maanantai 23. marraskuuta 2015

Lumi toi inspiraation!

Ulkona on ihanan valoisaa ja virtaa tuli heti itsellekin lisää.

Ehkä juuri sen ansiosta sunnuntain pinterest-seikkailu meinasi lähteä lapasesta, kun löytyi ihan mielettömän paljon ihania ideoita joita voisi kokeilla ja tehdä tuolla Kehräsaaren Parturi-kampaamo Rastassa!!

Monella on jo tiedossa, että työtä tehdessäni, varsinkin niskojen ja otsahiusten kohdilla, olen hieman perfektionisti. =D Löysin hienoja uusia ideoita noillekin alueille, enkä malta odottaa, että pääsisin kokeilemaan!




Miesten hiustenleikkuut ovat myös mielekkäitä, kun siinäkin saa olla tarkkaa tyttöä. Löysin hienoja vaihtoehtoja...kuten me Rastassakin ollaan puhuttu, jos siitä "ananas-mallista" alettaisiin pikkuhiljaa luopumaan ja siirryttäisiin kohti klassisempaa parturointia? ;)





Ja pakko on mainita, että oikeasti miehet, nuo pidemmät mallit sopivat useimmille erittäin hyvin! Aina ei tarvitse olla koneajettua sivua, vaan voi leikitellä mitoilla. =)

Yksi ehdottomia suosikkejani on pitkät hiukset omaava herra Brock O'Hurn, joka on tullut tunnetuksi Instagramissa ja Facebookissa noista lainehtivista hiuksistaan...moista pehkoa kun pääsisi siistimään....tai ihan vain harjaamaan.....=D


Mutta voi noita värejä!! Minä olen "hieman" sellainen yllytyshullu, kun puhutaan jostain metkasta muutoksesta. Oli se sitten leikkuu tai väri. Mutta nyt on niin hienoja vivahteita näissä kuvissa että teekin meinasi kupissa jäähtyä niitä selaillessa! Violetit, pastellit ja metalliset sävyt näin talvella kun ovat suosittuja, löysin näiden kuvien kautta jotenkin uuden fiiliksen tekemiseeni. =)







Eikä inspiraatiota tuoneet vain nuo ponivärit, vaan myös perinteisemmät, "hillitymmät" värit.. Varmasti löytyisi jokaiselle jotakin..!





Pikkujoulukausi on käynnissä ja meiltä saa myös niin rennommat kuin fiinimmätkin kampaukset ja viimeistelyt! Nämä kampausideat tekivät ainakin minuun vaikutuksen.





Löytyykös lukijoistani nyt väkeä uskaltautumaan värjäyssudin alle? Tervetuloa!

-Pikkukarhu

P.S. Ja muistakaahan, www.rasta.fi-sivulla on nyt auki nettiajanvaraus! Kaikki nettiajanvaraukset jotka saksitaan/värjätään vielä tämän vuoden puolella, ovat mukana 1.1.2016 järjestettävässä arvonnassa josta voi voittaa 5x hiustenleikkuun + tuotteet TAI 5x hiustenvärjäyksen ja leikkuun käytettäväksi vuoden 2016 aikana!!

P.P.S. Jos kuitenkin aloit nyt toivoa isompaa muutosta, silloin suosittelen soittamaan suoraan Rastaan tai tule käymään. Tällöin voimme yhdessä miettiä mitä lopulta tehdään, ja kuinka paljon aikaa se vaatii. =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti