sunnuntai 29. marraskuuta 2015

Glitteriä, lisää glitteriä!

Sateinen lauantai-ilta ja loppuunmyyty Tampere-Talon Sorsapuistosali. Kuuma pukuhuone täynnä iloista naurua ja kiharoita. Ja glitteriä. PALJON glitteriä. Pikkujoulukausi parhaimmillaan ja luvassa oli ilta täynnä mahtavaakin mahtavampaa burleskia ja livemusiikkia. =)


Ystäväni Olivia Rougen yhdessä Tampere-Talon kanssa tuottama iltama Burlesque Exposé osoittautui menestykseksi kun kello kuudelta ovet aukesivat ja illallisbuffetin lunastaneet vieraat saapuivat sisään. Ja täytyy sanoa, että jos itse en olisi ollut iltaa töissä, olisin todellakin hankkinut buffetlipun, sillä hui kuinka hyvältä ruoat tuoksuivat, ja näyttivät! Eritoten alkuruoka kirvoitti ruokahalua, sillä tarjolla oli katkarapucocktail sekä paahtopaistia, marinoitua punasipulia ja piparjuuri-perunasalaattia. Annoksen kruunasi vuohenjuusto-pinjansiemenmousse ja cantaloupemeloni sekä focaccia-leipä. Pääruokana tarjolla oli paahdettua häränfilettä punaviinikastikkeella, sekä pekonipapuja sekä pikkuperunoita. Pääruoan tuoksu olikin aivan huumaava. Jälkiruoaksi vieraat saivat herkutella valkosuklaamoussea ja mustaherukoita. Että niin, namskis. Jos ensi vuonna on moinen show tarjolla niin suosittelen ostamaan buffetliput ja ajoissa. =)

Tarjolla ollut herkullisen näköinen alkuruoka.

Ruokailevat vieraat nauttivat ohjelmasta jälkiruoan ohessa.

Minun tehtäväni oli illan aikana pitää huolta arvon Pussy C'Outuren kanssa merchandise-pöydästä ja katsoa että kauppa käy. Ja kävihän se! Tasselit tekivät kovasti kauppansa kun innokkaat halusivat viedä kotiin tuliaisia, naiset itselleen ja miehet vaimoilleen. =) Myös röyhelöpöksyt, t-paidat ja fanikuvat saivat uusia omistajia. Ihana oli huomata kuinka ihmiset olivat innoissaan näkemästään ja halusivat tukea artisteja.





Illan mittaan monet kehuivat kampaustani, ja siitä saankin kiittää työkaveriani Annikaa, kiitos. Hienosti pysyi ja yöllä availlessani taisin laskea 29 pinniä. Ei paha. =D Mekkoni on Vivien of Hollowayn juhlava kellomekko, jonka olen saanut J:ltä suhteemme alkuaikoina lahjana. Myös kengät keräsivät katseita ja ne ovatkin yhdet lemppareistani, jotka olen tilannut, yllättäen, Briteistä. =D



Illan juonsi monille burleskitapahtumissa käyneille tuttu herra, Lafayette Lestrange, ja voi pojat, hänellä oli hieno glitterparta! Se tosin hieman pöllysi aina kun hän puhui, joten nyt ymmärtänette, miksi pukuhuone oli aivan glitterissä. =D Toki muutkin tuota käyttivät, mutta Lafayette veti kyllä glitterin määrällä pohjat. =D Harmi kun en huomannut napata hänestä kuvaa!

Itse esitykset olivat aivan mielettömiä. Joukossa oli sekä minun että Pussyn suosikkiesityksiä, mutta ainakin itse sain kokea monta uutta ja mieleenpainuvaa hetkeä numeroita katsellessani. Ensinnäkin, jokainen burleskinumero oli ainutlaatuinen, sillä normaalin levyn sijaan jokaisen musiikin soitti Nokia Big Band. Aivan mieletön soundi, ja esiintyjistä näki kaikista, että he nauttivat livemusiikin tahtiin esiintymisestä. =) Illan aikana lavalla kävivät sheikkaamassa itse Olivia Rouge, duo Holy Curves!, Stella Polaire, Bettie Blackheart, Miss Acrolicious sekä aina New Yorkista Tampereelle asti matkannut Medianoche.

Miss Acrolicious on siitä mielenkiintoinen esiintyjä, että hän yhdistää burleskiin akrobatian. Mietimmekin myyntipöydän takana yhdessä vaiheessa, että pyörittääköhän hän tasseleitaan jossain vaiheessa pää alaspäin. Viimeisen setin esityksessään hän sitten nojasi käsiinsä nostaen jalat kohti kattoa ja tasselit alkoivat viuhua. =D

Myöskin Bettie Blackheart nostatti katsojien sykettä sytyttäessään omat tasselinsa tuleen. Samalla hetkellä lavalta sammuivat valot ja saimme kokea aikamoisen tulishown. Ei voi muuta kuin ihailla näitä artisteja ja heidän ideointikykyään, miten he kerta toisensa jälkeen jättävät jälkensä katsojiensa sydämiin.

Big Bandin kanssa illan aikana esiintyi myös Pirkanmaan oma kuningas, Aron, joka esitti Elvistä. Kiva meininki hänelläkin, ja hirmu mukava mies noin muutenkin. Huomasin hänen kulkevan Elvis-termosmukin kanssa, ja onhan se nyt vain hienoa että joku omistautuu asialleen, ja tekee sitä mistä nauttii. =)

Kuvia en ehtinyt, enkä pystynyt, myyntipöydän takaa ottamaan, joten teidän on nyt vain uskottava kuinka upeaa kaikki oli. Esitysten päätyttyä toki katsojat saivat tulla tervehtimään suosikkejaan myyntipöydän luokse, ja moni halusi esiintyjien kanssa yhteiskuviin. Omat suosikkini Medianoche ja Olivia poseerasivatkin minulle yhteiskuvan ja oli ihana nähdä kuinka he selvästi molemmat nauttivat siitä miten ilta oli onnistunut. =) Eikä suotta.


Medianoche illan pick-up tyttöjen Elisa Dayn ja Maeu Darlingin kanssa.

Pitkän päivän päätteeksi kaikilla oli hymyt herkässä ja halauksia jaettiin puolin ja toisin. Vaatteet vaihdettuanu kiiruhdinkin työkaverin luokse, missä Aapo oli ollut päivän ja illan hoidossa. Eipä minun tarvinnut kyllä huolissani olla, sillä varhaisteini-Aapolla taisi sydän sulaa ensimmäisen kerran oikein kunnolla. Rakkautta tuntui olevan ilmassa kun työkaverini Espanjasta tuotu rescue-koira Agua oli ovelle mennyt Aapoa vastaan. Paita ja peppu olivat sen jälkeen olleet ja lähes kaiken tekivät yhdessä. Minua pidettiin hyvin illan mittaan ajan tasalla koirien puuhista ja olihan se nyt kiva kiusata Pussyakin söpöilykuvilla kun ne oli niin aaws. <3





Hui, kun tuli taas paljon tekstiä, pahoittelen. =D Ei vaan voi mitään kun oli taas niin paljon kerrottavaa! Nyt hyvin levänneenä jaksaa taas keskittyä tulevaan työviikkoon, ja katsotaan mitä ensi viikonloppu tuokaan tullessaan.. ;)

Ja hyvää ensimmäistä adventtia!

-Pikkukarhu

2 kommenttia:

  1. Oi mitä herkkuja on tasseleissa ollut tarjolla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kyllä siellä oli vaikka mitä! Mutta Olivia askartelee jo uusia, että eiköhän niitä tulevana lauantaina Teerenpelissä ole taas tarjolla! 😉

      Poista