sunnuntai 1. marraskuuta 2015

Tasselit takapuolessa!..kin.

Jo perinteeksi mudostuneen Halloween Horror & Tease Show'n anti ei pettänyt tänäkään vuonna, kun juhlaa juhlittiin jo ties monettako kertaa Tampereen Teerenpelin kellarissa. En muista onko minulla jäänyt viimeiseen viiteen vuoteen yhdetkään juhlat väliin, olin sitten pick up-tyttönä tai aivan tavallisena juhlijana. =)

Aiempina vuosina karkelot ovat olleet esimerkiksi Iskelmä-baarissa Siperiassa ja Klubilla. Nyt kun Teerenpelin burleskiklubi on vakiinnuttanut olemassaolonsa, on aivan luonnollista että hallowenjuhlat juhlitaan myös siellä.

Joka vuosi kellarissa törmää mitä hienompiin asukokonaisuuksiin! Omista asuistani historiassa yksi oma suosikkini on ollut Tim Burtonin Liisa Ihmemaassa-elokuvan inspiroima Hullu Hatuntekijä. Kyseisellä asulla voitin neljä vuotta sitten myös parhaan asun palkinnon. Wohoo! Mutta kyllä siitä sai paljon kommenttiakin, minun luultiin jopa olleen väärässä vessassa kun eräs nainen alkoi huudella että "tämä on naisten vessa". Otin sen niin, että maskini oli onnistunut, eikä niinkään että luontaisesti näyttäisin mieheltä. =D



Tänä vuonna olin suunnitellut erään hahmon toteuttamista musikaalista the Rocky Horror Picture Show (en paljasta mikä, sillä haluan sen joskus vielä ehdottomasti toteuttaa..ehkä ensi vuonna?!), mutta päädyin tiukassa rahatilanteessa toteuttamaan jotain, jonka pystyin kasaamaan jo kaapista löytyvistä osasista. Lopulta keksin lainata ystävältäni vielä eräitä hänen BlackMilkin legginsejään ja oman elämäni punkkari oli valmiina. =D Huomatkaa hieno vyölaukku johon hakaneuloilla kiinnitin illan teemaan sopivasti Olivia Rougen kangasmerkin, sekä parit BlackMilk Clothingin merkit. Enhän nyt vaan voinut lähteä minkään pikkulaukun kanssa liikenteeseen, vyölaukku oli paljon uskottavampi! =D Kengät ovat ne kuuluisat Jeffrey Campbellin Litat, jotka ostin keväällä syntymäpäiviäni silmällä pitäen ja nyt ne pääsivät jo kolmatta kertaa ulkoilemaan. =)


Mutta mitä ilta muuten piti sisällään? Aivan älyttömän hienoa, mahtavaa, oivaltavaa burleskia ja paljon naurua. Naurut tarjosi sekä oma pöytäseurue sekä illan hulvaton juontaja, Lamey Crackhouse. Pöydässämme istui meidän naikkosten kanssa hyvän ystäväni miesystävä, joka ei ollut aiemmin nähnyt burleskia. Hän ennen Teerenpeliin menoa hirveästi kyseli miten kuuluu käyttäytyä, saako ottaa kuvia jne. Hienosti hän ottikin vastaan kaiken mitä lavalta nyt voi kuvitella etupöytään tulevan. Eniten hänet huomioi, yllättäen, illan hulvaton juontaja Lamey ja saimmekin isosti nauraa. =D Onneksi hän osasi ottaa kaiken vastaan huumorilla.. Ja esitykset kun alkoivat niin herra oli suu niin maireassa hymyssä koko ajan, että taisi olla aika onnistunut ilta, ja taidamme saada hänestä seuraa jatkossakin. Hyvä Tomi! =D


Illan aikana tosiaan näimme lavalla monen moista esitystä ja jokainen oli aivan mahtava juuri sillä hyvällä omalla tavallaan. lllan avasivat etuoikeutetusti illan tuottaja ja hänen duo-partnerinsa, eli  Holy Curves! ja voi pojat mikä aloitus olikaan! Olen nähnyt tämän heidän numeronsa ennenkin, mutta joka kerta se vain säväyttää....ja syvältä. Nuo naiset todellakin tietävät mitä tekevät. <3



Illan miesesiintyjänä nähtiin Lameyn aviomies Bent van der Bleu ja hänen numeronsa ovat aina niin viihdyttäviä. Näimme häneltä kaksi numeroa joista toisessa hän oli niin kutsuttu rypäleterttu, josta yksi kerrallaan pallot pamahtivat ja alta paljastuivat tasselit. Toisessa numerossa ne tasselit löytyivätkin pakaroista...on se kumma missä kaikissa ruumiin osissa niitä onkaan mahdollista pyörittää! =D



Lavalla kävivät myös viihdyttämässä jo tutuksi tulleet Mayhem Mamacitas uudella salapoliisiaiheisella numerollaan, Kiki Hawaiji makkaranumerollaan sekä minulle tutuksi Pin Up Finlandin kautta tullut Miss Magpie 20-luvun henkeä tihkuvalla iloisuudella, mutta heidän hienoista esityksistään en saanut oikein kunnollisia kuvia... =( Saman kohtalon koki myös Olivia Rougen jo legendaksi muodostunut Saksikäsi Edward-numero...Teidän on nyt vain uskottava, että esitykset olivat mieleenpainuvia, loppuun asti mietittyjä ja suurella rakkaudella esitettyjä. =)

Illan ulkomaan vieras oli Virosta Suomeen matkannut Chrissy Kiss, ja voi pojat hänen illan päättänyttä shamaaninumeroaan! Aivan mielettömän hienoa liikehdintää sekä tanssia ja se tunnelataus mikä lavalta oli havaittavissa aina alusta loppuun. Wau.




Illan hulvattomin parivaljakko yksin ja yhdessä olivat Kummelista maailman maineeseen nousseet Satu ja Tuija. He olivat hirvittävän pettyneitä kun ei se Heikki Hela sitten koskaan noussutkaan lavalle, eikä dj suostunut soittamaan Kirkaa. Ei olisi pitänyt kuulemma lähteä mihinkään! =,D Onneksi Satu meidän pöydässämme jaksoi olla välillä vähän positiivisellakin mielellä vaikka miestarjonta oli mitä sattui ja Pasikin oli poikien kanssa saunaillassa.

Kuva Satun henkilökohtaisesta albumista.

Ensi vuoteen alan valmistautua nyt sitten kyllä ajoissa, jotta tuo Rocky Horrorin hahmo onnistuisi! Enkä malta odottaa ensi vuoden esiintyjälistaa, kun tuntuu ettei se petä koskaan! =)

Toivottavasti teillä oli hurjaakin hurjempi halloween ja toivottavasti mahdollisesti halloweenin burleskikekkereistä kiinnostuneet saavat lipun ensi vuonna, tänä vuonna kun tapahtuma myytiin noin seitsemässä tunnissa loppuun!

Nyt taas arjen pariin, kunnes marraskuun lopulla pääsee Tampere-Talolle Burlesque Exposé-tapahtumaan ihailemaan burleskimaailman taidokkaita esiintyjiä. Tulkaa tekin!

-Pikkukarhu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti