sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

Rölli, hiiri ja prinsessa lähtivät tanssimaan...

Sain 30-vuotissyntymäpäivänäni ystävältäni Hannalta kortin, jossa olivat minä hän, ja ystävämme Maria pukeutuneina naamiaisasuihin. Minä Rölliksi, Hanna prinsessaksi ja Maria hiireksi. Kortti herätti pikku porukassamme idean että meidän olisi ihan pakko nähdä tämän kesän aikana ja muistella menneitä...ja pitää hauskaa.


Tuo päivä koitti 18.7. ja tytöt olivat varanneet huoneen Ilveksestä. Kävimme yhdessä syömässä ja aloimme miettiä että koska oikeasti oli kun viimeksi ollaan istuttu samassa ruokapöydässä, ja se taisi olla Äetsän lukion (kyllä, me ollaan jo "niin vanhoja" ettei koulun nimi ollut vielä muuttunut Äetsän Sarkia-lukioksi) ruokalassa todennäköisesti uunimakkaran tai tillilihan äärellä. Kauan sitten!! Kuulumisia vaihdettiin ja ihmeteltiin missä sitä kukin elämässään tällä hetkellä on...kyllä se aika vaan rientää, mutta ihana että on olemassa ihmisiä joiden kanssa jutun voi aloittaa niin että tuntuu ettei oltaisi erossa oltukaan. :)


Tyttöjen hotellihuoneesta näki suoraan Ratinan festaripuistoon ja lavalle, ja Elastinen meitä viihdyttikin kun tytöt valmistautuivat illan koitoksiin. Siinä naureskellessa ja hihitellessä..ja skumppaa ryystäessä...huomattiin stadionin vieressä olevan benjihyppytorni. Maria tokaisi siinä ääneen että hän oli saanut mieheltään häälahjaksi laskuvarjohyppyyn lahjakortin mutta että benji olisi myös aika kokemus....siinä ulos katsellessani rattaat päässäni alkoi raksuttaa ja mietin että hetkinen, viimeksi kun oltiin Marian kanssa nähty pari kuukautta aiemmin, ei hän vielä ollut naimisissa. Käänsinkin pääni ja kysyin pokalla, "Koska te ootte menny naimisiin?" Maria hymyili ja sanoi "toissapäivänä." :D Ja vielä kaikilta salaa!!! Eli meidän bileet muuttu just sillä hetkellä jälkipolttareiksi. Hanna ja minä tiedettiin heti mikä on polttareiden ohjelma ja mehän lähdettiin viemään Mariaa kohti benji-nosturia! :)





Ja Mariahan hyppäs!!! Koitoksen jälkeen palattiin vielä huoneeseen ja juotiin loput janojuomat ennen kuin suunnattiin alakerran yökerhoon. Ilveksen yökerhoon suunnattiin tosiaan jo ajoissa, kun siellä oli Tammerfestien viralliset jatkot ja aavistelimme että myöhemmin on kovin kovin täyttä. Oltiin siis hyvissä ajoin liikenteessä..ehdittiin vähän haastaa baarimikkoakin. :) Tytöt avasivat illan caipiroskilla ja meikälikka halusi jotain raikkaampaa...sanoin baarimikolle että jotain appelsiinista muttei missään nimessä kelkkaa....ja sitä saa mitä tilaa...herra oikein esitteli vielä tekemänsä juoman enkä mä edes muista mitä kaikkea siinä oli kun ainesosia oli varmaan kuusi. :D mutta hyvää oli!!!


Tanssilattia otettiin luonnollisesti myös haltuun enkä muistakaan koska olisin viimeksi antanut palaa oikein sydämeni kyllyydestä! Dj sai meistä osansa kun vähän väliä juostiin kopilla toivomassa milloin Robinia ja milloin vanhaa kunnon Lord Estiä. Jostain kumman syystä E-type ja Antti Tuisku olivat herran punaisella listalla ja niitä ei kuultu. :(

Mutta väkeä kun alkoi tulla ruuhkaksi asti muuttui musiikkikin välillä...mielenkiintoiseksi, ja viihdyimmekin sitten pöydässä tarkkailemassa kuka on haku päällä ja kenellä on komeimmat muuvsit. Ja onhan se nyt aika surullista, että ihmiset oikeasti baarista hakevat sitä seuraa. Kun se on vain se yksi yö... Eräs nuori neiti oli sonnustautunut niin lyhyeen minihameeseen että hänen edesottamuksistaan tulikin meidän suosikkikohteemme. Tanssiessaan sitä helmaa nyittiin alas päin noin kymmenen sekunnin välein ja jos kädet nostettiin ylös vilahteli sekä etu- että takapuoellta vähän liikaa. Helposti arvasimme myös kuka mies lähtee häntä lähestymään ja tadaa......... Eikö näillä ihmisillä oo mitään moraalia?! Menoa seuratessani olin onnellinen siitä, että tiesin minua kotona odottavan miehen jonka viereen saa käpertyä.. Ja kyllä, kerrankin Herra jäi kotiin koiran kanssa kun minä menin! *peukku*


Illan aikana oli tietysti otettava "toisintokuva" lapsuuden hiiri-rölli-prinsessa-kuvasta, mutta olimme tällä kertaa omia itsejämme, vai pitäisikö sanoa että tuona iltana olimme kaikki pri sessona..? :) Josko joissain teemabileissä sitten joskus...? ;)

Nyt on rölli onnellinen mutta hieman poikki. Kyllä me tyttöjen kanssa vielä nähdään, toivottavasti useammin kuin kerran kymmenessä vuodessa!! <3 Kivaaa oli, kiitos Hanna ja Maria!

-Pikkukarhu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti