torstai 19. marraskuuta 2015

Ihana, ihana Villeroy & Boch!

Itse olen vasta viime vuosina tutustunut Villeroy & Bochin hienoihin astiastoihin, ja näin jouluhörhönä silmäni ovat nauliutuneet valmistajan Toy's Delight- sekä Winter Bakery Delight- sarjoihin.

Winter Bakery Deligh t-sarjaa.
Kuva: Villeroy & Boch

Useampana vuonna olen Sokoksen kotikerroksessa kuolannut ja pyörinyt ympäri lavastettua kattausta. "Tuon haluaisin joskus...ja tuokin on hieno....mitäs tuohon voisi laittaa?" Tarjolla on aivan teepannuista, piirakkavuoan, lautasten ja mukien kautta soppakulhoon ja kolmikerrosvatiin. Meikälikan unelmasetti siis.

Joy's Delight -sarjaa
Kuva: Villeroy & Boch
Joy's Delight -sarjaa
Kuva: Villeroy & Boch

Haaveenani on joskus viettää iso joulu, ison pöydän ääressä jonka ympärillä on paljon ihmisiä. Olen kypsytellyt ajatusta yhtenäisestä astiastosta, joka on näköiseni ja silti ajankohtaan sopiva. Ihan sama vaikkei astiastoa voisi käyttää muuta kuin jouluna, kunhan saan tehdä näyttävän pöydän aina kun sen aika on!

Pieni viittaus kattaukseen, jollaisen joskus haluaisin. Meillä tulee olemaan tosin vielä näyttävämpää.
Kuva: Villeroy & Boch

Tällä viikolla viimeksi kävin Sokoksella jälleen pyörimässä...ja tänään avasin suuni töissä kertoen haaveistani. Työkaverini vinkkasi heti että tori.fi. Menin selailemaan, muttei siellä noista kummastakaan sarjasta (ainakaan vielä) ollut mitään tarjolla. Töistä lähdettyäni kävelin tuttua reittiä TAKOn seinustaa kohti keskustoria, ja Kirpputori Tarinan kulmalla minulle tuli olo, että ei hitsit, voisiko joku myydä kyseistä sarjaa kirppiksellä...? Kävelin sisään. Astuin metrin. Siinä se oli.

Suuri tarjoilulautanen Toy's Delight-sarjasta. Lautasen ovh on 59€, ja minä sain täysin käyttämättömän, paketissa olevan lautasen 38€lla!!! Menin muuten aika hätäseen kassalle. =D


Nyt on siis ensimmäinen osa tulevaa sarjaa hankittuna, eikä varmasti jää viimeiseksi. Vielä ehkä tälle joululle voisin hankkia hieman syvemmän kipposen/keittolautasen...vaikka lemppari jouluherkuilleni, vihreille kuulille. =) Onneksi se ei ole kuin parin kympin investointi. =)

Tästä kiposta/keittolautasesta haaveilen vielä täksi jouluksi.
Kuva: Villeroy & Boch

Ja tästä voisikin nyt ihanat lukijani ottaa kopin ja ilmoittaa jouluhörhölle pikkukarhulle esimerkiksi blogin Facebook-sivun kautta, jos jossain törmäätte kirppiksillä (Tampereen alue) tai siellä tori.fissä tai vaikka huuto.netissä sarjojen osiin....saattaisin olla enemmän kuin kiinnostunut. =D

Tästä joulun odotus voi alkaa! Ja piakkoin varmaan tulette näkemään, miltä täällä jouluhörhön kotona tulee näyttämään joulun aikaan.. ;)

-Pikkukarhu

1 kommentti: