juhlistamaan omia kolemkymppisiä!!

Jos kiinnostuit hoidosta, otahan rohkeasti yhteyttä omaan kampaajaasi ja kysele lisää! Meillä Rastassa ainakin autamme mielellämme!

-Pikkukarhu

P.S. Kävijämäärä hipoo kohta kolmea tuhatta, pitäisiköhän keksiä taas jonkin sortin arvontaa...? ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti