sunnuntai 6. joulukuuta 2015

Aapo, meidän julkkis!

Tiistaina 24. marraskuuta meillä kävi Rastassa hulina, kun tiloihin viipotti kourallinen tubettajia. He kuvasivat tubettajien adventtikalenteria ja eritoten itsenäisyyspäivän jaksoa.

Me annoimme heidän käyttöönsä tilat, ja he tekivätkin sitten kaiken muun. =D Jokainen paikalla olija oli Suomen mittakaavassa menestynyt tubettaja, ja joka jaksossa onkin vähän eri tyypit tekemässä eri asioita.

Tämän jakson teemana oli tosiaan itsenäisyyspäivän juhlameiningit ja kolme neitiä (Mansikka, joka toimi juontajana sekä Helmi ja Pinsku) saivat Maanon toimesta juhlameikit. Mukana oli myös herrashenkilö Ville, joka toimi kuvaajana.

Ville kuvaa kuulemma tubettajien toimistolla Helsingissä lähes joka päivä videon, jossa kertoo kuluneesta päivästä. Hän, ja kaikki muutkin paikalle tulleet, ihastuivat Aapoon, jonka kiireessä olin joutunut ottamaan päivän pissatusreissulta mukaani töihin. =D Aapoa rapsuteltiin ja kuvattiin milloin missäkin nurkassa ja pikkuherra otti kaiken huomion avosylin vastaan. =D

Noh, ennen itsenäisyyspäivää Ville tietysti julkaisi päivän tapahtumista videon, ja kukas se siellä oli ominut melkein minuutin pätkän prime time aikaa! =D Tällä hetkellä videolla on ollut jo lähes huimat 17 000 katsojaa, ja itseäni jaksaa suomalaisten tubettajien fanittaminen ihan ihmetyttää.

Itse kun olin noin 12-vuotias fanitin Michael Jacksonia, Hansonia ja Spice Girlsiä. Ai niin, ja Backstreet Boysia. Noh, silloin ei toki myöskään tekstattu tai facetettu toiselle että mennäänkö sinne tai tänne, vaan asioista sovittiin LANKAPUHELIMILLA jopa päiviä aiemmin, tai mentiin porukalla soittamaan ovikelloa; "Voiko Krista tulla ulos leikkimään". Nykyään kaikki vain on niin somessa, niin se maailma pyörii eteenpäin. Eli siinä mielessä ymmärrän nykynuorison fanitusmuodot, mutta onhan se nyt hurjaa että yhdellä videolla voi olla satakin tuhatta katsojaa!!

Aapon itsenäisyyspäivän juhlalook.

Aapo on tänään itsenäisyyspäivänä juhlatunnelmissa, ja niin ovat leidit "Matka joulukuun ympäri"-videollakin. Hyviä meikkivinkkejä ja vilaus meidän pikkujulkkistakin.

Me aletaan nyt koiruuden kanssa valmistautua meidän omaan pieneen itsenäisyyspäivän vastaanottoon, ja tortut pitää siis mennä lykkäämään uuniin. Sytytämme myös kynttilät sodassa olleille ukilleni ja papalleni.

Toivotamme Aapon kanssa täältä Pyynikiltä siis oikein rauhaisaa itsenäisyyspäivää!!


-Pikkukarhu


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti