sunnuntai 29. marraskuuta 2015

Glitteriä, lisää glitteriä!

Sateinen lauantai-ilta ja loppuunmyyty Tampere-Talon Sorsapuistosali. Kuuma pukuhuone täynnä iloista naurua ja kiharoita. Ja glitteriä. PALJON glitteriä. Pikkujoulukausi parhaimmillaan ja luvassa oli ilta täynnä mahtavaakin mahtavampaa burleskia ja livemusiikkia. =)


Ystäväni Olivia Rougen yhdessä Tampere-Talon kanssa tuottama iltama Burlesque Exposé osoittautui menestykseksi kun kello kuudelta ovet aukesivat ja illallisbuffetin lunastaneet vieraat saapuivat sisään. Ja täytyy sanoa, että jos itse en olisi ollut iltaa töissä, olisin todellakin hankkinut buffetlipun, sillä hui kuinka hyvältä ruoat tuoksuivat, ja näyttivät! Eritoten alkuruoka kirvoitti ruokahalua, sillä tarjolla oli katkarapucocktail sekä paahtopaistia, marinoitua punasipulia ja piparjuuri-perunasalaattia. Annoksen kruunasi vuohenjuusto-pinjansiemenmousse ja cantaloupemeloni sekä focaccia-leipä. Pääruokana tarjolla oli paahdettua häränfilettä punaviinikastikkeella, sekä pekonipapuja sekä pikkuperunoita. Pääruoan tuoksu olikin aivan huumaava. Jälkiruoaksi vieraat saivat herkutella valkosuklaamoussea ja mustaherukoita. Että niin, namskis. Jos ensi vuonna on moinen show tarjolla niin suosittelen ostamaan buffetliput ja ajoissa. =)

Tarjolla ollut herkullisen näköinen alkuruoka.

Ruokailevat vieraat nauttivat ohjelmasta jälkiruoan ohessa.

Minun tehtäväni oli illan aikana pitää huolta arvon Pussy C'Outuren kanssa merchandise-pöydästä ja katsoa että kauppa käy. Ja kävihän se! Tasselit tekivät kovasti kauppansa kun innokkaat halusivat viedä kotiin tuliaisia, naiset itselleen ja miehet vaimoilleen. =) Myös röyhelöpöksyt, t-paidat ja fanikuvat saivat uusia omistajia. Ihana oli huomata kuinka ihmiset olivat innoissaan näkemästään ja halusivat tukea artisteja.





Illan mittaan monet kehuivat kampaustani, ja siitä saankin kiittää työkaveriani Annikaa, kiitos. Hienosti pysyi ja yöllä availlessani taisin laskea 29 pinniä. Ei paha. =D Mekkoni on Vivien of Hollowayn juhlava kellomekko, jonka olen saanut J:ltä suhteemme alkuaikoina lahjana. Myös kengät keräsivät katseita ja ne ovatkin yhdet lemppareistani, jotka olen tilannut, yllättäen, Briteistä. =D



Illan juonsi monille burleskitapahtumissa käyneille tuttu herra, Lafayette Lestrange, ja voi pojat, hänellä oli hieno glitterparta! Se tosin hieman pöllysi aina kun hän puhui, joten nyt ymmärtänette, miksi pukuhuone oli aivan glitterissä. =D Toki muutkin tuota käyttivät, mutta Lafayette veti kyllä glitterin määrällä pohjat. =D Harmi kun en huomannut napata hänestä kuvaa!

Itse esitykset olivat aivan mielettömiä. Joukossa oli sekä minun että Pussyn suosikkiesityksiä, mutta ainakin itse sain kokea monta uutta ja mieleenpainuvaa hetkeä numeroita katsellessani. Ensinnäkin, jokainen burleskinumero oli ainutlaatuinen, sillä normaalin levyn sijaan jokaisen musiikin soitti Nokia Big Band. Aivan mieletön soundi, ja esiintyjistä näki kaikista, että he nauttivat livemusiikin tahtiin esiintymisestä. =) Illan aikana lavalla kävivät sheikkaamassa itse Olivia Rouge, duo Holy Curves!, Stella Polaire, Bettie Blackheart, Miss Acrolicious sekä aina New Yorkista Tampereelle asti matkannut Medianoche.

Miss Acrolicious on siitä mielenkiintoinen esiintyjä, että hän yhdistää burleskiin akrobatian. Mietimmekin myyntipöydän takana yhdessä vaiheessa, että pyörittääköhän hän tasseleitaan jossain vaiheessa pää alaspäin. Viimeisen setin esityksessään hän sitten nojasi käsiinsä nostaen jalat kohti kattoa ja tasselit alkoivat viuhua. =D

Myöskin Bettie Blackheart nostatti katsojien sykettä sytyttäessään omat tasselinsa tuleen. Samalla hetkellä lavalta sammuivat valot ja saimme kokea aikamoisen tulishown. Ei voi muuta kuin ihailla näitä artisteja ja heidän ideointikykyään, miten he kerta toisensa jälkeen jättävät jälkensä katsojiensa sydämiin.

Big Bandin kanssa illan aikana esiintyi myös Pirkanmaan oma kuningas, Aron, joka esitti Elvistä. Kiva meininki hänelläkin, ja hirmu mukava mies noin muutenkin. Huomasin hänen kulkevan Elvis-termosmukin kanssa, ja onhan se nyt vain hienoa että joku omistautuu asialleen, ja tekee sitä mistä nauttii. =)

Kuvia en ehtinyt, enkä pystynyt, myyntipöydän takaa ottamaan, joten teidän on nyt vain uskottava kuinka upeaa kaikki oli. Esitysten päätyttyä toki katsojat saivat tulla tervehtimään suosikkejaan myyntipöydän luokse, ja moni halusi esiintyjien kanssa yhteiskuviin. Omat suosikkini Medianoche ja Olivia poseerasivatkin minulle yhteiskuvan ja oli ihana nähdä kuinka he selvästi molemmat nauttivat siitä miten ilta oli onnistunut. =) Eikä suotta.


Medianoche illan pick-up tyttöjen Elisa Dayn ja Maeu Darlingin kanssa.

Pitkän päivän päätteeksi kaikilla oli hymyt herkässä ja halauksia jaettiin puolin ja toisin. Vaatteet vaihdettuanu kiiruhdinkin työkaverin luokse, missä Aapo oli ollut päivän ja illan hoidossa. Eipä minun tarvinnut kyllä huolissani olla, sillä varhaisteini-Aapolla taisi sydän sulaa ensimmäisen kerran oikein kunnolla. Rakkautta tuntui olevan ilmassa kun työkaverini Espanjasta tuotu rescue-koira Agua oli ovelle mennyt Aapoa vastaan. Paita ja peppu olivat sen jälkeen olleet ja lähes kaiken tekivät yhdessä. Minua pidettiin hyvin illan mittaan ajan tasalla koirien puuhista ja olihan se nyt kiva kiusata Pussyakin söpöilykuvilla kun ne oli niin aaws. <3





Hui, kun tuli taas paljon tekstiä, pahoittelen. =D Ei vaan voi mitään kun oli taas niin paljon kerrottavaa! Nyt hyvin levänneenä jaksaa taas keskittyä tulevaan työviikkoon, ja katsotaan mitä ensi viikonloppu tuokaan tullessaan.. ;)

Ja hyvää ensimmäistä adventtia!

-Pikkukarhu

maanantai 23. marraskuuta 2015

Lumi toi inspiraation!

Ulkona on ihanan valoisaa ja virtaa tuli heti itsellekin lisää.

Ehkä juuri sen ansiosta sunnuntain pinterest-seikkailu meinasi lähteä lapasesta, kun löytyi ihan mielettömän paljon ihania ideoita joita voisi kokeilla ja tehdä tuolla Kehräsaaren Parturi-kampaamo Rastassa!!

Monella on jo tiedossa, että työtä tehdessäni, varsinkin niskojen ja otsahiusten kohdilla, olen hieman perfektionisti. =D Löysin hienoja uusia ideoita noillekin alueille, enkä malta odottaa, että pääsisin kokeilemaan!




Miesten hiustenleikkuut ovat myös mielekkäitä, kun siinäkin saa olla tarkkaa tyttöä. Löysin hienoja vaihtoehtoja...kuten me Rastassakin ollaan puhuttu, jos siitä "ananas-mallista" alettaisiin pikkuhiljaa luopumaan ja siirryttäisiin kohti klassisempaa parturointia? ;)





Ja pakko on mainita, että oikeasti miehet, nuo pidemmät mallit sopivat useimmille erittäin hyvin! Aina ei tarvitse olla koneajettua sivua, vaan voi leikitellä mitoilla. =)

Yksi ehdottomia suosikkejani on pitkät hiukset omaava herra Brock O'Hurn, joka on tullut tunnetuksi Instagramissa ja Facebookissa noista lainehtivista hiuksistaan...moista pehkoa kun pääsisi siistimään....tai ihan vain harjaamaan.....=D


Mutta voi noita värejä!! Minä olen "hieman" sellainen yllytyshullu, kun puhutaan jostain metkasta muutoksesta. Oli se sitten leikkuu tai väri. Mutta nyt on niin hienoja vivahteita näissä kuvissa että teekin meinasi kupissa jäähtyä niitä selaillessa! Violetit, pastellit ja metalliset sävyt näin talvella kun ovat suosittuja, löysin näiden kuvien kautta jotenkin uuden fiiliksen tekemiseeni. =)







Eikä inspiraatiota tuoneet vain nuo ponivärit, vaan myös perinteisemmät, "hillitymmät" värit.. Varmasti löytyisi jokaiselle jotakin..!





Pikkujoulukausi on käynnissä ja meiltä saa myös niin rennommat kuin fiinimmätkin kampaukset ja viimeistelyt! Nämä kampausideat tekivät ainakin minuun vaikutuksen.





Löytyykös lukijoistani nyt väkeä uskaltautumaan värjäyssudin alle? Tervetuloa!

-Pikkukarhu

P.S. Ja muistakaahan, www.rasta.fi-sivulla on nyt auki nettiajanvaraus! Kaikki nettiajanvaraukset jotka saksitaan/värjätään vielä tämän vuoden puolella, ovat mukana 1.1.2016 järjestettävässä arvonnassa josta voi voittaa 5x hiustenleikkuun + tuotteet TAI 5x hiustenvärjäyksen ja leikkuun käytettäväksi vuoden 2016 aikana!!

P.P.S. Jos kuitenkin aloit nyt toivoa isompaa muutosta, silloin suosittelen soittamaan suoraan Rastaan tai tule käymään. Tällöin voimme yhdessä miettiä mitä lopulta tehdään, ja kuinka paljon aikaa se vaatii. =)

sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Aapon ensilumi

Marraskuun puoliväli ylitettiin, kunnes se ensilumi leijaili alas maahan. Tai tuli lähinnä märkänä ja vaakatasossa. =D

Ensimmäisen kerran kun pikkuherra Aaponen kurkkasi oven raosta ulos, oli hän sitä mieltä että ei, tuonne en tule! Haparoivin askelin hän kuitenkin astui tuon loskaisen massan päälle kun pissalle nyt vaan oli aivan pakko päästä.


Ensimmäisenä päivänä tuota lunta ei vielä ollut niin paljoa, etteikö tuttujen puiden juurille olisi jalkaa nostettu, mutta tuo lauantainen kirpsakka aamu olikin jo asia erikseen. Lunta oli tullut koko yön ja nyt piti jo vähän tassua nostaa, että pääsi eteen päin ja maha viisti hangen pintaa. Puiden rungot alkoivat olla pienen kinoksen peitossa ja oli outoa. Ja kuinka hurjaa olikaan kun pihassa törmättiin naapurirapun lasten aloittamaan lumiukkoon! Mikä kumma tuo on?! En uskalla lähemmäs...vai uskallanko? Ei uskaltanut....illemmalla hän kuitenkin rohkaistui ja nosti miehekkäästi toisen takajalan tuon viritelmän kylkeen. =D


Tänään sunnuntaina lunta oli jo taas lisää. Mutta nyt se oli jo jotenkin ihan kiva asia. Menimme vähän eri reiteille, lumisemmille alueille lähellä kotia, ja voi kun herra oli söpö kun nassu oli täynnä lunta! En vain ehtinyt ottaa valokuvaa ennen kuin kaikki oli pyristelty pois. Muutama innostunut juoksuaskelkin otettiin. =) Tai Aapo otti, minä en.




Naapurirapun lapsetkin olivat eilisen aikana tehneet tuon pienen lumiukkoviritelmän vierelle uuden, valmiiksi asti saadun ukon, ja se oli herralle mielenkiintoinen tuttavuus. Tuon ukon hän tosin hyväksyi osaksi pihaa paljon nopeammin kuin edellisen pelkäksi mahaksi jääneen pallon.



Paljon oli tutkittavaa, mutta kiva oli sisällekin tulla. Saas nähdä kuinka käy kun asteet alkavat hiipua enemmän miinukselle, jos tuo talvi ihan oikeasti vaikka tulisi (vielä ei ollut niin kylmä etteikö olisi pärjännyt päivällä ilman villapaitaansa). Onneksi meillä on toppatakki postissa matkalla kotiin. Katsotaan nyt vain, että kauanko tässä nykytilanteessa ja työnseisauksien keskellä tuo matka Postin välityksellä kestää. Toivottavasti saadaan takki ennen hirmupakkasia. (Tuleeko niitä?)

Nyt on hyvä käpertyä mamman syliin ja saada rapsuja..jos vaikka tassuvahaakin saisi vielä tänään, kestäisi nuo pikku tassut tuolla kylmässä paremmin.

-Pikkukarhu

torstai 19. marraskuuta 2015

Ihana, ihana Villeroy & Boch!

Itse olen vasta viime vuosina tutustunut Villeroy & Bochin hienoihin astiastoihin, ja näin jouluhörhönä silmäni ovat nauliutuneet valmistajan Toy's Delight- sekä Winter Bakery Delight- sarjoihin.

Winter Bakery Deligh t-sarjaa.
Kuva: Villeroy & Boch

Useampana vuonna olen Sokoksen kotikerroksessa kuolannut ja pyörinyt ympäri lavastettua kattausta. "Tuon haluaisin joskus...ja tuokin on hieno....mitäs tuohon voisi laittaa?" Tarjolla on aivan teepannuista, piirakkavuoan, lautasten ja mukien kautta soppakulhoon ja kolmikerrosvatiin. Meikälikan unelmasetti siis.

Joy's Delight -sarjaa
Kuva: Villeroy & Boch
Joy's Delight -sarjaa
Kuva: Villeroy & Boch

Haaveenani on joskus viettää iso joulu, ison pöydän ääressä jonka ympärillä on paljon ihmisiä. Olen kypsytellyt ajatusta yhtenäisestä astiastosta, joka on näköiseni ja silti ajankohtaan sopiva. Ihan sama vaikkei astiastoa voisi käyttää muuta kuin jouluna, kunhan saan tehdä näyttävän pöydän aina kun sen aika on!

Pieni viittaus kattaukseen, jollaisen joskus haluaisin. Meillä tulee olemaan tosin vielä näyttävämpää.
Kuva: Villeroy & Boch

Tällä viikolla viimeksi kävin Sokoksella jälleen pyörimässä...ja tänään avasin suuni töissä kertoen haaveistani. Työkaverini vinkkasi heti että tori.fi. Menin selailemaan, muttei siellä noista kummastakaan sarjasta (ainakaan vielä) ollut mitään tarjolla. Töistä lähdettyäni kävelin tuttua reittiä TAKOn seinustaa kohti keskustoria, ja Kirpputori Tarinan kulmalla minulle tuli olo, että ei hitsit, voisiko joku myydä kyseistä sarjaa kirppiksellä...? Kävelin sisään. Astuin metrin. Siinä se oli.

Suuri tarjoilulautanen Toy's Delight-sarjasta. Lautasen ovh on 59€, ja minä sain täysin käyttämättömän, paketissa olevan lautasen 38€lla!!! Menin muuten aika hätäseen kassalle. =D


Nyt on siis ensimmäinen osa tulevaa sarjaa hankittuna, eikä varmasti jää viimeiseksi. Vielä ehkä tälle joululle voisin hankkia hieman syvemmän kipposen/keittolautasen...vaikka lemppari jouluherkuilleni, vihreille kuulille. =) Onneksi se ei ole kuin parin kympin investointi. =)

Tästä kiposta/keittolautasesta haaveilen vielä täksi jouluksi.
Kuva: Villeroy & Boch

Ja tästä voisikin nyt ihanat lukijani ottaa kopin ja ilmoittaa jouluhörhölle pikkukarhulle esimerkiksi blogin Facebook-sivun kautta, jos jossain törmäätte kirppiksillä (Tampereen alue) tai siellä tori.fissä tai vaikka huuto.netissä sarjojen osiin....saattaisin olla enemmän kuin kiinnostunut. =D

Tästä joulun odotus voi alkaa! Ja piakkoin varmaan tulette näkemään, miltä täällä jouluhörhön kotona tulee näyttämään joulun aikaan.. ;)

-Pikkukarhu